Evo i mene ovde, dobrodosla vam i bolje vas nasla

Zovem se Kristina Djuric, iz Novog Sada sam i imam 21 godinu. Haa-haa.. Koga boli uvo

hajde lepo da se upoznamo pa da se druzakamo, fejlujem sa pisanjem o sebi

^^
Obozavam motore, voznju, benzin, vetar u kosi, lumpovanja, rokenrole, skupove i sve te varijantice! Nazalost za sada nisam vozac ! Tek ucim da vozim motor, na divnom nam apencu

dobro ide za sad, samo da steknem rutinu. Inace se vec neko vreme vozikam svuda okolo-naokolo, imam neke drugare bajkera kojima mnooogo volim da se uvalim na mesto za suvozaca pa da pravimo ture i avanture. Nisam imala prilike da obidjem svet na dva tocka, ali divno mi je bilo kada sam isla na Taru-Divcibare-Zlatibor tim prevozom, a i put do Crne Gore na skup prosle godine je bio sjajan

kao i provod tamo. To su mi za sada dve najduze turice! Inace sam i clan MC-a "Panonski Psi". Volela bih da me ovde spopadne vas milion i da me svi vozate hahaha! Mislim, jebi ga, valjda smem da budem otvorena

Meni toga nikad dosta ! Ajde, ko je voljan za druzenja, ludovanja, vozikanja, neka me slobodno iscima! Zivi bili svi po spisku !!! Budite dobro i dobri i gledajte samo pravo ^^