kad ste vec kod kerova i tih zajebada...
juce sam imala vrlo bliski susret (pisala sam ovo vec negde )
ja lepo ufatila se puta ...ko svako jutro NOVOSADSKI -pa na juzni bul (znaci afto put )
i negde blizu batajnice snimim ...kuce se zaletelo ko nezdravo ...u sekundi mi je proslo kroz glavu sta ako ag zveknem..i ko za ...pas staje na sred auto put a...uf reko dobro je...dodajem gas i na nekih (140km/h) samo u momentu osetim tup udarac i snimim da mi noga lebdi ( bol je u sekundi toliki bio da sam bukvalno urlikala ispod kacige)
stajem nakon nekih 100tinjak metara gasim motor i snimam...
TELE a ne pas(koliki je) ostao je na pola zaustavne i pola srednje trake...na mestu mrtav ja oko motora oblecem i snimim na stopici menjaca malo njegovog skalpa i sta cu ...sledi tel.i zvanje muza da donese neku sipku
dok sam ga cekala prevrteh po glavi sta je onaj kreten od psa uradio ...
sve mi se vise cini da je bio u fazonu kamikaze...
jer stao je na neki dekund i seo na sred autoputa...pa mentol kad me video bilo je kamikaziiiiiii i tras direkt glavom u moju nogu ...
kako sam ostala na motoru verujte mi ni sama nemam predstavu a motor se samo blago zaljuljuskao (a ja ko mrtvo puvalo ) bez ikakve reakcije...
po dolasku kuci ..pocela sam da cmizdrim ko kreten (ko svaka zena) ZAO MI KUCETA