Mart 29, 2026, 12:29:32 pre podne

Anketa

Pored racunara provedem dnevno...

1-2 sata
2 (6.1%)
2-4 sata
6 (18.2%)
4-6 sati
12 (36.4%)
8-12 sati
7 (21.2%)
PREKO 12 sati i ne treba mi lecenje od internet zavisnosti
3 (9.1%)
preko 12 casova i INTERNET ZAVISNIK SAM
3 (9.1%)

Ukupno glasova: 16

Anketa završena: Mart 27, 2008, 03:39:34 pre podne

Autor Tema: Razvod braka zbog FORUMA???  (Pročitano 5844 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • KAWASAKI VN 800
Razvod braka zbog FORUMA???
« poslato: Januar 24, 2008, 09:53:17 posle podne »
 Iako i moja supruga provodi dosta vremena na racunaru,u poslednje vreme mi stalno govori da sam postao zavistan "manijak"foruma i da se oseca zapostavljenom.Imate li i vi slicnih problema ??? ??? *35
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Razvod braka zbog FORUMA???
« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2008, 10:05:24 posle podne »
 Ja nisam manijak,nego kaze bolesnik ???
 Nocas u 02,30 ne moze da veruje da sam jos za kompom :(
 A mozda se odluci pa ode ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2008, 10:08:56 posle podne »
Ja sam taze ozenjen a ako ovako nastavim i taze razveden! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #3 poslato: Januar 24, 2008, 10:18:07 posle podne »
 Ima MAS da najebe ;) Em ce da mi plati troskove razvoda,em da mi nadje drugu zenu,po strogo utvrdjenom Pravilniku,koji cu im naknadno dostaviti ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Januar 24, 2008, 10:49:22 posle podne »
e stvarno niste FER brat pita ozbiljno a vi se zajebavate  *116 !!! na srecu ( ili ne srecu ) ja jos nisam ozenjen tako da ako sam i celu noc za konpom niko ne prigovara osim keve  :D kad u 3 ujutru idem po novu turu  *85 ili neceg za  *93
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

adminX

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Januar 24, 2008, 11:06:09 posle podne »
Pazite kada sam ja morao na dan kada sam se vencao..znaci posle vencanja da radim forum...ne da je popizdela nego...grrrrrrrrrr...ali sam to tek kasnije saznao...

Stvarno nisam ispao fer prema njoj i jako se kajem zbog tog dana.

Stvarno smo neki put muske svinje...i jao nepazljivi...sorry momci ali je tako.

X

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #6 poslato: Januar 24, 2008, 11:21:23 posle podne »
Pazite kada sam ja morao na dan kada sam se vencao..znaci posle vencanja da radim forum...ne da je popizdela nego...grrrrrrrrrr...ali sam to tek kasnije saznao...

Stvarno nisam ispao fer prema njoj i jako se kajem zbog tog dana.

Stvarno smo neki put muske svinje...i jao nepazljivi...sorry momci ali je tako.

X

Pa tako reci,brate,da svi vide sto moras da prodajes komp i sto ti je zena sama otisla na medeni mesec u Dojch *114
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #7 poslato: Januar 25, 2008, 08:40:35 pre podne »
Ja nisam manijak,nego kaze bolesnik ???
 Nocas u 02,30 ne moze da veruje da sam jos za kompom :(
 A mozda se odluci pa ode ;D

nismo mi te srece doktore ;)
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

profa

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Januar 25, 2008, 06:41:10 posle podne »
A, ja mislio da se to samo meni dogadja. :)

