Mart 31, 2026, 01:00:35 pre podne

Autor Tema: 7 MAJ 2017 - HUMANITARNA AKCIJA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE ZA BAJKERA DARKA PEŠIĆA  (Pročitano 7304 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...

Bajker Darko Pešić nam se nedavno javio sa molbom da mu za Quad terenac koji mu je supruga
nedavno kupila polovnog na kredit, ako je moguće nabavimo nekakve bolje gume za vozilo...

Ovako nam se predstavio preko interneta Darko Pešić bajker invalid iz okoline Kraljeva:
,,Zovem se Darko Pešić, starosti 49 godina oboleo od Bekerove bolesti
sa 27 godina imam invalidnost prvog stepena, veoma teško pokretljiv.
Porodičan sam čovek i ja i supruga imamo 14-to godišnjeg sina.
Supruga radi kao pomoćni radnik u školi sa platom minimalac.
Od drugih primanja osim kućne nege od 9.000 dinara drugih primanja nemam.
Voleo bih kada prolazite ovuda da svratite pa da se malo i upoznamo."

To je bilo za vreme sajma tako da sam poslao drugarima poruke sa molbom da nabave gume mi ćemo zauzvrat
da ih malo reklamiramo na sajtu i Peci je javio jedan od kolega iz firme ,,Moto Bike" sa kojima sarađuje u servisu i gume su nabavljene sve četiri nove, uz obećanje da ćemo postaviti reklamni baner na moto sajam i na web sajt naše Moto Asocijacije Srbije.

Mislio sam da obradujemo Darka sa gumama, ali sam onda pomislio da mu možemo još možda i malo više pomoći...
Pa sam mu na Moto Sajmu u Beogradu preko jednog prijatelja koga tamo na moto sajmu ove godine i upoznah,
obezbedio letovanje za celu porodicu - naravno besplatno u njegovom hotelu ,,Palma" u Budvi na crnogorskom primorju!
A u istom hotelu Palma svi bajkeri naše najveće Moto Asocijacije Srbije imaju od ove godine popust od 10%!
Hvala Bratu Vlasti vlasniku Hotela Palma na poklonjenom letovanju za kompletnu porodicu Darka Pešića!

Uz dogovor sa našim predsednikom ja i Peca smo rešili da posetimo Darka posle MK LaMoto ,,Smotre Motora" u Lazarevcu
i otišli smo istog dana za selo Lozno i posetili Darka da se lično upoznamo sa njim.
Sačekao nas je baš kao kumove u skromnoj montažnoj kući od oko 40 kvadrata,
koju im je pozajmila škola dok u njoj radi kao spremačica njegovo supruga.
Da bi uveli vodu i odvod i osposobili kuću za život su uzeli kredit od 100.000 dinara a sad vraćaju 130.000 dinara.
Imaju jednog sina koji je 8 razred znači 15 godina, koji pored pohađanja redovne škole
u muzičkoj školi uči da svira i gitaru i želja mu je da se time bavi.
Pitali smo ih da li im još nešto treba osim guma, ustvari šta im treba da probamo
da im obezbedimo a oni se zgledaše i kažu ne treba ništa samo gume i druženje...
Mi se nađosmo u čudu ali valjda to tako ide...
Ovim skromnim ljudima u stvari sve treba, sem porodične sloge, harmonije i ljubavi jer toga koliko smo videli imaju u izobilju!

Ispratili su nas Darkov sin i supruga i u razgovoru smo saznali da Darko nije bio godinama u Banji i da mu za
njegovo lečenje odgovara Ribarska Banja u kojoj godinama nije bio jer socijalno nema kapacitete da ga pošalje.
Došli smo kući i kontaktirao sam neke fine i humane ljude i obezbedili smo mu 10 dana lečenja u ,,Specijalnoj Bolnici"
u Ribarskoj Banji i to u punoj sezoni - od 21 avgusta 2017! Hvala Specijalnoj Bolnici - Ribarska Banja!
Hvala firmi Moto Bike na nabavljenim gumama. Hvala gospodinu Vlasti vlasniku hotela Palma na letovanju za porodicu Pešić!
« Poslednja izmena: Maj 08, 2017, 11:52:50 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: 7 MAJ 2017 - HUMANITARNA AKCIJA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE ZA BAJKERA DARKA PEŠIĆA
« Odgovor #1 poslato: Maj 07, 2017, 08:45:24 posle podne »

Moto Asocijacija Srbije je danas posetila Darka i poklonila mu obezbeđene gume za quad od srpske firme ,,Moto Bike",
zatim vaučere za lečenje u ,,Specijalnoj Bolnici u Ribarskoj Banji,  kao i letovanje i boravak u ,,Hotelu Palma" u Budvi,
i pored toga naša organizacija MAS je kupila danas veliki paket životnih namernica i na taj način smo obradovali ovu srećnu
bajkersku porodicu koja pored muke i bolesti ima porodični sklad, ljubav i harmoniju koja se danas retko gde u toj meri viđa...

