Već duže vreme nosim se mišlju da pokušam izradu jedne Moto Kros staze za Off Road Motocikle u Bajkerskom Baroševcu...
Za izradu staze potreban mi je dobar projekat sa nacrtom staze koji bi opravdao ulaganja potencijalnih investitora...
Mislim da mi u ovom kod nas čini mi se pionirskom pokušaju možete pomoći i vi dragi prijatelji vašim savetima...
Potrebni su mi adekvatni linkovi, odnosno saveti tipa kolika bi trebala da bude površina na kojoj bi se gradila buduća staza,
zatim oblik staze i šta bi sve od prateće infrastrukture trebalo praviti na stazi i oko staze da bih počeo sa ozbiljnom izradom projekta.
Od ovog projekta bi svi Bajkeri koji vole Off Road vožnju imali koristi jer bi na ovoj stazi mogli da uživaju u treninzima i takmičenjima...
P.S.
Možda sve ovo zvuči pretenciozno ali ja sam optimista i kao sportski radnik imam jaku želju da napravimo nešto što će podići kvalitet sporta u Srbiji...
Nadam se da mi u ovom kod nas u Srbiji čini mi se pionirskom pokušaju možete pomoći i vi dragi prijatelji vašim dragocenim savetima...