Mart 28, 2026, 04:18:59 posle podne

Autor Tema: Problem  (Pročitano 3916 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan-95

• Gost
Problem
« poslato: Avgust 19, 2010, 12:46:37 pre podne »
Kad podignem motor,a u 1. brzini je i stisnuto kvacilo tocak se okrece ali sasvim malo,toliko da kad ga stavis na asvalt ne moze da krene i kad menjam brzine u 2 i 3 brzinu se cuje bas ono pa pa....Da puca malo....E sad ne znam dali je to do menjaca ili kvacila ili mozda lanca.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Problem
« Odgovor #1 poslato: Avgust 19, 2010, 02:01:54 pre podne »
to je normalno da se pomalo vrti tocak i ako je stisnuto kvacilo i cak i rukom mozes da ga zaustavis... to se desava jer ulje izmedju lamela prenosi malo obrtaja .. kod suvog kvacila se to retko desava...

ako ti to smeta istoci svo ulje iz masine i problem resen  ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Milan-95

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Avgust 19, 2010, 02:00:25 posle podne »
Ma ne smeta meni to ni malo,nego mi smeta to sto se u 2 cuje kad ubacim bas ono pa (pukne malo) a u 3 malo manje,a posle se vise ne cuje....Da nije to sto mi malo labav lanac?

Zverka

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Avgust 19, 2010, 02:30:21 posle podne »
to ti manje vise i od samog motora zavisi ... ja  mog muza ma mom motoru cujem kako salta brzine...na skoro  500 m. udaljenosti
probaj da budes malo nezniji sa menjacem...
 GENERALNO moj motor ima taj  problem koji je  moguce izbeci ako UMES DA POSLUSAS MOTOR... i ne radis nista na silu ...
NEBI TREBALO DA IMAS IKAKAV PROBLEM UOPSTE  sve to ide u rok sluzbe...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Avgust 19, 2010, 07:05:41 posle podne »
to je normalno da se pomalo vrti tocak i ako je stisnuto kvacilo i cak i rukom mozes da ga zaustavis... to se desava jer ulje izmedju lamela prenosi malo obrtaja .. kod suvog kvacila se to retko desava...

ako ti to smeta istoci svo ulje iz masine i problem resen  ;D
Jesi mu dao savet sto mu ne rece da ide da se ubije *116 *116 *116

Milan-95

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Avgust 19, 2010, 07:32:55 posle podne »
ma na 9000 obrtaja menjam brzine ali od juce mi se nesto mnogo jako cuje....A labav mi je lanac malo,pa sam mislio da treba da zategnem lanac,mozda je do toga.

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #6 poslato: Avgust 19, 2010, 09:40:35 posle podne »
milane ne zezaj se sa istakanjem ulja jer isto ulje podmazuje i motor pa ako istocis posle starta od 5 do 10 sek motor ce da zariba potrazi problem i resi ga a ne ovako.
Suzuki Bandit 1200s

Zverka

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Avgust 19, 2010, 09:44:26 posle podne »
ma na 9000 obrtaja menjam brzine ali od juce mi se nesto mnogo jako cuje....A labav mi je lanac malo,pa sam mislio da treba da zategnem lanac,mozda je do toga.

IZVINI AKO SE TRPAM A KOJI JE  MOTOR UOPSTE U PITANJU ????

p.s

DA DOTEGNI MALO LANAC ... nemoj da ga pretegnes...I NEMOJ DA SILIS MOTOR...POKUSAJ SA MENJANJEM NA manjim obrtajima

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #8 poslato: Avgust 19, 2010, 11:05:48 posle podne »
Ma ne smeta meni to ni malo,nego mi smeta to sto se u 2 cuje kad ubacim bas ono pa (pukne malo) a u 3 malo manje,a posle se vise ne cuje....Da nije to sto mi malo labav lanac?

[/quote Takav problem se javlja kada je istegnut /potrosen/ lanac.

Milan-95

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Avgust 20, 2010, 12:05:10 pre podne »
Rekao mi majstor...Ali ne moze vise da se zategne lanac tako da moram da menjam lanac i lancanike.Ajde molim vas ako mozete da mi nadjete neki lanac i lancanike za peugeot xr6 2004 god. 49 cc...Molim vas

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #10 poslato: Avgust 20, 2010, 03:06:55 posle podne »
jeli bre brate el to skuter od 50 ccm ako jeste odakle njemu lanac kad to vuce na kais preko varijatora osim ako nije nesto novo iji mnogo staro  jbm li ga?
Suzuki Bandit 1200s

Zverka

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Avgust 20, 2010, 06:14:22 posle podne »

GOGO TO bi trebalo da bude ovo ...ako se ne varam

Milan-95

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Avgust 21, 2010, 01:22:44 pre podne »
E isti ko na ovom klipu sa youtuba...Cak je i boja ista xD....Molim vas da mi nadjete...