Evo ja cu da pocnem prvi !
MK VALJEVO,ciji sam ja Predsednik,je klub osnovan 2007. i iste zvanicno registrovan,a ove preregistrovan, kao udruzenje gradjana u Ministarstvu za lokalnu samoupravu !
Iste godine klub postaje clan MAS-a !
Osnovali su ga bajkeri,koji napustaju vec postojeci klub u gradu Valjevu,nezadovoljni pokasajem priblizavanja kluba od strane Predsednika,velikim 1% klubovima !
Zaintresovani jedino za voznje i druzenje sa istomisljenicima,klub se osniva kao pravi MK klub,sto znaci da shodno tome,clanovi na ledjima nose jednodelne boje !
Funkcionisanje kluba,ponasanje i obaveze clanova regulisani su Statutom i Pravilnikom kluba !
Da ne bih udavio,ukratko cu izneti osnovna nacela i pravila !!!
- klubom upravlja Skupstina kluba,koja bira UO (Predsednik, dva podpredsednika,sekretar i clanovi)
- clan kluba moze postati osoba starija od 18god.,sa polozenom A kategorijom i koja poseduje sopstveni motor
- clan kluba moze postati osoba koja prihvata odredbe Statuta i Pravilnika
- clan kluba se postaje nakon perioda zajednickih voznji i druzenja (staziranje) kako bi kandidat za clanstvo,ali i clanovi kluba zaista stekli uvid u postojanje mogucnosti,zajednickog klupskog zivota
-svaki clan kluba placa mesecnu clanarinu koja se koristi za izradu boja,majica za oznakama kluba,organizacije zurki i druzenja,povremeno finansiranja putovanja,odrzavanja ziro racuna i zavrsnog racuna itd. Svaki clan kluba u svako vreme ima potpuni uvid u finansije kluba (u nasem slucaju veoma mizerne

)
-svaki clan kluba je duzan da prema svojim mogucnostima ucestvuje u akcijama kluba
-svaki clan kluba duzan je na dostojan nacin reprezentuje svoj klub i grad iz koga dolazimo
Posebna pravila,regulisana Pravilnikom kluba,su:
- svaki clan kluba duzan je da u putovanjima nosi oznake (boje) kluba
- svaki clan kluba duzan je da,bez izuzetka,koristi zastitnu opremu(kacigu) UVEK za vreme voznje
- clanovima kluba strogo je zabranjeno da se u naseljenim mestima ponasaju na bilo koji nacin kojim bi ugrozili i maltretirali stanovnistvo (prebrza voznja,voznja na zadnjem tocku,turiranje,pucanje...)
-ukoliko se organizuje grupna voznja,clanovi kluba koji zapocnu voznju duzni su da se ponasaju prema pravilima voznje u grupi
-clanovi kluba nisu duzni da ucestvuju u grupnoj voznji
-ukoliko na moto skupu,clan kluba nije u stanju da upravlja motorom(alkoholisanost) duzan je da preda kljuceve,da mu ne bi bili oduzeti na neprijatniji nacin

-clanovi kluba duzni su da u svakoj situaciji pokazu solidarnost i bratski,klupski duh prema bilo kom drugom clanu kluba
-krsenja pravila kluba dovodi do iskljucenja o cemu odlucuje Skupstina kluba na predlog UO
Posto sam,uglavnom,do sada izneo neke,ogranicavajuce cinjenice,moglo bi se desiti da neko pita,u cemu je lepota klupskog zivota.
Clanstvo u,zaista na pravi nacin i iz casnih namera osnovanom klubu,pruza prelep osecaj zajednistva i pripadnosti jednoj grupi,razvija poseban oblik prijateljstva !
Lepota zajednickih voznji i druzenja,kao i razvijanje posebnih,bratskih odnosa sa pojedinim,drugim klubovima je nesto sto samo moze pruziti klupska prica ( verujte mi na rec,probao sam i jedno i drugo) !!!
Poseban osecaj sigurnosti,u svakom smislu,je jos jedan od benefita klupske price
Eto,ja toliko !
Verovatno sam mnogo toga propustio,ali sam tu spreman na svaku vrstu,dobronamernih pitanja !!!