Sa punom odgovornošću preporučujem ovu vrhunsku radionicu za sve vrste obrada glava, cilindara, hilznovanje, izradu delova po definisanim dimenzijama i sl.
Spadam u onu vrstu opreznih i zahtevnih mušterija koji se, pre nego što nekome povere neki iole značajan posao,najpre raspita, obiđe okolo konkurenciju, uporedi cene pa tek onda ide dalje na sklapanje posla. E, pa ova radnja je prošla svaki od tih stepenika i bila je odabrana na moje veliko zadovoljstvo! Kod njih sam uradio kompletnu obradu glave za moj motor, uz promenu vođica i frezovanje ventila. Sjajno odrađen posao, uz pomoć najsavremenijih mašina i odlično obučenog ljudstva a pritom po istoj ili u nekoliko slučajeva značajno nižoj ceni u odnosu na konkurenciju! Uz to, oni predlažu uvek najbolje i najisplativije rešenje za konkretan problem pa čak i onda kada je to na njihovu štetu. Konkretno, men su trebale nove vođice ventila. Rekli su mi da mogu da mi ih naprave ali da ću proći jeftinije za isti kvalitet ako ih kupim u radnji u koju su me poslali. Poštovanje rokova se podrazumeva! Sada radim hilznovanje cilindara kod njih i ponovo su bili jeftiniji od nekoliko radionica u gradu. TOPLO PREPORUČUJEM!
Nalaze se u Beogradu, u neposrednoj blizini Cvetkove pijace, kod okretnice autobusa br. 55. Ulica je Vučićev prolaz br. 6, tel. 2831-430.