April 02, 2026, 02:59:00 posle podne

Autor Tema: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009  (Pročitano 38045 puta)

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

paperinos

• Gost
Odg: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009
« Odgovor #140 poslato: April 26, 2009, 12:10:51 pre podne »
Au koja bruka i sramota.....pa ovo je bukvalno horor da covek ne pozeli da vise ikad dodje na trakvo mesto.

Van mreže bubbazanetti 1

• Suvozac
  • *
« Odgovor #141 poslato: April 26, 2009, 06:03:18 pre podne »
Pozdrav Sveti  i Smederevcima za sjajno organizovan skup.  -braca iz Kragujevca MC BABA ZANETI.

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • night wolves mc
« Odgovor #142 poslato: April 26, 2009, 12:34:29 posle podne »
Bicu kratak i koncizan,..kao i uvek!
Lokacija na kojoj je Skup bio odrzan bila je po mom misljenju bolja i prikladnija od one proslogodisnje,....vreme kao poruceno, puno ljudi (prvi Skup u sezoni, pa se svi uzeleli) bilo je dosta kvalitetnog prostora za parkiranje motocikala, puno prostora za sedenje,.....
Sve u svemu-utisak odlican!!

*VUDU
Nadam se da si odustao od one ideje da me upucas!!!  ;D >:D (kako god hoces, isto ti se hvata)  ;D :D >:D
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #143 poslato: April 26, 2009, 01:46:41 posle podne »
Odlican skup sto se tice vola mi smo placali 100 dinara organizacija odlicna pozdrav za Svetu i Ivtu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #144 poslato: April 26, 2009, 01:55:01 posle podne »
 :)
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2009, 12:17:46 posle podne od strane Ivta »

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #145 poslato: April 26, 2009, 02:24:53 posle podne »
Iz dva navrata sam dolazio na skup. Moje licno misljenje je odlicno. U petak sam posle Beograda svratio u Smederevo da se malo osvezim i pojedem nesto. A u subotu sam zaglavio na poslu do 19h i ostao bez motora  *104 tako da sam na magare stigao tek oko pola devet.

Prvi skup u sezoni sta se moze reci. Mnogo motora, mnogo poznatih ljudi i odlicna atmosfera. Jako mi je zao sto sam morao tako kratko da se zadrzim ali meni je najbitnije da sam vidao svoje prijatelje (iako neki mene nisu uspeli da vide  *133 *134 ) i jedno veliko hvala Ivti za onakav docek i u petak i u subotu. Vidi se ko je pravi domacin.
Nazalost nemam ni jednu sliku jer sam zaboravio baterije za aparat. Kakav kreten covek treba da bude da ponese aparat bez baterija.

Miso kako si? *516

U povratku sam se smrzao za dve medalje. Kako je dosadan autoput kad ne mozes brze od 80km\h. I umakao sam vozu za dlaku. Majmuni podigli rampu pre nego sto je prosao voz. Sekunde su bile u pitanju.

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #146 poslato: April 26, 2009, 02:53:51 posle podne »
Mislim da oni koji nisu bili na susretu ne bi trebali da kometarisu!!!

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #147 poslato: April 26, 2009, 03:55:16 posle podne »
Zahvaljujem se svima koji su dosli i ispratili i ispostovali nas sup.
Druze (Dejan Kawasaki ZR 500 A) mislim da ne bi trebao tako da plujes,bez obzira koliko ti tesko palo tih 1.500 dinara,ipak si ti tvoju robu prodavao za novac i verovatno sa zaradom i mislim da 1.500 dinara nije neka stavka za 2 dana na mestu gde smo okupili preko 1000 motora i duplo vise pesaka.

Za WC si potpuno u pravu i nemam reci objasnjenja,samo zelim da se izvinem iako nismo sami krivi za to jer je lik koji je trebao da donese 7 plasticnih WC u petak posle hiljade neodgovorenih telefonskih poziva,poslao poruku da ima problem i da ne moze da donese plasticnjake....

Za vola je potpuna LAZ,
100 gr je kostalo 100 dinara u tortilji,znaci nemoj da obmanjujes i lazes ljude,u Subotu ujutro za dorucak sam ja licno doneo kazan riblje corbe , u nedelju ujutro smo prosuli kazan i po pasulja jer je ostalo.
Brate daj mi na PP broj tekuceg da ti vratim 1.500 din samo nemoj da lazes i izmisljas.

Pokusacu da budem sto blazi u komentaru prema ovome sto se predstavlja kao domaca pernata zivina,za tebe i tu tvoju biciklu Smederevo je predaleko u svakom smislu,a bilo koji tvoj glupi komentar me ne zanima i samo se cudim zasto te trpe ovde sa tvojim glupim upadicama,kad nemas ni ime ni prezime niti bilo koji indetitet i ne znas gde se nalazis.

