i da klub ima neki minimum clanova,zasto bi klubovi koji imaju 5-6clana
Bas sa ovim se i nebih slozio.O tome treba da razmislja sam klub,ako on placa isto clanarinu kao drugi klubovi,ne vidim razlog da taj klub ne pripada Mas-u.Nas klub ima 11clanova(mk road kings),i 2 su u pripremi da udju u klub,,a sada da li cu ja imati 5 clana,55,ili 555,to je licno moja stvar i stvar mog kluba,i necu dozvoliti da mi niko govori kako moj klub treba da funkcionise,odnosno dal da primamo bas svakog u klub,da bi nas brojcano bilo vise,jer mislim da to nije pravo resenje,bolje manji broj,a kvalitetniji ljudi.Da se razumemo,licno ja bih voleo da budu 100,a i vise ljudi u mom klubu,ali je to jako tesko.Cisto pogledaj tvoj grad,toliko aktivnih i dobrih ljudi imate,po meni pravih bajkera,a imate 4-5 moto kluba.Pre ce biti da to nije u redu,nego pitanje,o broju ljudi u nekom klubu.
Hteo bih da dodam,da je moj predlog da klubovi koji nemaju skup,vec zurku,treba da placaju upola godisnju clanarinu Mas-a,znaci cifru od 50€,cim dobiju skup 100€.Jer zurke ne ulaze u kalendar MAS-a,pa mislim da bi to bilo korektno prema tim klubovima.
Nas klub nije registovan u ministarstvu,i ako smo uplatili novac na njihovom racunu,i predali sva potrebna dokumenta,(pre jedno 10 meseci)i ne planiramo da tim lopuzama uplacujemo ponovo,pa makar to znacilo da moramo izaci iz MAS-a.Razgovarao sam sa Nocom,i zamolio ga da kad otvore taj lokal u BG,i zaposle radnicu koja ce se baviti resavanjem problema u okviru MAS-a,vide da pokusaju da nam srede taj problem,koji su imali i oni sami(mislim na Nocu i na Stiske Orlove),i ne znam da li su oni dobili statut,i ako su uplatili godinu dana pre nas
Ne treba dozvoliti tim banditima da nam novac uzimaju kako njima padne na pamet
pozdrav