zodiac

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 25, 2008, 08:15:19 posle podne »
Forum je mesto za druzenje, a ne zamena za zivot. Preterano navlacenje na komunikaciju preko neta ume da utice na realni zivot, time sto ce vam ljudi koji vas okruzuju, i od vas ocekuju duznu paznju, na kraju zaista okrenuti ledja. U krajnjoj liniji, vrlo je glupa i pomalo ponizavajuca situacija u kojoj ti sedis za racunarom satima i zabavljas se, a tvoja supruga umire od dosade. Forum je statican, nece nigde pobeci, tu ce biti i sutra, i za mesec dana, i za godinu dana, za zenu nema nikakvih garancija, ako je dovoljno ispizdis - otici ce. A ovo pricam zato sto zaista znam coveka, i to u vrlo zrelim godinama (oko 45), koga je zena, posle godina preganjanja oko interneta, na kraju napustila. Jedno vreme, naravno, bolid nije ni primetio da je nema, cak je doziveo olaksanje, jer je njena gundjanja dozivljavao kao udar na svoju slobodu i intelekt; forum je, po njegovom misljenju, bio odlicno mesto za demonstraciju istih. Otreznjenje je doziveo kada je konacno shvatio da sa kompjuterom ne moze u krevet, da mu isti nece spremiti rucak ni oprati ves, da  nece voditi racuna o domacinstvu niti ici u kupovinu (naravno, to je morala da radi iskljucivo ona, dok je lelemud-genije visio za racunarom), pa cak ni da prica sa njim, jer je chat ipak slaba zamena za zivi razgovor. Na zalost, bilo je kasno da popravi bilo sta, jer je odluka njegove supruge bila konacna. Zato, prijatelju, jebes forum i cuvaj zenu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #10 poslato: Januar 25, 2008, 08:22:55 posle podne »
Forum je mesto za druzenje, a ne zamena za zivot. Preterano navlacenje na komunikaciju preko neta ume da utice na realni zivot, time sto ce vam ljudi koji vas okruzuju, i od vas ocekuju duznu paznju, na kraju zaista okrenuti ledja. U krajnjoj liniji, vrlo je glupa i pomalo ponizavajuca situacija u kojoj ti sedis za racunarom satima i zabavljas se, a tvoja supruga umire od dosade. Forum je statican, nece nigde pobeci, tu ce biti i sutra, i za mesec dana, i za godinu dana, za zenu nema nikakvih garancija, ako je dovoljno ispizdis - otici ce. A ovo pricam zato sto zaista znam coveka, i to u vrlo zrelim godinama (oko 45), koga je zena, posle godina preganjanja oko interneta, na kraju napustila. Jedno vreme, naravno, bolid nije ni primetio da je nema, cak je doziveo olaksanje, jer je njena gundjanja dozivljavao kao udar na svoju slobodu i intelekt; forum je, po njegovom misljenju, bio odlicno mesto za demonstraciju istih. Otreznjenje je doziveo kada je konacno shvatio da sa kompjuterom ne moze u krevet, da mu isti nece spremiti rucak ni oprati ves, da  nece voditi racuna o domacinstvu niti ici u kupovinu (naravno, to je morala da radi iskljucivo ona, dok je lelemud-genije visio za racunarom), pa cak ni da prica sa njim, jer je chat ipak slaba zamena za zivi razgovor. Na zalost, bilo je kasno da popravi bilo sta, jer je odluka njegove supruge bila konacna. Zato, prijatelju, jebes forum i cuvaj zenu.

Nemoj druze da si toliko ozbiljan :D
  Prica je na mestu,nema sta da se doda *74
  Ja sam ovo shvatio kao salu ;) Pa nisam valjda bolid,da 14,5 godina braka sprcam zbog virtuelnog sveta *11
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #11 poslato: Januar 25, 2008, 08:23:33 posle podne »
Brate pa nisam ja toliko zagazio daleko svako je ma svoj nacin. >:DTema je pustena za zabavu :D *83