Strujo izvini ,stvarno sam pokusavao da stignem na sve strane, a posebno u subotu je bila i najveca frka ali,popicemo pivkana sigurno negde i pricati o cemu hoces,pozdravljam te i zahvaljujem sto si bio na nasem skupu.

Ja tebe sada stvarno ne razumem...nije problem da li sam platio 150 din ili 1.500 din ili 3.000 din upad.Problem je sto si mi ti rekao licno da ga necu platiti kao ni Raja kao ni drugi prodavci...Ja tebe nisam zbog toga nazvao lazovom kao sto ti mene nazivas...Sve sto sam rekao trvrdim i stojim iza toga...
Posto sam ti i poruku na skupu poslao o desavanju pa ti da si neki sponzor ti bi sprecio da se ide preko tvoje reci...meni tvoje pare ne trebaju i necu ti dati povoda da jos glumis i meni sponzora i onako nemas uticaja, tako si i sam rekao na organizaciju skupa, pa nemas ni kod mene.
A o tome koliko sam ja zaradio to nije tvoj problem kao sto ja ne komentarisem koliko ste Vi zaradili na naplacenim ulaznicama pesacima i devojkama koje su dolazile motociklima i koliko ste piva imali gratis itd...to nije ni moje da komentarisem....
Bitno je da se prodavcima govorilo pre skupa jedno a kada su usli drugo...govorim za Subotu kao dan za Petak ne znam ali ja sam se dopisivao sa tobom, a ti si ipak nesto u organizaciji...

Tako da ako neko obmanjuje-laze onda si to ti...a ne ja...

evo ti u prilog PM koju si mi poslao pa da se vidi...ko laze...

Ivta
bantam

Van mreže

Odg: prodaja opreme na moto skupu...
« Za: KAWASAKI ZR 500 A poslato: 21.04.2009. 16:32 » Citat Odgovor Ukloni   

--------------------------------------------------------------------------------
Druze,Raja je nas dugogodisnji prijatelj i on je upoznat sa svim detaljima.
Tacno je da nista ne placas,daces nesto jeftinije od opreme (potkapu,rukavice...) nekome od organizatora kada za to bude bilo vreme da bi ubacili u tombolu.
Javi se bilo kome iz organizacije na ulazu da bi te propustili i rasporedili de da staviš štand.
Evo ti i moj tel 063/ 372-448 Ivta

« Poslednja izmena: April 26, 2009, 04:17:26 posle podne od strane KAWASAKI ZR 500 A »

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #148 poslato: April 26, 2009, 03:58:23 posle podne »
                   H V A L A    ORGANIZATORIMA,  NA FANTASTIČNOM  POČETKU  SEZONE   MOTOSUSRETA !  !  !

ZLONAMERNI  DEFINITIVNO  MOGU  DA  SMIŠLJAJU TUGALJIVE  PRIČICE,SVESNI  SMO  DA  JE  LJUDSKI  UM  NAJNEISTRAŽENIJE  PODRUČJE,  PSIHOLOGIJOM  SE  NE  BAVIM  I  MOGU  SAMO  DA  SE   ZAPREPASTIM  ,DOK  ČITAM  KOMENTARE  TIPA:"MENI  JE  BILO  HLADNO,  MENI  SE  PIŠKILO  A  NEKO  JE  PUUUUNNNNOOOO  ISPRLJAO  WC....TAKO   DA...    HM...NEKI  TAMO   SU  SE TUKLI   NISU MI DALI  DA JEDEM  ...E...KAKO JE  NEKAD  BILO  LEPO,NISU  NAM  PRIREDILI  SPECIJALNI  DOČEK  I NISU  NAS  DOVOLJNO  ZABAVILI..."

SVETA  JE  DEKIJEV  I MOJ  VELIKI  PRIJATELJ,PA  BAŠ  ZBOG  TOGA  SAM  JUČE  NA  SKUPU  U  SMEDEREVU, ANALIZIRALA   I NAJSITNIJE  DETALJE(PRESTALA  SAM  ODAVNO  DA  BROJIM  NA  KOLIKO  SKUPOVA  SAM BILA,KAO  GOST  ILI  KAO  DEO  ORGANIZACIJE)

SVE  JE  BILO  SAVRŠENO!  NIJE  BILO  POTREBE  TRAŽITI  TOALETE  PO  LIVADI,U  RESTORANU  JE  TOALET  BIO  POTPUNO  OK,NIMALO  PRLJAVIJI  OD  TOALETA  U  AVIONIMA(NE  SAMO  JATOVIM).OBRADOVAO  ME  JE  I  TEČNI  SAPUN  I  OGROMNO  OGLEDALO,ŽENSKOM  POLU  VEOMA  BITNO  RADI  POPRAVLJANJA  ŠMINKE  ČISTIM  RUKAMA.

