Čekaš da počne utakmica i majstori ti puste Bajagin spot. Ok, Bajaga recituje a mršavica koja nas je predstavljala na Evroviziji peva prateći vokal. To je nekom lepo.
A kome je lepo da gleda spot Vere Matović. Dobro sad, nije žena kriva što ima toliko godina, ali je kriva što je dopustila da je onako zajebu. E zbog toga ja volim spot gospođe Matović. Iza se čuje zvuk sintisajzera kupljenog u Aziji (nije Japan, pogađaj ponovo), a Vera našminkana kolaž papirom peva o... Posle se ljudi čude što znamo toliko o pevačicama. Pa ja znam Seku, Maju, Sneki, Cecu, Draganu, Brenu, Biljanu, Slavicu, Stoju, Viki,..., a nisam neki fan.
U bazi, u Somborskoj ravnici, postoji televizor. Sa televizora ne čeka, nego peva, Ceca. Ja prokomentarišem kako i nije neka riba i... Sva sreća što sam bio naoružan YU kopijom Kalašnjikova inače bi me linčovali. Možda i silovali, jer ako ti Ceca nije dobra riba, sigurno voliš da primaš, pa ono, da ti učine.
Arsen Dedić otpeva – ja sam jedan od dedića. Zna čovek da nije mladić. A ove pedesetogodišnje devojke na novom albumu pevaju o neodlučnosti davanja nevinosti. Igi Pop se skine do pasa, vidi to Vesna Zmijanac, skonta da su generacija, pa se skine i ona.
Dado Topić je izjavio da će svirati dok ne umre na bini. Poštujem to i ne menjam kanal. Poštujem kad čoveku ne smetaju godine da bi se bavio svojom profesijom. Poštujem i to što je Rambo odlučio da ishrani decu pa deli studio OBN televizije sa pomenutim damama. Ali to mi se ne dopada. Uzmem daljinski i promenim kanal. Spot Vere Matović sam morao da odgledam do kraja. Jebiga, to je spot