Prvo da se predstavim

Zovem se Lazar Ljubisavljevic,i po cim sam video ovaj forum morao sam da se uclanim jer sam veliki fan "Bike Show"-moto skupova,i zato sto sam zaljubljen u motore jos od malena. . .imam 20 godina,iz okoline sam Svilajnca(selo Roanda),od 15 god posecujem moto skupove,i zato mi je cast sto mogu sada ovako da pricam sa svim starijim i iskusnijim bajkerima

i da saznam sve sto me zanima,a i potrebno mi je par saveta u vezi kupovine motora jer mi je to u planu za 2 godine posto sam sada na fakultetu pa nisam nesto u u dobrom finansijskom polozaju da bih kupovao motor

tako da cu svaki savet i odgovor prihvatiti prijateljski tj "bajkerski" hehe

Za sada vozim Sprint Prince coper 125,posto mi je bio potreban motor a stari Peugeot skuter je ispustio dusu na 32 000 km

a to mi se cinilo kao alternativno resenje dok dobro ne razmislim koji motor je za mene i u koji vredi uloziti

Sto se tice mog iskustva sa motorima. . .najvise sam vozio Cross-motore posto zivim u takvom kraju gde ima dosta terena za takvu vrstu voznje. . .ali godinama sam vise gotivio motore koji su vise za asfalt nego za blato i pesak

i to me je privuklo. . .
Ali o mojim avanturama na takvim motorima i o svakodnevnim prepirkama sa roditeljima oko motora ostavicu za kasnije da bih imao sta da pisem