MESTO  ODRŽAVANJA  JE  POTPUNO  DRUGAČIJE  I  NEUPOREDIVO  BOLJE OD  PRETHODNIH. BLIZINA  VODE,BEZBROJ  KLUPA, STOLOVA,PROSTOR  ZA  PARKIRANJE  MOTORA,OGROMAN  KAMP ...STAZE  ZA  ŠETNJU...IZBOR  HRANE  I  PIĆA...IZBOR  BENDOVA...POSEĆENOST,ATMOSFERA  PRAVA,TIPIČNA  ZA  USPEŠNO  ORGANIZOVANE  MOTO  SUSRETE.

POSEBAN  UTISAK  SU  OSTAVILI  SMEDEREVCI,ČLANOVI  DRUGIH  MOTO KLUBOVA  I  SAMOSTALNI  BAJKERI  SMEDEREVA.NESEBIČNO  SU  POMOGLI  "ULIČNOM  BORCU"  I OSVETLALI  OBRAZ  SVOGA  GRADA.DOPALO  MI  SE  ŠTO  SAM  MOGLA  POTPUNO  SAMA  DA  SE  ŠETAM  KAMPOM,GOSTI  SU  BILI  BAJKERI  I  NIJE  BILO  INCIDENATA,KOJE  UGLAVNOM  IZAZIVAJU  LOKALNI  MANGUPI  I  PIJANDURE.

ODLIČAN   MOTO   SKUP !!!               FOTKE  SLEDE  ŠTO  PRE

*64 *200 *200 *200
                                                                                             *588

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #149 poslato: April 26, 2009, 04:14:21 posle podne »
extra lokacija,odlična organizacija....minimum propusta(ne znam ni za jedan skup na kojem ih nije bilo)
sve u svemu odličan 5+

hvala Ivti i celoj organizaciji

slike postavljam sutra....dok ih preradim

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #150 poslato: April 26, 2009, 04:53:47 posle podne »
                     ZABORAVIH  DA  SE  ZAHVALIM  IVTI !V E L I K O   H V A L A     I  TRUDIĆEMO  SE  DA  UZVRATIMO  .

POZDRAV  DENCSE 1,DRAGO  MI  JE  ŠTO  ME  JE  IVTA  UPOZNAO  SA  PAR  LJUDII SA  FORUMA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #151 poslato: April 26, 2009, 05:29:57 posle podne »
Iz dva navrata sam dolazio na skup. Moje licno misljenje je odlicno. U petak sam posle Beograda svratio u Smederevo da se malo osvezim i pojedem nesto. A u subotu sam zaglavio na poslu do 19h i ostao bez motora  *104 tako da sam na magare stigao tek oko pola devet.

Prvi skup u sezoni sta se moze reci. Mnogo motora, mnogo poznatih ljudi i odlicna atmosfera. Jako mi je zao sto sam morao tako kratko da se zadrzim ali meni je najbitnije da sam vidao svoje prijatelje (iako neki mene nisu uspeli da vide  *133 *134 ) i jedno veliko hvala Ivti za onakav docek i u petak i u subotu. Vidi se ko je pravi domacin.
Nazalost nemam ni jednu sliku jer sam zaboravio baterije za aparat. Kakav kreten covek treba da bude da ponese aparat bez baterija.

Miso kako si? *516

U povratku sam se smrzao za dve medalje. Kako je dosadan autoput kad ne mozes brze od 80km\h. I umakao sam vozu za dlaku. Majmuni podigli rampu pre nego sto je prosao voz. Sekunde su bile u pitanju.
Au uradio sam se kao lav. :icon_scratch: :icon_scratch:

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #152 poslato: April 26, 2009, 05:36:22 posle podne »
E pa smederevci svaka cast... Bilo mi je zadovoljstvo biti sa vama... *64 *64 *64 *64

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #153 poslato: April 26, 2009, 05:45:26 posle podne »
 ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #154 poslato: April 26, 2009, 05:50:18 posle podne »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #155 poslato: April 26, 2009, 05:56:32 posle podne »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #156 poslato: April 26, 2009, 06:05:12 posle podne »

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #157 poslato: April 26, 2009, 07:37:47 posle podne »
 Šta da kažem drugo, nego da je skup bio FENOMENALAN. Doček, lokacija itd, sve za 5+.
  Takodje 5+ i za jagnjetinu! Još jednom, svaka čast Ivti, Sveti i ostaloj ekipi.

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #158 poslato: April 26, 2009, 08:34:07 posle podne »
Sto se mene tice samo pohvale za skup!Svaka cast Ivti,Sveti i ostalim Smederevcima!Uspesno otvorena sezona 09!

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #159 poslato: April 26, 2009, 08:37:55 posle podne »
Za čika Voodoa,...pošto mi je tražio slike jedne HAYABUSE i CBR-ke evo da mu ispunim želju,...Tako da sad može da kompletira svoju kolekciju....
:D ;D ;D  ;) :D ;D

''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''