Avgust 09, 2025, 09:54:20 pre podne

Autor Tema: 2 JUL 2016 - MOTO ŽURKA MK RTANJ RIDERS (MAS) - BOLJEVAC  (Pročitano 2981 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
2 JUL 2016 - MOTO ŽURKA MK RTANJ RIDERS (MAS) - BOLJEVAC
« poslato: Maj 16, 2016, 08:58:44 pre podne »

PROGRAM:

12:00 - Doček bajkera
14:30 - Ručak
16:00 - Bajkerske igre
18:00 - Defile
20:00 - "Rock" Koncert
Gost večeri je Đorđe David, nekadašnji pevač grupe "Generacija 5".
« Poslednja izmena: Jun 30, 2016, 01:31:25 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: 2 JUL 2016 - MOTO ŽURKA MK RTANJ RIDERS (MAS) - BOLJEVAC
« Odgovor #1 poslato: Septembar 06, 2016, 03:46:02 posle podne »
VIDEO REPORTAŽA SA MOTO ŽURKE MK RTANJ RIDERS (MAS) - BOLJEVAC:

Sramota je da čujemo da naši rok muzičari koji su se i održali na srpskoj sceni zahvaljujući pre svega našim moto skupovima
odbiju da ugovoreno nastupe na moto skupu jer postavljena bina navodno ne zadovoljava njihove visoke bezbedonosne strandarde,
a čak i kad je ponuđeno da peva na platou ispred skupa Đorđe David je i to skandalozno odbio i tako pokvario pre svega utisak o sebi...
Braća bajkeri su se i pored toga što nisu slušali rok zvezdu Đorđa Davida izuzetno lepo proveli kod naših odličnih domaćina u Boljevcu!
« Poslednja izmena: Septembar 06, 2016, 04:32:26 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
Odg: 2 JUL 2016 - MOTO ŽURKA MK RTANJ RIDERS (MAS) - BOLJEVAC
« Odgovor #2 poslato: Septembar 06, 2016, 04:44:15 posle podne »
Bio sam prisutan na Moto Zurci MK.Rtanj Riders..Kao jedan od clanova Upravnog Odbora MAS-a mogu da kazem da su se domacini izuzetno pripremili.Hrana i pice na zavidnom nivou.Druzenje ,takodje.E sad..
"Gospodin" Djordje David je odbio da se pojavi na bini jer mu je to "ispod casti",nastupati na takvoj bini iako mu je sve bilo uredno placeno...Nije zeleo da nastupi, niti na bilo koji nacin da pomogne klubu koji pravi svoju drugu,zvanicnu,Moto-Zurku i samim tim ih je poslao u propast..Gradjanstvo koje je cekalo koncert,razocarano se razislo...A samo da se podsetimo da su mnoge zvezde zapocele svoje karijere na Moto-Skupovima i to nastupajuci na prikolicama i raznim improvizovanim binama..Sad postavljaju uslove...
Mislim da svi klubovi MAS-a treba da javno bojkotuju Djordja Davida i da ga vise ne angazuju na svojim skupovima..
Jednostavno,ovo i Vama moze da se desi...