Mart 28, 2026, 11:46:29 pre podne

Autor Tema: Zahvalnost malim a VELIKIM ljudima  (Pročitano 2751 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gordanmg

• Gost
Zahvalnost malim a VELIKIM ljudima
« poslato: Jun 13, 2008, 02:43:11 posle podne »
Podjem ti ja danas busom za BGD pa za Belu Crkvu po motor kod Sase gde je motor bio na popravci i pocinje avantura.
Stignem ti ja normalno u BGD kupim kartu za BC kad ono vidim treba da cekam sat i po na bus. Odem ja do perona kad tamo stoji bus za Kovin i krece za 5 min, ja ti odem  zamenim kartu umesto za BC  uzmem za Kovin posto znam da  tamo zivi neki mali covek Vasa  tj mali za mnoge ljude koji ga ne znaju a VELIKI za one koji ga znaju. Sedam na bus i zovem ga da dolazim da me vozi do BC ako moze. Boze koje glupo pitanje dal moze, ko iz topa kaze, evo me na stanici cekam te. Odosmo mi do BC uze ja motor on ode pre mene kuci.
Dobijam poziv od njega da ne krecem i da spavam u BC posto ubi kisa od BC do Kovina 45 km a ja pametni samo u majci i koznom prsluku. Ma nemogu ja da spavam u BC nego udri po gasu!!! Duva vetar pada kisa a ja ko nenavid samo vozi. I docepam ti se ja Beograda pola mokar, pola se smrzo i nazovem mog dobrog prijatelja Borka Motorka kojeg sam upoznao na tamo nekom forumu  Cheesy  i kazem mu ja evo mene u BGD. Dok sam ga cekao udari neki kijamet otvorilo se nebo a Borko posao da mi donese jaknu. Stize mali VELIKI covek Borko mokar do gole koze motorom i sta da radimo sad, "ma ajmo kod mene pa kud puklo da puklo" kaze Borko. Dok dodjosmo do njega POPLAVA, magli mi kaciga ja otvorim i ronim po kisi i nekako doronimo do Borkove garaze. Ostavljamo motore i ajd gore u stan, presvlacenje kafa ovo, ono, meni neprijatno zbog njegovih ukucana ipak ja imam 47 godina a Borko 26-7 (ko velim pomislice ljudi sta se ovaj matorac druzi sa klincima). Obuce mene Borko svojom gardarobom i ja ti stigoh kuci suv i zdrav. A zaboravih reci da se i nas zajednicki prijatelj Rassa ponudio sa jaknom i pantalonama za motor da pozajmi da nebi mokar isao kuci al smo uspeli da se snadjemo sami da i njega ne opterecujemo.
E sad ko su ti mali, VELIKI ljudi koji nas okruzuju, u javnosti nepoznati a u nasim krugovima LJUDINE!!!!
HVALA VASO, HVALA BORKO MOTORKO, HVALA RASSO!!!!!

Mozda sam vas smorio ali morao sam ovo da napisem!!!
ZIVELI

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
Odg: Zahvalnost malim a VELIKIM ljudima
« Odgovor #1 poslato: Jun 13, 2008, 02:54:07 posle podne »
Uopste nisi smorio,jako mi je drago kad procitam i cujem takve stvari,jebiga,mi zato i postojimo,zato i jesmo bajkeri,da pomazemo jedan drugom kad mozemo ;)
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • SLOVENIJA
« Odgovor #2 poslato: Jun 13, 2008, 03:12:35 posle podne »
BAŠ JE DOBRO OVO ČUTI, AKO ČEMO IMATI PROBLEMA VIDIM DA JIH ČEMO LAKO RJEŠIT I DA NEČEMO BITI SAMI!
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Jun 13, 2008, 03:28:35 posle podne »
U Vasu i Rassu i nesumljam. Ja ih licno znam i mogu da kazem da su drugari do koske. Strava ljudi.
A verujem da je i Borko takav covek.
Lepo je da kad odes negde u drugi grad imas sa kim bar kafu da popijes.
Zato i sluze ovi forumi.

Svaka cast pomenutim ljudima. ;)

adega

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Jun 18, 2008, 02:18:46 pre podne »
De si smorio,ovo je lepo cuti da ima dobrih kako kazez VELIKIH LJUDI...Zato i sluze drugovi uvek da pomazemo jedni drugima..

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Jun 18, 2008, 06:57:26 pre podne »
Dobro se dobrim vraca MATORI.Pozdrav

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #6 poslato: Jun 18, 2008, 06:46:30 posle podne »
respekt za sve ljude ( ALI LJUDE)