April 02, 2026, 11:51:02 pre podne

Autor Tema: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009  (Pročitano 37959 puta)

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
Odg: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009
« Odgovor #220 poslato: April 29, 2009, 06:04:55 posle podne »
naravno da dolazim zbog drugara, ali kao sto napisah i tamo na BB sajtu, prijateljska poruka organizatorima -

pazite sta pisete po sajtovima i sta obecavate, jer ako ne ispadne tako ljudi ce misliti da ste prevaranti.
A niste, nego samo hocete da privucete sto veci broj ljudi. Marketing.

glupo bi bilo sada da se tu ispostavljaju računi,šta koliko košta prilikom organizacije jednog skupa,ali sam siguran da se tu niko nije opario....čak šta više biće dobro ukoliko je organizator na nuli...tako da te nebuloze da pivo nije po fabričkim cenama,plaća se ulaz i ostale gluposti po meni uopšte nisu tema za jedan skup.....
ako nemaš brate para,ili ti je žao da potrošiš na sebe 2-3 hiljade dinara....onda sedi ispred prodavnice i pij pivo po 45 din,stavi sluške na uši i slušaj najpoznatije bendove za dž.
niko nikad nije rekao da je ovo "jeftin sport",ali ukoliko malo bolje razmisliš NAJJEFTINIJA vikend zabava,još ako (kao što je ovde bio slučaj)naletiš na toliko dobrih ljudi,istomišljenika,prijatelja...onda je po meni neprocenjivo

a što se tiče onog obećali ste......ko je ikada učestvovao u organizaciji bilo čega,trebalo bi da zna da nikad nije onako kako je zamišljeno....tu se 70% stvari rešava usput,pa uvek nešto iskrsne,pa uvek bude neplanski......jeste Ivta je možda pogrešio što je čoveku rekao da neće platiti....ali ne pita se on tu za sve.....(čak šta više on je i hteo čoveku da nadoknadi za svoju grešku) jednostavno to da bi mi posetili kvalitetan skup to košta para,i to "dobrih" para....pogotovu organizatora

A za one što prodaju po skupovima...nek se ne uvrede,ali to je njima posao,izvor zarade...i mi svi negde nešto radimo za život.I ja se ne bunim kad na pauzi za doručak,za 2 kifle i jogurt kaže prodavačica 100 din....
  A prošle godine  sam u Šabcu sa prijateljem i ja prodavao moto-opremu,i platili smo pijačninu(što je sasvim ok) i popili smo bure piva,i jeli smo jedan od najboljih pasulja na svetu,i slušali smo

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #221 poslato: April 29, 2009, 06:50:35 posle podne »
glupo bi bilo sada da se tu ispostavljaju računi,šta koliko košta prilikom organizacije jednog skupa,ali sam siguran da se tu niko nije opario....čak šta više biće dobro ukoliko je organizator na nuli...tako da te nebuloze da pivo nije po fabričkim cenama,plaća se ulaz i ostale gluposti po meni uopšte nisu tema za jedan skup.....
ako nemaš brate para,ili ti je žao da potrošiš na sebe 2-3 hiljade dinara....onda sedi ispred prodavnice i pij pivo po 45 din,stavi sluške na uši i slušaj najpoznatije bendove za dž.
niko nikad nije rekao da je ovo "jeftin sport",ali ukoliko malo bolje razmisliš NAJJEFTINIJA vikend zabava,još ako (kao što je ovde bio slučaj)naletiš na toliko dobrih ljudi,istomišljenika,prijatelja...onda je po meni neprocenjivo

a što se tiče onog obećali ste......ko je ikada učestvovao u organizaciji bilo čega,trebalo bi da zna da nikad nije onako kako je zamišljeno....tu se 70% stvari rešava usput,pa uvek nešto iskrsne,pa uvek bude neplanski......jeste Ivta je možda pogrešio što je čoveku rekao da neće platiti....ali ne pita se on tu za sve.....(čak šta više on je i hteo čoveku da nadoknadi za svoju grešku) jednostavno to da bi mi posetili kvalitetan skup to košta para,i to "dobrih" para....pogotovu organizatora

A za one što prodaju po skupovima...nek se ne uvrede,ali to je njima posao,izvor zarade...i mi svi negde nešto radimo za život.I ja se ne bunim kad na pauzi za doručak,za 2 kifle i jogurt kaže prodavačica 100 din....
  A prošle godine  sam u Šabcu sa prijateljem i ja prodavao moto-opremu,i platili smo pijačninu(što je sasvim ok) i popili smo bure piva,i jeli smo jedan od najboljih pasulja na svetu,i slušali smo

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #222 poslato: April 29, 2009, 07:34:02 posle podne »
evo svete in "action" ;D

i jos par ... ;D

;D ;D ;D

electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #223 poslato: Maj 03, 2009, 08:35:09 posle podne »
ja sam se super provela nemam nekakvih zamerki strasnih..ne znam sta sve  ovde pisu i ne zanima me ali nije lepo....svaka cast borcima super je sve bilo
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #224 poslato: Maj 04, 2009, 01:58:01 posle podne »
 dancse 1 - brate, svaka ti je OK. Slazem se sa tobom u potpunosti.

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #225 poslato: Jul 14, 2009, 09:58:28 posle podne »
Pozdrav

U naj novijem izdanju Biker in Österreich ima Izvestaj o otvaranje Sezone u Smederevu

pozdrav Sveti i svim Bajkerima iz Smedereva
electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #226 poslato: Jul 15, 2009, 12:49:52 pre podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2009, 12:53:03 pre podne od strane Ivta »

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #227 poslato: Jul 15, 2009, 07:11:52 pre podne »