April 02, 2026, 12:53:25 pre podne

Autor Tema: Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.  (Pročitano 18808 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.
« Odgovor #80 poslato: Maj 06, 2008, 07:21:24 pre podne »
Extra!!! ;D ;D ;D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #81 poslato: Maj 12, 2008, 12:40:00 posle podne »
evo i do sada sam pokusavao da skrenem paznju svima na ovom forumu a i samo sebi
neshvatam zasto se neki ponasaju kao neobavesteni i nedolicno
kada ja mailovac pravio skup bio je veliki problem smederevo zato sto im se mesao u termin
zabranjeno je da se pominje i bilo sta prica o tome.pojavljuje se  druga stvar i o tome se cuti
kako moze na ovom sajtuu da se reklamira KOCELJEVO. KOJI DIREKTNO UPADA U TERMIN ZRENJANINU;PARACINU; I NISU .pa pitanje za tebe brate noco zasto se nije reagovalo na to
kad se zna da oni nisu u MAS-u i nemaju termin po zvanicnom kalendaru.
pokusavam da sagledam to sve na jedan korektan nacin ali mi neuspeva
pozdrav i nemoj da shvatis licno vec kao predsednik MASA
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #82 poslato: Maj 12, 2008, 02:09:09 posle podne »
evo i do sada sam pokusavao da skrenem paznju svima na ovom forumu a i samo sebi
kada ja mailovac pravio skup bio je veliki problem smederevo zato sto im se mesao u termin
zabranjeno je da se pominje i bilo sta prica o tome.pojavljuje se  druga stvar i o tome se cuti
kako moze na ovom sajtuu da se reklamira KOCELJEVO. KOJI DIREKTNO UPADA U TERMIN ZRENJANINU;PARACINU; I NISU .pa pitanje za tebe brate noco zasto se nije reagovalo na to
Pitanje jeste na mestu,Ja sam uvek za MAS,ali pravila trebaju da budu za sve klubove ista,bez ikakvih razlika
:mozda to pitanje nije bas za nocu,ali...
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #83 poslato: Maj 13, 2008, 12:22:00 pre podne »

ako si rekao brate moj mi smederevci kao da smo crne ovce i kao da mnogima ide u prilog da smo razjedinjeni
ovo sto smo napravili je samo dokaz da mi nismo iz ruralnih krajeva vec institucija i za neke gradove u kojima smo bili na moto skupovima
tako se brane interesi Smedereva kao grada i svih motorista u njemu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #84 poslato: Maj 26, 2008, 01:32:38 posle podne »
 IAKO JE SKINUT SA KALENDARA,JOS JEDNO PODSECANJE!!!

MK TOCAK IVANJICA NE PRAVI SKUP POSLEDNJE NEDELJE MAJA!!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #85 poslato: Jun 03, 2008, 11:57:50 posle podne »
1: Kao odgovor na pitanje kako se KOCELJEVA našla na sajtu bi trebao da tražiš od onoga koje postavio post!
2: Da si ti i većina drugih koji toliko kritikuju MAS bio na sastanku u Sevojnu februara ove godine znao bi da je  generalno postignut dogovor medju prisutnima da se skupovi( zbog broja organizatora) mogu poklapati ako je kilometraza izmedju 2 skupa priblizna brojci od 250 km.!
3: Ako su ti gore navedeni klubovi( u citatu) finansijski nadoknadili mogu da razumem njihovo zastupanje, ako ne pusti njih i sve ostale nek' se brane i bore sami za svoje interese!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #86 poslato: Jun 04, 2008, 01:32:26 posle podne »

1: Kao odgovor na pitanje kako se KOCELJEVA našla na sajtu bi trebao da tražiš od onoga koje postavio post!
2: Da si ti i većina drugih koji toliko kritikuju MAS bio na sastanku u Sevojnu februara ove godine znao bi da je  generalno postignut dogovor medju prisutnima da se skupovi( zbog broja organizatora) mogu poklapati ako je kilometraza izmedju 2 skupa priblizna brojci od 250 km.!
3: Ako su ti gore navedeni klubovi( u citatu) finansijski nadoknadili mogu da razumem njihovo zastupanje, ako ne pusti njih i sve ostale nek' se brane i bore sami za svoje interese!!!

da ti odgovorim ovako drugarski nezastupam nijedan klub osim mog .to sto si napisao pokazuje koliko si obavesten .pomenuo sam te klubove zato sto je bio njihov termin ,i nadao se da smo ovde svi isti
a ti pokazujes sasvim suprotno .neko moze,neko nemoze. inace nemam nikakvu finansijsku dobit
ja samo hocu da kazem da se na ovaj nacin samo razjedinjujemo .
inace nije jedini sastanak bio u sevojnu .ali sta u stvari da ti odgovorim
MAS je organizacija gde su svi isti(barem bi trebalo )ili smo mi daleko od organizacije
pod.2. samo si zaboravio da dodas klubovi koji se nalaze u MAS-u
inace to je jedini sastanak gde sam bio sprecen da dodjem
 pokusavam da budem realan, i nenapadam nikog vec imam pravo da ih kritikujem i hvalim stime se nadam da doprinosim boljem radu.
inace svi zajedno bi trebali da imamo iste interese da smo svi jednaki
pozdrav druze
SMEDEREVO SRBIJA

tomgor

• Gost
« Odgovor #87 poslato: Jun 27, 2008, 08:57:36 posle podne »
u banji koviljači je dobar moto skup, MK Titans, prošle godine je bilo extra, pozzz  *3   banja-koviljaca.com

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #88 poslato: Avgust 19, 2008, 10:34:59 pre podne »
05.06.i 07.septembra u organizaciji Moto kluba NS TIME zatvara se sezona moto skupova u Novom Sadu.
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2008, 11:08:15 pre podne od strane NOCA »