April 02, 2026, 03:44:06 pre podne

Autor Tema: Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.  (Pročitano 18875 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.
« Odgovor #20 poslato: Mart 31, 2008, 11:59:24 posle podne »
Zvanicni kalendar postoji! Na zvanicnom kalendaru su klubovi koji su clanovi MAS-a. Skupstina je najmerodavnija da odlucuje o  svim promenama. Ko dolazi na Skupstine taj je upucen u sve. U Pravilniku stoji da Skupstinu cini po jedan predstavnik ( ne mora da bude predsednik) kluba. Svaki iole ozbiljen klub u slucaju sprecenosti predsednika moze da posalje i drugog predstavnika (ako ga ima) na Skupstinu. Toliko od mene !

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #21 poslato: April 01, 2008, 08:50:51 posle podne »
bajkeri ja mislim da netreba da se crta otvaranje moto sezone je u mailovcu, sveta to jest ja i stiski orlovi otvaramo sezonu u mailovcu. pozdrav od svete

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: April 02, 2008, 02:01:53 pre podne »
ja stvarno ne kapiram sta su ovi ameri bacali odozgore kad smo takvi mi vise nemozemo da se prepoznamo. voleo bi da se vrati vreme pre desetak godina po pitanju bajkera-a ne...

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #23 poslato: April 02, 2008, 09:33:06 pre podne »
ovaj internet je djavolja rabota.ovo je jedna od losijih stvari uvedena u svetu,ljudi prestaju da budu ono sto jesu,sve postaje virtualno,od razgovora do svega ostalog.pre je sve bilo drugacije i normalnije.nadju se ljudi na picu,pricaju i dogovore oko sveg....

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #24 poslato: April 02, 2008, 12:57:10 posle podne »
Odlicno znam sta je VAM i ko su VAM i bas zato i kazem da imam utisak da se sve to namerno radi. I ona prica da je VAM osnovan radi nekog dotiranja drzave. Mislim na to da je drzava davala neke pare ili ko vec mislim da je izmisljena. Inace to sam procitao iz cirkus-ovih postova.

To je jednostavno moje misljenje i voleo bih da me neko ubedi da gresim. Ali ne preko poruka nego da sednemo lepo negde i da popricamo.  Onako drugarski, bez nerviranja. Oci u oci. Jedino tako mogu da poverujem.

Zamisli kad bi svakog trebalo pojedinacno i to licno (kao sto ti trazis za sebe)  ubedjivati ponaosob, mozda bi bilo korisno *523 zamisljas da se to izvede?
Javno se objavljuju datumi i mesta sastanak i svi su pozvani da prisustvuju  (ali ne i da polemisu) zasto se nisis odazvao nego ovde polemises bez informacija iz prve ruke? Licno sam prisustvoa sastancima iz 2 razloga: prvo zato sto sam uvek bio licno pozvan i drugo ,posto sam bavim slicnim hobijem kao i ti samo na nekom drugom mestu,  da bi uvek imao/imali informaciju iz prve ruke sto dovodi do toga da se izbegnu ovakve dezinformacije kao sto ih ti (nadam se nenamerno) siris.

Moj kolegijalni savet ti je da pratis kada i gde ce biti sledeci njihov sastanak pa da istom prisustvujes i tek onda kad imas info iz prve ruke iznosis javno svoje misljenje. Ako smatras da trebas da budes licno pozvan, posalji mi pp ili ovde napisi u kom svojstvu bi ti trebao da budes licno pozvan tj, cijeg bi posmatraca tamo predstavljao. A posle sastaka naravno  *42 *109

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: April 02, 2008, 01:44:08 posle podne »
ja stvarno nemam nista protiv nakih bajkera, al treba imati malo postovanja prema nekim ljudima neko je iso godinama na te skupove motorom- autom i u toj je prici i sad sta neko je veci bajker od nekog. nemojmo tako da radimo nemam nista protiv nekih ljudi al bi da ih pitam gde su bili kad neko ode na bajk a nema para da se vrati kuci... opet ponavljam da je pre mnogo lepse bilo nego sad. nezelim niko da mom detetu uzima hleb iz usta ja barem tako mislim. veliki pozdrav od svete iz smedereva. ps sad kad je u pitanju kinta svi su baj... pozdrav

