Mart 28, 2026, 02:59:25 posle podne

Autor Tema: PAS  (Pročitano 6745 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
Odg: PAS
« Odgovor #20 poslato: Jul 08, 2008, 10:37:19 posle podne »
to je provereno
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Jul 09, 2008, 01:42:17 posle podne »
MK WARRIORS SERBIA

paperinos

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Jul 22, 2008, 12:15:30 posle podne »
Kad se vodi racuna, moze da te iznenadi svasta na putu, ali imas barem neke sanse da se izvuces.

Ali ako  nisi koncentrisan na voznju, jurcas i uz to si popio koju...e onda je veliki korak ka katastrofi ucinjen.

I pitanje je samo trena kad ces da nastradas.

TerzicN

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Avgust 22, 2008, 11:40:17 pre podne »
Pri povratku s mora 28.07.2008 vec pri ulasku  u BGD pri iskljucivanju sa ibarske magistrale za Rakovicu,pri brzini od 90km/h izleteo mi je pas... Primetio sam ga sa druge strane ulice, bio je naizgled miran ali odjednom je kuce pomahnitalo i pocelo da pretrcava ulicu na jedno 15-20m od mene... Bilo je kasno da se uradi bilo sta sem da se dobro drzi volan i zgazi jadna zivotinja... ali sta da se radi bolje on nego ja... Presao sam preko kuceta sa oba tocka i tako ostao u jednom komadu:)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #24 poslato: April 01, 2010, 01:50:13 posle podne »
Meni je pas prišao dok sam stajao na raskrsnici, maznuo za cipelu i počeo da bacaka glavom. Sreća, neki omanji terijer, selđuk, prevrtač kontejnera pa nije imao ni vilicu ni ugriz. Bukvalno bih se prevrnuo sa motorom da tip sa Puntom, koji je čekao takođe semafor iza mene, nije zaobišavši mene kolima krenuo na psa. Tek me onda pustio a ja jadan, preznojen i iskrivljen sa Afrikom i njenih cca 250kg.
Sa druge strane, volim životinje, imam psa i ne krivim njih za sudbinu koju smo im mi nametnuli.
Moj savet prilikom nailaska na psa koji vam preseca put je...ne izbegavati ga ni po koju cenu (izbečiće on vas), već za to vreme prikočiti, stegnuti zglobove šaka i podiči se na noge, što je više moguće. Lakše je to izesti na enduru nego eRini ali barem pokušati!!
Sve ostalo je u domenu teorije...vreme čini svoje!

Van mreže mario.gromovi

• Suvozac
  • *
    • MK Gromovi
« Odgovor #25 poslato: April 01, 2010, 02:21:21 posle podne »
Ja sam pregazio 2 dzukca i srecom nisam pao! Samo netreba skretati i samo drzi pravac ravno. Prosao sam sa oba tocka preko njega. Srecom dzukele nisu bile prevelike da me bace, i nadam se da necu naici na nekog veceg

Van mreže jager

• Vozac
  • *
  • Honda Africa Twin RD07
« Odgovor #26 poslato: April 01, 2010, 08:42:44 posle podne »
Žao mi je Tibora što je pao i nadam se da će brzo da se oporavi!
Ja sam prošle godine pregazio psa i to vozeći u koloni! Išli smo organizovano na Mačkov kamen, a pas je baš našao ispred mog motora da pretrčava put  >:( Uradio sam jedino što mi je tog momenta bilo najlogičnije: DAO SAM GAS! Prešao sam preko njega, jer je bio manji, gadno ga dodatno udario šipkom od produženih komandi na Shadowu i na kraju prignječio zadnjim točkom. Na motoru smo bili žena i ja i sva sreća da nismo pali. A malo je falilo... Pas je uz skviku odjurio, nadam se da je preživeo...

djera

• Gost
« Odgovor #27 poslato: April 02, 2010, 02:01:58 pre podne »
meni je u krivini pri 90km/h izletela seoska kalamunja iz groblja,poprilicnih gabarita.nakon upoznavanja zavrsio sam u kanalu,tj motor u kanalu a ja 20-ak metara dalje sa doskokom na glavu.hvala bogu nista nije bilo,polomio sam migavac,ukrenuo retrovizor i zadobio upalu svih misica.oprema je odradila svoje,a sto se kuceta tice......otisao je svojim putem
Obzirom da imaš 20kg sa krevetom nije ni čudo što si toliko leteo. ;D
Ja nemam iskustva sa gaženjem kučića na putu ali sam zato imao bliski susret sa svinjom na beloj liniji u 04h ujutru.Sekula mi je svedok.Odjednom se stvorila ispred mene,išao sam oko 120km/h,nisam stigao ni da reagujem , kad sam je udario prednjim točkom ona je samo odletela a ja sam nastavio dalje.
Svakako da sam imao sreće ali mislim da tu ima i malo fizike,motor 250kg ja 130kg i još koferi puni ,još malo pa pola tone,pa računica bude masa puta ubrzanje.....

