Reli je odradjen extra (bar se tako čini) naš jedini predstavnik iz kluba koji je mogao da ide jer nije u stalnom radnom odnosu i imao je iole slobodnog vremena imao je peh sa agregatom i još uvek ga nije popravio.Naravno da nismo paralelno podržavali nikakvu akciju (Kosovo ili sli). Nismo imali zamenu i šta sad da radimo,ovakva akcija MASa je za pohvalu i trebalo je podržati je al kad fizički ne možeš...
Uhvatili ste se relija ko pijan plota,slažem se da je teško organizovati sve to i da je reli bio besplatan za razliku od drugih organizacija još nekih zajednica ali,ne zaboravite i to da smo mi jedina zajednica koja plaća članstvo i da ste majce i pare učesnicima davali od članarine,ne iz svog džepa pa da se time hvalite.
Koliko je samo članova klubova MASa otišlo na Kosovo u trenutku održavanja relija?
Zašto se neko ne zapita zašto je rely napravljen u terminu kad se ide na Kosovo i šta se time izgubilo.
Stalno se provlači da je predsednik i UO uradio mnogo za našu zajednicu,kažite šta?
Štrajk neuspeo,vožnju kroz Beograd na koju je Deki familija bukvalno molio da se dodje i odradi iskoristili su drugi svojim medijskim mašinama i niko nije spomenuo MAS. Polovina klubova sa svojim članstvom ne nosi prišivke MASa i ne stavlja znak MASa na plakati za skup,a neki čak i ne oglašavaju termin na ovom forumu ko da je šugav.
Podržavaju se skupovi klubova koji nisu u MASu i još se nalaze uporedjenja sa Bogom za te stvari,nećete omasovljenje MASa ,a pametni to koriste i jačaju nenormalno.Niti jedan znak života u medijima nema da je MAS živ već se pojavljuju neki predsednici nepostojećih asocijacija i promovišu sebe i svoje privatne asocijacije.Valjda je logično da se zna za nas i naše "delovanje" i trebalo bi da budemo ponosni na našu zajednicu koju niko ne reklamira i ne spominje,a da ne pričam koliko mladih bajkera nema pojma šta je MAS i zašto uopšte i postoji.
U Temerinu su nas gledali ko marsovce,a ne ko članove MASa,čak nas i lokalne novine slikale i davali smo intervju o razlikama izmedju MASa i drugih zajednica.U pravu je Arpad kad traži opis bajkera jer ovde kod nas važi parola ako bilo šta kažeš da ukažeš na grešku,odmah te ispljuje prvi predsednik,a kasnije i UO.
Da budemo načisto ja sam apsolutno za MAS i za to da ova zajednica opstane i daću sve od sebe da uspe ova dugogodišnja priča,a vi se braćo malo sastanite i popričajte i nemojte da mislite da ste samo vi iz UO u pravu zajedno sa predsednikom.
p.s. Arpade,opis bajkera ti je visok crn sa plavim očima.Ja i ti nema šanse da budemo bajkeri