April 02, 2026, 01:26:12 pre podne

Autor Tema: 10,11,12 JUL 2015 - XVIII MOTO SKUP MK MIDNIGHT RIDERS (MAS) - PETROVAC NA MLAVI  (Pročitano 2003 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...

10,11,12 JUL 2015 - PROGRAM XVIII MOTO SKUPA MK MIDNIGHT RIDERS - GORNJAČKA KLUSURA:

PETAK - 10 JUL
10:00 - Poseta Mlavske Terme (-50 % cene ulaza)
19:00 - Zajednička Večera
20:00 - Rock Koncert: Meda Vuk i Sandokan,Cesium, Socijalni Slučaj (umesto ranije najavljenog Bandx-a), 
Kako saznajemo od MK - MIDNIGHT RIDERS-a došlo je do otkazivanja rok grupe za petak 10-og Bandx-a,
(iz medicinskih razloga), a zameniće ih rock grupa ,,Socijalni Slučaj".

SUBOTA - 11 JUL
09:00 - Obilazak Manastira Vitovnice
14:00 - Defile
15:00 - Ručak za učesnike skupa
16:00 - Razna takmičenja i nagrade
21:00 - Rock Koncert: Meda Vuk i Sandokan, Loaded Guns, Osvajači, Blues Delivers.
24:00 - Striptiz

NEDELJA - 12 JUL
- Ustajanje uz besplatnu kafu
- Doručak za učesnike skupa
- Ispraćaj gostiju nakon doručka

Facebook strana organizatora: https://www.facebook.com/pages/Moto-klub-MIDNIGHT-RIDERS-Petrovac-na-Mlavi/110148575677704

Kontakt telefon organizatora MK Midnight Riders: 065/831-4860, Vladisavljević Milorad Rade
« Poslednja izmena: Jul 10, 2015, 11:33:31 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže sdarko

• Suvozac
  • *
Odg: 10,11,12 JUL 2015 - XVIII MOTO SKUP MK MIDNIGHT RIDERS (MAS) - PETROVAC NA MLAVI
« Odgovor #1 poslato: Jul 12, 2015, 12:02:28 posle podne »
Ne zelim nikog da vredjam ali jednostavno moram da napisem sta mi se desilo na moto skupu u Petrovcu. Svi mi ostavljamo svoju opremu na motoru kacige ,jakne i jos nisam nigde cuo da je nekom nesto nestalo . Ja sam ostao bez kacige koju sam drugi put stavio na glavu,bio sam odsutan bukvalno 5 minuta . Momentalno  smo se dali u potragu i obavestio organizatora o tome,da bi mi neko od njih rekao "brate sta da ti radim svako treba da cuva svoje stvari". Nisam ni ocekivao da mi stvore kacigu ali ipak malo vise saradnje nije bilo na odmet ,cak se nisu udostojili ni na binu da objave ,mozda je neko nesto video . Posle 2sata jurnjave i trazenja prijavio sam u policiju,gde su me policajci koji su bili u kampu bledo gledali i poslali da nestanak prijavim u Petrovac nisu se ni oni uopste potrudili da potraze,sve u svemu mogu sve da vam ukradu organizator vazno da naplati ulaz policija da prima platu a lopovi neka uzimaju sta im je potrebno. Nakon sto sam se vratio u kamp u par navrata nisam mogao nikog od organizatora da nadjem na ulazu da vidim da li imaju neku informaciju. Pojedinci su bili jako ne ljubazni i drzali mi predavanja kako treba da cuvam svoje stvari ,pitam se da li je potrebno u buduce nositi sa sobom neke montazne garaze da bi smo mogli sakriti stvari. Ne krivim organizatora ali sam ocekivao malo vise razumevanja i dobre volje da pomognu . Zar treba da dodjemo na skup sa kacigom a da se vratimo gologlavi. Molio bi sve bajkere i postene ljude ako neko primeti skorpion exo2000 belo plavu sa crnim vizirom,jedinstvena samo 4 kacige ima u Srbiji da me obavesti. Hvala unapred!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: 10,11,12 JUL 2015 - XVIII MOTO SKUP MK MIDNIGHT RIDERS (MAS) - PETROVAC NA MLAVI
« Odgovor #2 poslato: Jul 12, 2015, 03:35:54 posle podne »
Ja sam za moju kacigu odmah posle kacige kupio i sajlicu za zaključavanje iste,
jer je neozbiljno očekivati od organizatora skupa koji poseti recimo 1000 motora
da svima pazi na kacige koje su okačene ili spuštene na motore, jer organizator
ne može da zna da li je ta kaciga i taj motor sa koga ste je uzeli vaša svojina ili nekog drugog.
Žao mi je što ste na bolan način naučili da treba više voditi računa o bezbednosti vaše imovine.

Molim i ja da ako neko ima informaciju o nestaloj kacigi: Scorpion EXO 2000 (plavo bele boje)
na juče održanom moto skupu u Petrovcu neka se javi porukom našem članu foruma u in box.
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže sdarko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jul 12, 2015, 06:33:28 posle podne »
hvala administratoru na pomoci ,naravno da nisam ocekivao od domacina da mi cuva kacigu vec neku vrstu pomoci kada se to desilo nisu me ni pitali kako cu kuci bez kacige da su mi ponudili bilo kakvu krntiju da stavim na glavu pa posle da im vratim,nista . Sto vise lopovluka to ce biti manje postenih ljudi na skupovima ,jer nece biti bezbedni. hvala jos jednom na angazovanju. samo mala ispravka oko slike tacnije ovaj dezen kacige  je u pitanju !

Van mreže sdarko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: Jul 12, 2015, 06:35:34 posle podne »