Pre svega, veliki pozdrav svim bajkerima!
Ovu temu otvaram sa ciljem prikupljanja informacija u sklopu istraživanja bezbednosti motociklista u Srbiji, što je tema mog završnog rada na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu. Ja trenutno nemam motocikl (finansijski razlozi), ali sam veliki ljubitelj istih, a ljubav se rodila još sa 6 godina kad mi je otac kupio Tori cross automatik

. Znam taj osećaj slobode i znam koliko motocikl može čoveka da učini srećnim, ali danas smo svi svesni i toga da veliki broj bajkera pogine svake godine. Stoga sam i odlučio da se bavim problemom bezbednosti motociklista u nadi da ću time doprineti na bilo koji način smanjenju broja poginulih motociklista, pošto se i sam osećam kao bajker (bez motora, za sad).
Namerno nisam hteo da ovaj post pišem kratko, niti da anketa bude suviše kratka i siromašna, iako time mogu da odbijem one koji bi mogli da popune istu. Svakako, nije fer prema onima koji svakodnevno ginu u saobraćaju. A siguran sam da su mnogi od vas poznavali bar jednog bajkera koji, nažalost, nije više na ovom svetu.
Želeo bih ovom prilikom da vas zamolim da popunite anketu u donjem linku (max. 5 minuta je potrebno), te da tako pomognete ovo istraživanje.
link ankete -->
http://goo.gl/forms/1P2Mpaz49HHvala vam unapred i želim svima puno pređenih kilometara!