Evo , počastio sam sebe jednim članstvom pa koristim da pozdravim sve motoriste koji su ovde, i da podijelimo znanja i ljubav prema našim ljubimcima!
O sebi mogu da kažem samo da volim sve motore. Nebitno mi je da su prdalice, kosilice, freze, pile , tureri, kante, kremenjače, kurčilice ili neki junački motociklistički projekti.
Malo sam sit sitničarenja, klubskih netrpeljivosti, maskiranih motosexualaca, tuberana iz raznih moto gangova okolnih zemalja.
Malo sam sit stotina klubova koji svi zajedno nemaju ni jedan sportski motor a registrovani su u raznim ministarstvima sporta.
Takođe mi nisu dragi svi oni koji se predstavljaju na pogrešan način, imitirajući razne moto bande okupljaju oko motora a pravi moto razbojnici kao što su Gremijumi i slična nakarabudžena smeća su mi još manje dragi! Njih smatram neprijateljima motociklizma!
Pozdravljam sve koji iskreno vole motore, druženja, motosprt, putovanja i normalan život! Pozdravljam one koji svojim stavom i savjetima spašavaju stotine mladih motociklista od smrti, zatvora i invalidskih kolica. Pozdravljam i sve one koji imaju slike na raznim motociklima iz 70', 80', 90' 2000'. ali sa istim društvom i istim prijateljima.
Posebno pozdravljam one koji se bore da motociklizam bude i osten prije svega sport, ljubav i hobi.
Imam motor od septembra 1976. ( Jawa ČZ 175ccm) sad imam Kawasaki ZZR 1100!
Vaš Mladen iz Prijedora u Republici Srpskoj!