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: April 02, 2008, 02:26:51 posle podne »
Odlicno znam sta je VAM i ko su VAM i bas zato i kazem da imam utisak da se sve to namerno radi. I ona prica da je VAM osnovan radi nekog dotiranja drzave. Mislim na to da je drzava davala neke pare ili ko vec mislim da je izmisljena. Inace to sam procitao iz cirkus-ovih postova.

To je jednostavno moje misljenje i voleo bih da me neko ubedi da gresim. Ali ne preko poruka nego da sednemo lepo negde i da popricamo.  Onako drugarski, bez nerviranja. Oci u oci. Jedino tako mogu da poverujem.

Zamisli kad bi svakog trebalo pojedinacno i to licno (kao sto ti trazis za sebe)  ubedjivati ponaosob, mozda bi bilo korisno *523 zamisljas da se to izvede?
Javno se objavljuju datumi i mesta sastanak i svi su pozvani da prisustvuju  (ali ne i da polemisu) zasto se nisis odazvao nego ovde polemises bez informacija iz prve ruke? Licno sam prisustvoa sastancima iz 2 razloga: prvo zato sto sam uvek bio licno pozvan i drugo ,posto sam bavim slicnim hobijem kao i ti samo na nekom drugom mestu,  da bi uvek imao/imali informaciju iz prve ruke sto dovodi do toga da se izbegnu ovakve dezinformacije kao sto ih ti (nadam se nenamerno) siris.

Moj kolegijalni savet ti je da pratis kada i gde ce biti sledeci njihov sastanak pa da istom prisustvujes i tek onda kad imas info iz prve ruke iznosis javno svoje misljenje. Ako smatras da trebas da budes licno pozvan, posalji mi pp ili ovde napisi u kom svojstvu bi ti trebao da budes licno pozvan tj, cijeg bi posmatraca tamo predstavljao. A posle sastaka naravno  *42 *109

Znas koliko je mene briga da dolazim na te sastanke. Da li sam ja tebe pozivao na nase sastanke? I necu nikada.
Uopste nisi duzan ni ti ni bilo ko da me poziva! Ako se ikada budemo sreli mozda cemo popricati na to pitanje, ako ne nije ni bitno.

I naravno da cu svoje misljenje uvek javno da iznosim. A posto vidim da imamo razlicita misljenja smatram da je svaka dalja diskusija suvisna.
Pozdrav.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #27 poslato: April 02, 2008, 02:32:36 posle podne »
  Ovako brate!Ovo su zvanicni sajt i forum Moto asocijacije Srbije-MAS.Ovde si zaista dobrodosao i nema apsolutno nikakvih problema da pises sto god pozelis!
 Medjutim,nema nikakve potrebe da na ovom foruma,ni na jedan nacin,promovises ili zastupas stavove Vojvodjanske asocijacije motorciklista-VAM!
 Najveci deo clanova MAS-a smatra,da ne postoji nijedan razlog za istovremeno postojanje vise bajkerskih asocijacija,sa istim ciljevima,na prostorima ove nase,sve manje i manje Srbije.
 Nije bio nikakav problem da se pokrene inicijativa u MAS-u,za stvaranje regionalnih podruznica u smislu decentralizacije MAS-a,a zarad boljeg i kvalitetnijeg iskazivanja i resavanja bajkerskih potreba u razlicitim delovima Srbije.To bi,po meni,zasigurno,omogucilo bolje i efikasnije funkcionisanje MAS-a,a u korist ne samo clanova MAS-a nego i svih bajkera u Srbiji,pa samim tim i u Vojvodini.
 Medjutim,takva inicijativa nije nikada pokrenuta.