zodiac

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Januar 25, 2008, 08:43:41 posle podne »
Mislim da treba svoje supruge da pitate koliko je ovo ozbiljna tema. Pa ako vam kazu da jeste, onda prst na celo. Ovo stoga sto zene znaju i da cute i trpe, dok im ne pukne film, pa bude kasno kad se opasuljite. Da se nisam uverio na ovom, vrlo plasticnom primeru, da je razvod braka zaista moguc cak i zbog foruma, ne bih ni bio ovako ozbiljan. Niko ne voli da bude zapostavljen, a besomucno ordiniranje na netu ostavlja vrlo malo vremena za bilo sta drugo, pa i za porodicu, kad je rec o istinskim ovisnicima. A verujte mi da ljudi koji su zavisni od interneta ima prilicno, mozda ne toliko u moto svetu, ali ih ima mnogo, i sve ih je vise. Tehnologija, na zalost, ima svoju cenu - ljudi se okrecu jedni od drugih, umesto realnih razgovora i problema, radije se posvecuju lagodnoj, neobavezujucoj, i najcesce u dobroj meri lisenoj istine, internet komunikaciji.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #13 poslato: Januar 25, 2008, 08:45:46 posle podne »
Mislim da treba svoje supruge da pitate koliko je ovo ozbiljna tema. Pa ako vam kazu da jeste, onda prst na celo. Ovo stoga sto zene znaju i da cute i trpe, dok im ne pukne film, pa bude kasno kad se opasuljite. Da se nisam uverio na ovom, vrlo plasticnom primeru, da je razvod braka zaista moguc cak i zbog foruma, ne bih ni bio ovako ozbiljan. Niko ne voli da bude zapostavljen, a besomucno ordiniranje na netu ostavlja vrlo malo vremena za bilo sta drugo, pa i za porodicu, kad je rec o istinskim ovisnicima. A verujte mi da ljudi koji su zavisni od interneta ima prilicno, mozda ne toliko u moto svetu, ali ih ima mnogo, i sve ih je vise. Tehnologija, na zalost, ima svoju cenu - ljudi se okrecu jedni od drugih, umesto realnih razgovora i problema, radije se posvecuju lagodnoj, neobavezujucoj, i najcesce u dobroj meri lisenoj istine, internet komunikaciji.

*74 *74 *74
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #14 poslato: Januar 25, 2008, 08:51:11 posle podne »
*68 *122

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #15 poslato: Januar 25, 2008, 08:59:29 posle podne »
I naravno ja sam svake druge nedelje aktivniji uvece a svake druge ujutu! ;D ;D ;D ;D

Jer kad mi supruga radi drugu kao danas ja sam do 22h slobodan kao konj na livadi! *94

A kad radi prvu ja je rano ujutru odvezem na posao pa onda za komp dok ne stignu radnici.  ;)

I naravno da joj maximalno poklanjam paznju jer je to i zasluzila! :D

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Januar 26, 2008, 12:36:05 pre podne »
Kakve to zene imate? Ja sa mojom nemam nikakvih problema. Mogu da ostanem koliko hocu , kad hocu i u bilo koje doba hocu!

P.S.Supruga mi je u Austriji do sredine aprila......

adminX

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Januar 26, 2008, 01:24:33 pre podne »
hahaha pa da zato i mozes...inace bi sada sedeo pored sporeta i kuvao mleko i spremao zeni veceru.  *131 *93

Salim se

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #18 poslato: Januar 26, 2008, 11:06:13 pre podne »
Postoji jos jedno resenje. Kupis jos jedan komp i njega zakacis na net (jeste da ce ti se konekcija za pola usporiti  >:( ;(  ) naucis zenu da surfuje, pise po forumima, chatuje i milina......samo pitanje je sta je sa decom?
Da li se ona osecaju zapostavljeno!
Tu je mnogo veci problem.....decu ne smemo zapostaviti!
Licno se trudim koliko god mogu, inace priznajem da sam INETRNET ZAVISNIK!
A vi?
Hajde u kojoj meri smo ....evo i ankete!
Небитни пролазник

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: Januar 26, 2008, 11:43:35 pre podne »
Odlicna ti ova ideja za glasanje! :D :D ;)