naravno da dolazim zbog drugara, ali kao sto napisah i tamo na BB sajtu, prijateljska poruka organizatorima -
pazite sta pisete po sajtovima i sta obecavate, jer ako ne ispadne tako ljudi ce misliti da ste prevaranti.
A niste, nego samo hocete da privucete sto veci broj ljudi. Marketing.
glupo bi bilo sada da se tu ispostavljaju računi,šta koliko košta prilikom organizacije jednog skupa,ali sam siguran da se tu niko nije opario....čak šta više biće dobro ukoliko je organizator na nuli...tako da te nebuloze da pivo nije po fabričkim cenama,plaća se ulaz i ostale gluposti po meni uopšte nisu tema za jedan skup.....
ako nemaš brate para,ili ti je žao da potrošiš na sebe 2-3 hiljade dinara....onda sedi ispred prodavnice i pij pivo po 45 din,stavi sluške na uši i slušaj najpoznatije bendove za dž.
niko nikad nije rekao da je ovo "jeftin sport",ali ukoliko malo bolje razmisliš NAJJEFTINIJA vikend zabava,još ako (kao što je ovde bio slučaj)naletiš na toliko dobrih ljudi,istomišljenika,prijatelja...onda je po meni neprocenjivo
a što se tiče onog obećali ste......ko je ikada učestvovao u organizaciji bilo čega,trebalo bi da zna da nikad nije onako kako je zamišljeno....tu se 70% stvari rešava usput,pa uvek nešto iskrsne,pa uvek bude neplanski......jeste Ivta je možda pogrešio što je čoveku rekao da neće platiti....ali ne pita se on tu za sve.....(čak šta više on je i hteo čoveku da nadoknadi za svoju grešku) jednostavno to da bi mi posetili kvalitetan skup to košta para,i to "dobrih" para....pogotovu organizatora
A za one što prodaju po skupovima...nek se ne uvrede,ali to je njima posao,izvor zarade...i mi svi negde nešto radimo za život.I ja se ne bunim kad na pauzi za doručak,za 2 kifle i jogurt kaže prodavačica 100 din....
A prošle godine sam u Šabcu sa prijateljem i ja prodavao moto-opremu,i platili smo pijačninu(što je sasvim ok) i popili smo bure piva,i jeli smo jedan od najboljih pasulja na svetu,i slušali smo