e ovako,ako nisi iskusan sa instalacijama a svakako ces morati da skines far prvi korak,sve buksne koje odvojis zapisi i slikaj da se nadje,kako ne bi pogresio prilikom sklapanja,to ti je pod obavezno...drugi korak,skini far,skroz i pazi na instalaciju....e sad kakav je problem...

moj je bio u param parcad slomljen jedino mi je staklo ostalo....u kakvom je stanju tvoj far

ako ima manjih pukotina i nije skroz puko ono da se odvojili i dislocirali delovi mozes i sam da ga sredis lemilicom i nekom slicnom plastikom koju topis i sjedinjujes sa tom plastikom iznutra,moras da pazis da sve ostane na merama.....

ostane ti spolja samo male linijice koje se skoro i ne vide...i tako si resio problem....

ako ima velikih pukotina i dosta je veliko ostecenje,onda moras ovo sve sto sam ti gore napisao i plus jos da dobro osmirglas plastiku
nakon varenja spolja i da kupis bamper git za plastiku i bandaz mrezicu,mrezicu ces polepiti preko svih pukotina spolja,onda ces to pregitovati jednom tanko,obrusi sa p 100 smirglom,onda opet mrezica i stavi je svuda i kako god najbolje umes jer ona ti je to sto vezuje i drzi sve il bandaz traka,postupak gitovanja i smirglanja ponovi tako da dobijes cvrsto i debelo i jako kuciste fara,nakon dobrog susenja pripremi za farbanje i ofarbaj i to ti je to.......

oko gitovanja posao mozes da prepustis nekom farbaru ako nisi vican a umesto bamper gita moze i poliester git

POZDRAV