April 01, 2026, 12:56:35 posle podne

Autor Tema: DOKLE NAKARADNO  (Pročitano 2361 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gazda Miroslav

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
DOKLE NAKARADNO
« poslato: Mart 12, 2015, 09:21:43 pre podne »
... deli nas par meseci od "skupštinske rasprave o dopunama i izmenama ZOOBS-a" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ŠTA IO MAS-a preduzima, šta su aktivnosti da se motorciklizam popne na višu lestvicu u standardima okoline ????
-koliko se odmaklo u incijativi i zahtevima da se registracija dvotočkaša može smanjiti ispod one smešne "godine" na vreme koje korisnik želi, svedoci smo da se sve više u svetu uvodi da korisnik motornog vozila može odrediti period na koji će registrovati svoje vozilo po svojim potrebama i to funkcioniše. Žašto bi vlasnici dvotočkaša plaćali puni iznos registracije za godinu dana a voze samo po 5-7 meseci ( čast izuzetcima)???? Nameti i dažbine naročito "osiguranje" je čist atak jer iz godine u godinu se povećavaju a korisnici sve teže ostvaruju svoja prava.
- koji je bezobrazluk da su CENE  zelenog kartona tolike a da se u njih samo administrativno unosi "osnovno osiguranje"...pa zar toliko  košta ispunjavanje tog obrasca ????

...o ovome treba pisati i raspravljati , a mislim da je ovo pravo mesto...

... ja toliko a vi kako hoćete..

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
Odg: DOKLE NAKARADNO
« Odgovor #1 poslato: Mart 13, 2015, 02:08:43 posle podne »
... deli nas par meseci od "skupštinske rasprave o dopunama i izmenama ZOOBS-a" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ŠTA IO MAS-a preduzima, šta su aktivnosti da se motorciklizam popne na višu lestvicu u standardima okoline ????
-koliko se odmaklo u incijativi i zahtevima da se registracija dvotočkaša može smanjiti ispod one smešne "godine" na vreme koje korisnik želi, svedoci smo da se sve više u svetu uvodi da korisnik motornog vozila može odrediti period na koji će registrovati svoje vozilo po svojim potrebama i to funkcioniše. Žašto bi vlasnici dvotočkaša plaćali puni iznos registracije za godinu dana a voze samo po 5-7 meseci ( čast izuzetcima)???? Nameti i dažbine naročito "osiguranje" je čist atak jer iz godine u godinu se povećavaju a korisnici sve teže ostvaruju svoja prava.
- koji je bezobrazluk da su CENE  zelenog kartona tolike a da se u njih samo administrativno unosi "osnovno osiguranje"...pa zar toliko  košta ispunjavanje tog obrasca ????

...o ovome treba pisati i raspravljati , a mislim da je ovo pravo mesto...

... ja toliko a vi kako hoćete..
BRAVO

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Mart 18, 2015, 05:32:28 posle podne »
Dzaba .... ovde te niko necuje....ovaj forum teba UGASITI!!!!!!!

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Mart 31, 2015, 11:10:25 posle podne »
Dzaba .... ovde te niko necuje....ovaj forum teba UGASITI!!!!!!!
*303 *303 *303