Mart 31, 2026, 09:03:23 pre podne

Autor Tema: U SUDARU JUČE TEŽE POVREĐEN MOTOCIKLISTA U JAJINCIMA - VIDEO SNIMAK NESREĆE  (Pročitano 11950 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
U SUDARU JUČE TEŽE POVREĐEN MOTOCIKLISTA U JAJINCIMA - VIDEO SNIMAK NESREĆE
« poslato: April 10, 2017, 04:41:55 posle podne »

NEDELJA - 09.04.2017. - JAJINCI
Na Bulevaru JNA u Jajincima dogodila se oko 13.30 sati saobraćajna nesreća u kojoj je povređen motociklista,
a ovaj jezivi udes je čak ostao i zabeležen na video snimku jednog slučajnog prolaznika a objavio ga je Telegraf.

Na putu se vide tragovi kočenja motora koji je polupan, kao i patike nesrećnog vozača
Na njemu se vidi žena koja je u šoku, posle udesa.

Naime, na putu je ležao povređeni mladić koji je pao sa motora, a čuje se i žena koja kroz plač izgovara:
“Ne smem da mu priđem, ubiće me!”
U pratnji starijeg muškarca prilazi da vidi kako je čovek koji leži nekoliko metara od motocikla.
Kada je gospođa skupila snagu i prišla povređenom momku koji je ležao na putu, on je upitao:
“Pa gde ste gledali gospođo, kako me niste videli?” , na šta je ona počela još jače da jeca.

Prisutni su tešili ženu koja je bila u vidnom šoku nakon svega što se desilo.
– Ne brini, na svu sreću je nosio kacigu, sve će da bude u redu - tešili su je prisutni.
Kako saznajemo, mladić je prevezen u Urgenti centar u Beogradu gde mu je ukazana pomoć.

Izvor: IZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK SAOBRAĆAJNE NESREĆE U JAJINCIMA:
http://www.telegraf.rs/vesti/2715768-jezivi-prizori-saobracajne-nesrece-u-jajincima-ne-smem-da-mu-pridjem-ubice-me-video-foto

P.S.
Povređenom Bratu želimo brz i uspešan oporavak kao i pravednu kaznu onome ko je izazvao ovu saobraćajnu nesreću.

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Dak-Y MK Midnight Riders

• Moderator
  • Moto Manijak
  • *
  • Pol: Muškarac
    • FaceBook
Odg: U SUDARU JUČE TEŽE POVREĐEN MOTOCIKLISTA U JAJINCIMA - VIDEO SNIMAK NESREĆE
« Odgovor #1 poslato: April 11, 2017, 12:20:58 posle podne »
 :'( :'(
Dalibor Daky Ilić