April 02, 2026, 02:19:39 posle podne

Autor Tema: ZURKA LA MOTO u Lazarevcu  (Pročitano 1397 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Atirudra

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Life is Bliss
    • DIVEDEEPINSIDE
ZURKA LA MOTO u Lazarevcu
« poslato: Avgust 15, 2020, 12:57:41 pre podne »

Znaci sve je krenulo stim da sam prvo pokiso u vojvodini do gaca u grmljavini oluji . Pa mi je crko lezaj 30 km od Beograda dok sam isao za Divcibare :) Nisam nikog imao da nazovem samo je ostao Rade  koga sam nasao slucajno na netu trazeci nepostojecu funkciju kod osiguravajucih drutsva u Srbiji PODRSKA NA PUTU MOTOCIKLIMA .Pozvao sam coveka sa dal da se vratim za su jer dalje nemogu na pol koplja zastava do divcibara :) kaze nema frke sacemo !!! Za 10 min zove me Bubi iz Smedereva  jer da dode po mene kombijem il mogu do Smedereva. Posto je na putu za Divcibare 50 km od BG ka NISU , ja reko stoo sta faliii IDEMO !!!! :) i tako nisam imo mnogo opcija . Smederevo raja resili za sat vremena iako su imali na listi po 200 motora na cekanju . Pa sam resio da sretnem sve ucesnike GIGANTE koji su mi pomogli krenuo ja za Mladenovac -Arandelovac -Lazarevac i sreo dobre ljude I radeta koji mi je ogromno pomogo Smederevo TEAM nisu hteli naplatiti za rad samo za lezajeve , e reko NECEMO tako , jedva sam se izborio da dam neku kintu koja je bila simbolicna jer nije hteo da uzme!!!! Pa reko ovo nigde nema samo kod NAS tj MAS :) Neka svu bracu prati odlicno zdravlje tona benzina i sve sto pozele!!!!!!u 21 Stigo do Divcibara jer sam se zadrzo u Lazarevcu na moto zurci nakratko ! Upoznao jos divnih ljudi .Video lepo jezero , slike na fejsu https://www.facebook.com/pg/jozefkujundzicphotography/photos/?tab=album&album_id=1744736789015919
Life is Bliss - U osnovi zivot je blazenstvo.