Van mreže Marko_P

• Vozac
  • *
« Odgovor #28 poslato: April 02, 2010, 11:41:11 pre podne »
Nisam imao iskustva sa psima,ali zato sa kokoskama jesam :D bila dobra supa u pm  :D
Dva tocka,jedan zivot. Spali gumu a ne dusu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #29 poslato: April 03, 2010, 01:05:01 pre podne »
meni je u krivini pri 90km/h izletela seoska kalamunja iz groblja,poprilicnih gabarita.nakon upoznavanja zavrsio sam u kanalu,tj motor u kanalu a ja 20-ak metara dalje sa doskokom na glavu.hvala bogu nista nije bilo,polomio sam migavac,ukrenuo retrovizor i zadobio upalu svih misica.oprema je odradila svoje,a sto se kuceta tice......otisao je svojim putem
Obzirom da imaš 20kg sa krevetom nije ni čudo što si toliko leteo. ;D
Ja nemam iskustva sa gaženjem kučića na putu ali sam zato imao bliski susret sa svinjom na beloj liniji u 04h ujutru.Sekula mi je svedok.Odjednom se stvorila ispred mene,išao sam oko 120km/h,nisam stigao ni da reagujem , kad sam je udario prednjim točkom ona je samo odletela a ja sam nastavio dalje.
Svakako da sam imao sreće ali mislim da tu ima i malo fizike,motor 250kg ja 130kg i još koferi puni ,još malo pa pola tone,pa računica bude masa puta ubrzanje.....

Letela svinja u nebo,a pale sunke,slanina,prsute,cvarci kako da ne ... ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: April 03, 2010, 01:09:28 pre podne »
a i ta svinja poranila u 4 ujutro, ne spava ko sve normalne...

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #31 poslato: April 04, 2010, 10:35:11 posle podne »
meni je golub udario u ručicu prednje kočnice,motor iznenada zakoči nisam ni znao šta je bilo dok nisam pogledao u retrovizor.Videvši perje koje leti, tek tada shvatih šta bi.OD tada se bojim svake živuljke na i pored puta.Po pravilu urade loš i nepredvidiv potez.

Van mreže sloba

• Suvozac
  • *
  • mk Warriors Serbia
« Odgovor #32 poslato: April 16, 2010, 09:20:00 posle podne »
Dva puta sam imao bliski susret sa dzukcima na putu!
Jednom davno kao srednjoskolac na MZ-u, sa burazerom Gojkom, i on mi je nekako stegao ruke i sam sam u momentu bio cvrst i ostali smo na motoru! Ishod je bio iskrivljena felna i mrtav dzukac! Mada mislim da sam bio sam na motoru da bi zglajznuo!
A drugi put je bilo 2007 sa svojom zenom na motoru vracajuci se sa skupa po noci, isto u drustvu Goxa i njegove drage koji su isli ispred nas tako da ga od njih i nisam video! Pun mesec je odradio svoje, ogroman pobesnili pas koji trci sredinom puta! Toliko je bilo iznenadno da sam samo malo uspeo da promenim pravac, ali dovoljno da ne udarim posred kera nego me je odvalio prvo po cizmi, pa onda po koferu koji se razleteo po Ostuznickom putu (izmedju Beograda i Obrenovca). Prizor je bio jeziv, stari i kofer koji su se razleteli po putu! A da sve bude jos ludje, moja zena nije ni videla kera, pa je mislila da smo udarili u nesto betonsko koliko je to jako puklo!!! I onda skupljaj stvari po putu! Uzas! Odes na skup do Splita na skup i nazad preko skupa u Brcom, i nista ti se ne desi, i onda na dva minuta od kuce uzas!
Nema pravila! Treba uvek biti pribran ne dozvoliti da ti misli lutaju nego da si usresredjen na put da bi sto bolje mogao da odreagujes, bez velikih skretanja u momentu i sto cvrsci na volanu!
Eto drugari moja iskustva!
Honda Varadero xl 1000

