Mart 29, 2026, 05:19:13 posle podne

Autor Tema: Estrada  (Pročitano 1446 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

..oblak.

• Gost
Estrada
« poslato: Februar 17, 2009, 11:53:30 posle podne »

Čekaš da počne utakmica i majstori ti puste Bajagin spot. Ok, Bajaga recituje a mršavica koja nas je predstavljala na Evroviziji peva prateći vokal. To je nekom lepo.

A kome je lepo da gleda spot Vere Matović. Dobro sad, nije žena kriva što ima toliko godina, ali je kriva što je dopustila da je onako zajebu. E zbog toga ja volim spot gospođe Matović. Iza se čuje zvuk sintisajzera kupljenog u Aziji (nije Japan, pogađaj ponovo), a Vera našminkana kolaž papirom peva o... Posle se ljudi čude što znamo toliko o pevačicama. Pa ja znam Seku, Maju, Sneki, Cecu, Draganu, Brenu, Biljanu, Slavicu, Stoju, Viki,..., a nisam neki fan.

U bazi, u Somborskoj ravnici, postoji televizor. Sa televizora ne čeka, nego peva, Ceca. Ja prokomentarišem kako i nije neka riba i... Sva sreća što sam bio naoružan YU kopijom Kalašnjikova inače bi me linčovali. Možda i silovali, jer ako ti Ceca nije dobra riba, sigurno voliš da primaš, pa ono, da ti učine.

Arsen Dedić otpeva – ja sam jedan od dedića. Zna čovek da nije mladić. A ove pedesetogodišnje devojke na novom albumu pevaju o neodlučnosti davanja nevinosti. Igi Pop se skine do pasa, vidi to Vesna Zmijanac, skonta da su generacija, pa se skine i ona. 

Dado Topić je izjavio da će svirati dok ne umre na bini. Poštujem to i ne menjam kanal. Poštujem kad čoveku ne smetaju godine da bi se bavio svojom profesijom. Poštujem i to što je Rambo odlučio da ishrani decu pa deli studio OBN televizije sa pomenutim damama. Ali to mi se ne dopada. Uzmem daljinski i promenim kanal. Spot Vere Matović sam morao da odgledam do kraja. Jebiga, to je spot

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Estrada
« Odgovor #1 poslato: Februar 18, 2009, 12:33:57 pre podne »
 Pa zal za mladost,zal za nevinost,zal za ovo,zal za ono...
 Imaju neke dobre izreke u Bosni:
 "Otis'o Mujo iz Rasovca,al' nije Rasovac iz Muje!"
 "Sto kolevka zaljulja,to lopata zagrne!"

E moj narode srpski "so cim ces pred Milosa"  >:( :icon_scratch: >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Februar 18, 2009, 10:50:39 pre podne »
Strašno..... ,potpuno si u pravu.
Kao roditelj u velikom sam problemu vaspitavajući svoju decu od dominantnog uticaja ulice i školskog društva.
Generalno su to i naši roditelji imali sa nama,bar po rečima moje majke ali i ona se slaže da ovo više nema nikakvog smisla i da ne vodi nikuda.
Sport i net su mi ostali još jedina alternativa u zimskim danima da pobegnem od ubistva koje putuje TV programom i žutom štampom.

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #3 poslato: Februar 18, 2009, 11:29:04 pre podne »
 Estradno zaludjivanje nacije...jako malo i gledam tv,subotom tekme premijer lige,ubodem poneku spansku i italijansku tekmu i to je to.A ove kvazi satro umetnike pevaljke itd ne mirisem uopste.Sreca sto imamo net kako kaze Ivta...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Februar 18, 2009, 11:47:20 pre podne »
Pogledajte samo sta slusaju ovi mladi.Na zurkama ,rodjendanima,po diskotekama samo Grand caruje sa potrosenim kurvama i sponzorusama pripravnicama.To je uzes koliko je cela nacija animirana u tom pravcu .Mislim nisam meri vreme ali TV Pink 80% vremena trosi na njih i reklame za stvari koje nikada ne kupujem, a samo ostatak vremena na filmove.Indoktrinirali su ovaj narod u zadnjih 20 god. da mu vise nema povratka u normalu.Neko je rekao nekad da smo mi DELTA drzava misleci na Miskovica a ja bih dodao da smo i mi Pinkoliki ljudi naravno cast pojedincima koji ce za koju godinu biti retke zveri.Do istrebljenja poslednjih primeraka NERUZICASTIH nije ostalo mnogo vremena cuvajte se.

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #5 poslato: Februar 18, 2009, 11:50:02 pre podne »
Jedna informacija:
Tina Turner (born Anna Mae Bullock, November 26, 1939), drzi koncerte po skandinaviji pa prsti samo i to sa 70. god. ???