U krajnjem slucaju,o postojanju VAM-a informacije stizu iz neformalnih izvora,tako da cinjenice o njegovoj formalno-pravnoj egzistenciji,kao i spisak klubova koji su u istom,moram prihvatiti sa rezervom!!!

VAM za sada cine klubovi:
AutoMotoNauticki klub NSTime- Novi Sad
MK Novi Sad - Novi Sad
Mk Kula - Kula
MK Virus - Subotica
MK Kobra - Ada
MK Indjija - Indjija
Moto Klub iz Srbobrana (ne znam mu ime)
MK Otpisani - Sremska Kamenica su izasli iz VAM-a
(MK mislim na moto klub ne znam dal neko ima MC ili MK)

Na kraju bih te zamolio,da na ovaj deo teme stavimo tacku,jer iskustva sa drugih foruma govore,da ova tema ide u nedogled,bez ikakvih koristi i zakljucaka!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #28 poslato: April 02, 2008, 03:10:37 posle podne »
zar MK INDJIJA nije u MAS?

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #29 poslato: April 02, 2008, 03:34:21 posle podne »
 JESTE kao i MK KULA !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #30 poslato: April 02, 2008, 05:42:04 posle podne »
@ vudu
Naravno da je ovo sajt MAS-a, moje namere nisu bile da off-ujem, a kamoli da propagiram VAM. Napisao sam samo par stvari vezano za VAM, da bih potkrepio tvrdnju koju sam izneo vezano za desavanja koja treba se de odvijaju istovremeno kako u Majlovcu tako i na Palicu. Ovo sam uradio cisto kao posmatrac jer vidim da neki moderatori na MAS-ovom forumu ne znaju ni koji klub je u MAS-u i misle da ako je neko clan VAM-a da je automatksi protivnik MAS-a i da nisu clanovi MAS-a. Ja ni od jedne navedene oragnizacije nemam nikakvu korist, a usput nisam ni clan ni jednog motokluba, vec sam samo jedan od pojedinaca koji to sve posmatra sastrane, pri tom otvoren za saradnju sa svakim (organizacija/klub/pojedinac) koji moze i zeli da pomogne podizanju ugleda motocikliste. Posto info koji sam izneo prihvatas sa rezervom, zasto jednostavno ne pozoves covek iz MK Kula (Acho) ili iz MK Indjija (Goran), njih dvojca sam upoznao i mogu ti dati njihove brojeve na pp. i jednostavno se raspitas ko organizuje desavanje na Palicu i da li VAM ima neke veze sa tim. Nego dopsustas da se ovde siri dezinformacija a kao usputni efekat se dobija netrpeljivost izmedju motorista. Ja stavljam tacku na pisanje u ovoj temi, posto mi ne treba natezanje oko necega sto me i ne dotice, moja zelja je bila samo da dam pravu informaciju.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #31 poslato: April 02, 2008, 06:07:42 posle podne »
jer vidim da neki moderatori na MAS-ovom forumu ne znaju ni koji klub je u MAS-u

Kao urednik na BJB-u odlicno poznajes pravila koja su uobicajena za forume,pa je izlisno da te opominjem da se ubuduce uzdrzis od ovakvih komentara!!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #32 poslato: April 02, 2008, 08:13:13 posle podne »
mislio si na mene? lepo je znati da bar neko misli o meni  ;D ;D ;D
ja znam da je indjija clan MAS ali vidim da ti spominjes da je clan VAM pa sam morao da proverim informaciju,da vidim o cemu je rec.mada iskreno ne vidim vezu izmedju MODERATORA na forumu i razloga da moram da znam ko je sve u mas.zato postoji predesdnik,potpredsednik...upravni odbor.nije moje da brinem o tome,mada lepo je znati  ;D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #33 poslato: April 02, 2008, 10:19:18 posle podne »
sveto ti si dobar drug i ja te postujem .ali zasto ne stanes uz svoj grad
meni licno netreba ni jedan dinar sa bilo kojeg skupa pravio ga ti ja ili nako treci.
ali me interesuje moj grad,svidjalo se nekom ili ne.
veliki pozdrav za tebe i ostale bajkere.
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #34 poslato: April 02, 2008, 11:14:33 posle podne »
Srpska posla!!! ;D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: April 04, 2008, 02:55:54 posle podne »
zvanicni kalendar se zna moj dogovor sa mailovcem ja ne menjam, to se znalo i pre 5 meseci a to sto neki rade moram da kazem-ne kolje se prase u oci bozica. zasto ljudima se ne objasni da je ta akcija na politickoj bazi,neka me isprave ako nisam u pravu.ps necu da budem u nijednoj stranci da bi na takav nacin pravio skup. otvaranje moto sezone je; u mailovcu mk stiski orlovi i ulicni borac. sveta sd pozdrav