Zverka

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Maj 25, 2010, 01:44:15 posle podne »
kad ste  vec kod kerova i  tih zajebada...
juce  sam imala  vrlo  bliski susret (pisala sam ovo vec negde )
ja  lepo ufatila se puta ...ko svako jutro NOVOSADSKI -pa na juzni bul (znaci afto put )
i negde  blizu batajnice snimim ...kuce se zaletelo  ko nezdravo ...u sekundi mi je proslo kroz glavu sta ako ag zveknem..i ko za ...pas staje na sred auto put a...uf  reko dobro je...dodajem gas i na nekih (140km/h) samo u momentu osetim tup udarac i snimim da mi noga lebdi ( bol je  u sekundi toliki bio da sam bukvalno urlikala ispod kacige)
stajem nakon nekih 100tinjak metara gasim motor i snimam...
TELE a ne pas(koliki je) ostao je na pola zaustavne i pola srednje trake...na mestu mrtav ja oko motora oblecem i snimim na stopici menjaca malo njegovog  skalpa i sta cu ...sledi  tel.i zvanje muza da donese neku sipku
dok sam ga  cekala  prevrteh po glavi sta je  onaj  kreten od psa uradio ...
sve mi se vise cini da je  bio u fazonu kamikaze...
jer stao je na neki dekund i seo na sred autoputa...pa mentol kad me video  bilo je  kamikaziiiiiii i  tras direkt glavom u moju nogu ...
kako sam ostala na motoru verujte mi ni sama nemam predstavu a motor se samo blago zaljuljuskao (a ja  ko mrtvo puvalo ) bez ikakve reakcije...
po dolasku kuci ..pocela sam da cmizdrim ko kreten (ko svaka zena) ZAO MI KUCETA
:)

Balansero

• Gost
« Odgovor #34 poslato: Maj 25, 2010, 02:11:59 posle podne »
Kazu ljudi da su i vucjake udarali i ostajali na motorima(koliko je to istina,ne znam). Vec sam pominjao u -Sta nas sve napada na putu,da sam pregazio pekinezera sa oba tocka.
Stegnes volan i samo drzis pravac,kazu iskusni.... Mada ako si u krivini i jos na kolenu,e onda jbg.ne znam...
Ali eto npr.vodim racuna pogotovo kad prolazim pored nekih kontisha,tu ih uvek ima...

Van mreže Lemmy

• Vozac
  • *
    • motoRRi.com
« Odgovor #35 poslato: Maj 25, 2010, 02:38:52 posle podne »
Sta psi i macke, znam coveka iz Velikog Gradista koj je pregazio svinju .
Jeste posle imao blagi potres mozga ,jer je u toku pada udario u kapiju .

kursula

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Maj 25, 2010, 07:01:01 posle podne »
Mozda nije za ovu temu,ali je zivotinja u pitanju. :) Elem vracajuci se sa mora preko Bosne ispred Tjentista,ja se zablenuo u one stencuge ali nisam vozio bas sporo. Nailazim na mostic,pa sam malo obratio paznju (inace bi bilo gadno),iz sume pravo na put izlazi krava i mos misliti nije pogledala ni levo ni desno.Kako sam izbegao ne znam ali da sam se usro kao grlica, jesam. Znaci ako idete tuda nemojte blejati u stencuge! ;D

johann

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Maj 26, 2010, 12:13:50 pre podne »
Pa kad ste se raspisali evo i moje dogodovštine.

U jutarnjim satima oko 7 pičim pored Titelskog brega oko 160 i ugledam mužjaka fazana kako čuči pored puta, koji mu je qur bio počeo da preleće put tik desetak metara ispred mene. Gledam u njega kud će  budala. Jadnik je popio šamar retrovizorom u glavu i ostao na mestu mrtav.

Bio sam u dilemi da ga strpam u ranac, al sam odustao i pokajao što nisam....

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #38 poslato: Maj 26, 2010, 12:21:40 pre podne »
A kada tresnes u Jelena?
&feature=related
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Balansero

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Maj 26, 2010, 10:21:18 pre podne »
Au... I pri tome je ostao na motoru,nije pao...
 A deluje mi i da je brzina u miljama?! :icon_scratch: