Mart 29, 2026, 06:30:09 posle podne

Autor Tema: MOTOKROS Staza Jazak RADI !  (Pročitano 2283 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Ova slika nije sa interneta !!!
MOTOKROS Staza Jazak RADI !
« poslato: Decembar 01, 2008, 09:23:15 posle podne »
Kao sto sam naslov kaze staza Jazak je ponovo u FUNKCIJI ! Pre otprilike mesec dana dogovorim se ja sa drugarima da odemo do staze u jazak i da se provozamo po njoj sa nekom Yamahom YZ 250donesemo motor i probamo ga po zarasloj stazi i prokopanoj vodom koja se zadnjih 6 godina slivala niz brdo na kome se sama staza nalazi i ustanovimo da je nemoguce normalno se provozati. sledece nedelje organizujem ja odlazak do vec pomenutog mesta u nadi da cemo se kako tako bolje provozati kao (ma stvar je u nama, kilavom sve smeta) itd i ovog puta nije to to ruke otpadaju uletis u vagas i nema napolje dubokoitd, na moju veliku SRECU sa nama je bio moj dobri drugar ACA koji u vlasnisvu ima dva bagera i ponudi se da sredi stazu uz nas interni dogovor kako cemo to vec isfinansirati,da negnjavim.nazovem ja Branka Radanova iz SM inace coveka koji je davno stazu osmislio stvorio, da ga pitam dali je raspolozen da nam pomogne oko ciscenja staze i on pristane, sakupimo se u ponedeljak i krene branko da objasnjava nasem Aci gde sta kako i kao sredicemo mi to za dan-dva, i tako mi tu ostadosmo do subote tacnije 6 radnih dana po ceo dan je bager radio i napravio nesto sto cete ako vas zanima kada dodjete i videti. medju prvim gostima tj na otvaranju nam je bilo 25-30 motora i super smo se proveli. sutra je lep dan pa cemo ako bog da pravac Jazak. ko god je raspolozen da isproba svoj motor i uziva u voznji Dobrodosao je !!! umalo da zaboravim da kazem da smo pojacali svoje ergele sa po jednim krosom  aca bagerista i ja on je kupio hrabrom sinu posto on bas i nije za taj sport,a ja sam sebi posto mi tata nikada nije kupio motor samo se smeskao kada sam ih dovozio u dvoriste ! vidimo se !
PUN GAS PA POLAKO !!!

paperinos

• Gost
Odg: MOTOKROS Staza Jazak RADI !
« Odgovor #1 poslato: Decembar 01, 2008, 11:10:00 posle podne »
Jos samo da date deci koji dinar pa da vicu po celom Sremu..ponovo radi bioskop..... ;D......ko je od vas Djenka.... ;D

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Decembar 01, 2008, 11:21:38 posle podne »
Kao sto sam naslov kaze staza Jazak je ponovo u FUNKCIJI ! Pre otprilike mesec dana dogovorim se ja sa drugarima da odemo do staze u jazak i da se provozamo po njoj sa nekom Yamahom YZ 250donesemo motor i probamo ga po zarasloj stazi i prokopanoj vodom koja se zadnjih 6 godina slivala niz brdo na kome se sama staza nalazi i ustanovimo da je nemoguce normalno se provozati. sledece nedelje organizujem ja odlazak do vec pomenutog mesta u nadi da cemo se kako tako bolje provozati kao (ma stvar je u nama, kilavom sve smeta) itd i ovog puta nije to to ruke otpadaju uletis u vagas i nema napolje dubokoitd, na moju veliku SRECU sa nama je bio moj dobri drugar ACA koji u vlasnisvu ima dva bagera i ponudi se da sredi stazu uz nas interni dogovor kako cemo to vec isfinansirati,da negnjavim.nazovem ja Branka Radanova iz SM inace coveka koji je davno stazu osmislio stvorio, da ga pitam dali je raspolozen da nam pomogne oko ciscenja staze i on pristane, sakupimo se u ponedeljak i krene branko da objasnjava nasem Aci gde sta kako i kao sredicemo mi to za dan-dva, i tako mi tu ostadosmo do subote tacnije 6 radnih dana po ceo dan je bager radio i napravio nesto sto cete ako vas zanima kada dodjete i videti. medju prvim gostima tj na otvaranju nam je bilo 25-30 motora i super smo se proveli. sutra je lep dan pa cemo ako bog da pravac Jazak. ko god je raspolozen da isproba svoj motor i uziva u voznji Dobrodosao je !!! umalo da zaboravim da kazem da smo pojacali svoje ergele sa po jednim krosom  aca bagerista i ja on je kupio hrabrom sinu posto on bas i nije za taj sport,a ja sam sebi posto mi tata nikada nije kupio motor samo se smeskao kada sam ih dovozio u dvoriste ! vidimo se !
obavesteni smo ali kazu da je neki glavati manijacio tamo po asfaltu sa cvajom a ja se pitam ko li je to :):):):)
svaka cast Dejo za akciju mene je ta stara staza kostala 4 polomljena rebra ali eto nas ponovo tamo .
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #3 poslato: Decembar 02, 2008, 12:19:48 pre podne »
 Ja sam znao sta se radi,ali velim red je da se Deki sam pohvali ;)
 Jos samo da kupim krosa,pa mi ne treba staza!
 Ubice me zena ;) ;D
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2008, 05:05:55 posle podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Decembar 02, 2008, 07:39:38 pre podne »
Ja sam znao sta se radi,ali velim red je da se Deki sam pohvali ;)
 Jos samo da kupim krosa,pa mi ne treba staza!
 Ubiceme zena ;) ;D
Samo ti dodji dobices motor nesekiraj se !  ;)
PUN GAS PA POLAKO !!!

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #5 poslato: Decembar 02, 2008, 08:13:27 posle podne »
PA ZAR NEMA KROSADZIJA ?!
 ???
PUN GAS PA POLAKO !!!

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Decembar 02, 2008, 09:32:22 posle podne »
bili nas cetvorica danas , nigde nikoga :(
Dejo svaka cast kako ste odradili stazu nemam reci , jel skace neko na onom zadnjem skoku ?
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #7 poslato: Decembar 02, 2008, 10:49:12 posle podne »
Dejo svaka cast kako ste odradili stazu nemam reci , jel skace neko na onom zadnjem skoku ?

Jel' ako dodjem moram i da skacem  :o :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
 Ma,ipak bolje da me zena ubije  8)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #8 poslato: Decembar 03, 2008, 09:21:00 pre podne »

DECA SKACU KO LUDA SVAKA IM CAST !
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2008, 10:12:57 posle podne od strane Stronser »
PUN GAS PA POLAKO !!!

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Decembar 14, 2008, 09:23:30 posle podne »

KUME A DA PONESES TELEFON SA SOBOM POSTO SI OCIGLEDNO NON-STOP NA STAZI. ;D

IVKE

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Decembar 16, 2008, 08:17:08 posle podne »
PA ZAR NEMA KROSADZIJA ?!
 ???
Ima ima al nema krosa YZ 125 crkla i prodata sad se trazi nesto drugo i kvalitetnije ;D ;D ;D

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: Mart 01, 2009, 10:33:09 pre podne »
nas 4-5-6 neznam tacno idemo u jazak ako je jos ko raspolozen VIDIMO SE?!
Juce smo bili i zemlja je izmisljena onakva kako se samo pozeleti moze lepo rastresita nema prasine ma Odlicna!
PUN GAS PA POLAKO !!!