Mart 30, 2026, 12:47:33 posle podne

Autor Tema: NA IBARSKOJ U STEPOJEVCU VEČERAS U SUDARU STRADAO MOTOCIKLISTA NADOMAK KUĆE  (Pročitano 11234 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
NA IBARSKOJ U STEPOJEVCU VEČERAS U SUDARU STRADAO MOTOCIKLISTA NADOMAK KUĆE
« poslato: Mart 07, 2017, 10:49:08 posle podne »

Vraćajući se predveče iz Inđije sa sahrane našeg voljenog brata bajkera Gorana Pešuta koji nas prerano napusti,
potresen sahranom vozio sam i razmišljao o brojnim tragičnim sudarima u kojima su ovih dana život izgubili naši motociklisti
i onda u Stepojevcu, prvom većem naseljenom mestu posle Beograda, ugledah prizor koji mi zaledi krv u žilama:
UGLEDAH OPET STRAVIČAN UDES U KOME JE STRADAO MOTOCIKLISTA - CIPELE NA DRUMU, KRHOTINE, KRV!

PLAVI MOTOCIKL OD 50 KUBIKA UDAREN OD STRANE VOZAČA BMW-A LEŽAO JE NA DRUMU
A ČINI MI SE DA JE OD PREJAKOG UDARCA NESREĆNIK ODLETEO NA BAR 20 METARA OD AUTA !!!

Vozača motocikla poznijih godina odvezli su sanitetom do Urgentnog Centra pokušavajući da mu spasu život - nadam se da će preživeti!
Pitao sam ljude koji su bili pored puta ko je u pitanju a oni kažu meštanin koga je auto udario na skretanju
ka Velikim Crljenima na samo par stotina metara od svoje kuće u kojoj živi sa svojom starom majkom...

Otvorimo širom oči draga braćo i sestre, tek je početak sezone koja nam je već uzela preveliki danak u krvi!
Pazimo čak i kad prolazimo na zeleno jer tako nastrada naš mladi brat Daniel u Kikindi nedavno - JOŠ SMO NEVIDLJIVI!

OPREZ - Stepojevac nadomak Lazarevca je inače crna rupa Ibarske Magistrale
u kojoj ljudi ginu kao zečevi pogotovo vikendom kad semafori ne rade - link:
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2654375-pretrcavaju-ibarsku-ubijaju-ih-ko-zeceve-zbog-semafora-koji-ne-radi-petkom-i-vikendom
« Poslednja izmena: Mart 07, 2017, 11:30:48 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Dr@g@n

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Bolje 20min. kasnije, nego 20god. ranije....
Odg: NA IBARSKOJ U STEPOJEVCU VEČERAS U SUDARU STRADAO MOTOCIKLISTA NADOMAK KUĆE
« Odgovor #1 poslato: Mart 09, 2017, 07:15:40 posle podne »
Cujem jutros da je u pitanju bio "Lepomir".
Iz Stepojevca je i navodno je preziveo udes.