Mi smo se danas sa ovom porodicom predivno družili u Loznu kraj reke Ibar u prelepoj netaknutoj prirodi.
Naše današnje Bajkersko druženje je danas kamerom zabeležila i ekipa Radio Televizije Srbije
koja će reportažu emitovati sutra u utorak 9 maja, u 8 časova ujutru u 1 dnevniku RTS-a.
« Poslednja izmena: Maj 11, 2017, 03:06:46 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: 7 MAJ 2017 - HUMANITARNA AKCIJA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE ZA BAJKERA DARKA PEŠIĆA
« Odgovor #2 poslato: Maj 07, 2017, 10:46:11 posle podne »
Danas smo svi bili nekako posebno ponosni što smo članovi danas najveće Moto Asocijacije Srbije
jer je naša moćna bajkerska organizacija učinila još jedno veliko plemenito delo i pomogla bratu Darku,
a svima nama omogućila prijateljstvo sa ovim divnim porodičnim čovekom i velikim bajkerom Darkom!

Danas nam je celi ovaj dan koji smo proveli zajedno bio kratak za druženje i sve emocije i osećanja koja su nas sve preplavila!
Hvala svim našim poštovanim članovima i cenjenim prijateljima Moto Asocijacije Srbije na pomoći da se akcija uspešno realizuje!
Posebno hvala još jednom dragoj braći: Vlasti (Hotel Palma - Budva), Vladi (Specijalna Bolnica - Ribarska Banja) i Igoru (Moto Bike - Kać)!
Bratu Darku i njegovoj porodici sve najbolje od hiljade nas motociklista okupljenih oko zastave najveće Moto Asocijacije Srbije !!!

P.S.
Naše današnje Bajkersko druženje je danas kamerom zabeležila i ekipa Radio Televizije Srbije
koja će reportažu emitovati sutra u utorak 9 maja, u 8 časova ujutru u 1 dnevniku RTS-a.
« Poslednja izmena: Maj 08, 2017, 09:08:06 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Shuster - MK Extrem

• Predstavnik Kluba
  • Suvozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: Maj 08, 2017, 01:40:10 pre podne »
Svaka cast za rad Mas-a i humanost.

Van mreže Vesko - MC IL Paradiso

• Nadzorni Odbor - MAS
  • Suvozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Maj 08, 2017, 09:03:09 pre podne »
Sta ti je borba u zivotu. Bravo za MAS

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #5 poslato: Maj 08, 2017, 11:20:25 pre podne »

Hvala svoj dragoj braći na srdačnoj podršci našoj organizaciji i našem bratu bajkeru Darku Pešiću!
Naše jučerašnje Bajkersko druženje kamerom zabeležila i ekipa Radio Televizije Srbije koja će zbog kratkog roka montaže
TV reportažu ipak emitovati tek sutra ujutru , znači biće tv reportaža u utorak 9 maja, u 8 časova ujutru u 1 dnevniku RTS-a.
P.S.
Hvala sjajnoj TV ekipi RTS na uspešnoj saradnji i jučerašnjem dobrom druženju što će se verovatno i videti sutra ujutru u reportaži.

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #6 poslato: Maj 08, 2017, 02:30:01 posle podne »
Sta reci a ne zaplakati?Ovo je komentar na Facebook profilu Darkove sestre...

Vesna Todic Ex Pesic Hvala Vam dobri ljudi, moje srce treperi od srece i suze radosnuce idu! Moja brat je uvek bio avanturista i zaljubljenik u motore. On lepo crta, cesto je crtao motore. Ja sam bila mala i nisam se razumela u marke motore, a on bi nacrtao, pokazao i rekao "sele ovo je Harli Devidson". Uz njega sam zavolela Divlje jagode i rok. Nazalost sudbina je ucinila da svoj san ne ostvari. Ali eto hvala Gospodu Bogu, pojavili ste se vi dobri ljudi, da mu na neki nacin ostvarite zelju. Znam kako je srecno njegovo srce sto je sad na neki nacin deo vas! Ljudine hvala Vam puno. <3

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Poslednja izmena: Maj 09, 2017, 10:05:57 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #8 poslato: Maj 10, 2017, 10:10:44 posle podne »
POGLEDAJTE VIDEO - MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE - BAJKERI VELIKOG SRCA - RTS TV:

« Poslednja izmena: Jun 07, 2017, 11:40:45 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #9 poslato: Maj 15, 2017, 09:16:48 pre podne »

VIDEO REPORTAŽA OBJAVLJENA NA MOTO PORTALU ,,MOTO BERZA" - Bajkeri još jednom pokazali svoje veliko srce - LINK DOLE:
http://www.moto-berza.com/moto-vesti/domace-vesti/bajkeri-jos-jednom-pokazali-svoje-veliko-srce/