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #36 poslato: April 04, 2008, 04:52:20 posle podne »
zvanicni kalendar se zna moj dogovor sa mailovcem ja ne menjam, to se znalo i pre 5 meseci a to sto neki rade moram da kazem-ne kolje se prase u oci bozica. zasto ljudima se ne objasni da je ta akcija na politickoj bazi,neka me isprave ako nisam u pravu.ps necu da budem u nijednoj stranci da bi na takav nacin pravio skup. otvaranje moto sezone je; u mailovcu mk stiski orlovi i ulicni borac. sveta sd pozdrav

u pravu si celavi" necu da budem clan mafije" *109 *109 *109

Van mreže zoka birocip

• Suvozac
  • *
« Odgovor #37 poslato: April 05, 2008, 01:47:21 posle podne »
@Psiho & @Klan

Mislim da sam Vam sinoc objasnio na sastanku da skup nema veze sa politikom..po prvu put grad..odnosno motoristi Smedereva podrzavaju skup..i po prvi put ce se udruziti svi bajkeri Smedereva.
To smo upali u neciji termin je zasluga..odnosno greska MASE..zato sto je pomerila Larijev skup ispred naseg.

To sto mislite da je politicki skup nemana nikakve veze...sto mi isli u BG motorim i pratili stranku to smo radili samo zbog prostorija kluba koju nam je dala opsstina..jer je trazimo vec 8 meseci..zato smo isli u BG.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #38 poslato: April 05, 2008, 03:07:43 posle podne »

jos da dodam klub je onoliko jak koliko i njegovi clanovi

videcu koliko ce ulicnih boraca da dodje u mailovac

da podrze svoj  klub.svako radi kako misli da je najbolje,verovatno u tome svi gresimo

i normalno snosimo posledice i za dobro i lose

.drugo neka mi neko kaze da u svom gradu opstina nema ulogu
odneli smo papire na uvid sve legalno. mi pitamo dali mogu da pomognu finansijski .
nesto su dali i tako da skratim ako je to politika ,to je to
ja licno nisam stranacki opredeljen.koliko bi vas voleli da vam grad ako vec nije da prostorije za klub
a ne da placate neku besnu kiriju
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #39 poslato: April 05, 2008, 04:02:05 posle podne »
ja koliko znam klub ekstrem postoji od 2002 stvarno neznam na koliko je skupova taj klub isao zvanicno vam kazem moto klub ulicni borac je od sinoc privatan kome se to svidja svidja kome ne ... a to da je stranka u pitanju to tvrdim da je tako. desava se ista prica od pre 5 godina. a ako je lari napravio pizdariju zasto se ne udara na njega nego udarate na mene-zato sto vas je stranka uslovila sa datumom. a sto se tice skupa u mailovcu o tome nema sta da se prica otvaranje moto sezone je u mailovcu. to ko ce da dodje tamo to se vec zna a neko moze da masta o tome. neidem bezveze 15 godina na skupove. i na kraju videcemo u petak ko ce da dodje na zurku normalno ljudi koji nas vole. pozdrav od svete