Mart 28, 2026, 04:35:18 posle podne

Autor Tema: Kako da izbegnem zatvor?  (Pročitano 8620 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

spenser

• Gost
Kako da izbegnem zatvor?
« poslato: Decembar 07, 2008, 09:20:08 pre podne »

Kod mene je situacija baš zakomplikovana.Posle one neuspešne vožnje na kosovo prošle godine(kada sam imao pad),dobih kaznu 12,700 dinara za neprilagođenu brzinu uslovima vožnje.Naravno kaznu nisam platio(računao sam da će da me pomiluju kao Jočića za ono manijačenje).U petak mi poštar na kvarno uvali poziv za izdržavanje zatvorske kazne od 24 dana.Nisam išao u petak,ali koliko već sutra računam da će da dođu po mene.Ozbiljan sam čovek da bih se krio od pandura,a ne pada mi na pamet da slavu i novu godinu dočekam u zatvoru.Još danas znači,imam vremena da smislim taktiku i svaka pomoć mi je dobrodošla!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Kako da izbegnem zatvor?
« Odgovor #1 poslato: Decembar 07, 2008, 09:32:29 pre podne »
Kod mene u Smederevu mozes da odes u tu sobu gde te pozivaju i da se dogovoris sa covekom da ti rok placanja pomeri za par dana (mislim najvise 15),odnosno rok izdrzavanja kazne ako neces da platis.Mozda i kod vas funkcionise nesto slicno.

spenser

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Decembar 07, 2008, 09:40:30 pre podne »
 Kod nas u toj sobi sede(kako bi se izrazio Paperinos),dve debelguze dame.Veruj mi,sav svoj šarm sam upotrebio kod njih prošli put i ne vredi.Zatvor je najgora solucija,plaćanje kazne bi značilo da se mirim sa činjenicom da sam građanin drugog reda(nisam ministar da mogu da se kurčim).Postoji li treće rešenje? 

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #3 poslato: Decembar 07, 2008, 11:19:56 pre podne »
A koja je cifra koju bi morao sad da platis
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

paperinos

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Decembar 07, 2008, 01:08:25 posle podne »
Kod nas u toj sobi sede(kako bi se izrazio Paperinos),dve debelguze dame.Veruj mi,sav svoj šarm sam upotrebio kod njih prošli put i ne vredi.Zatvor je najgora solucija,plaćanje kazne bi značilo da se mirim sa činjenicom da sam građanin drugog reda(nisam ministar da mogu da se kurčim).Postoji li treće rešenje? 

A ti rece da ja to sto pisem ne postoji nigde..... ???

Zar ne znas da je patak obavesten bolje od Udbe i Cije  i KGB-a zajedno.

Patak dobija sve imformacije.

Debelguze su se namerile da te spakuju.

Znas fora je da se zakon ostri na obicnim ljudima, a budze tu mogu da gaze po putu i ubijaju i nikom nista.

Znam coveka koji je mrtav pijan sa nekih 150 na sat autom pokupio jednog momka iz svog sela tu u okolini Rume.

I sta je bilo...pa nista....debelguza sudijska ekipa je smotala lovu od tog coveka i nikom nista.....

Tu kod vas u Rumi vedre i oblace debelguze korumpirane sudije.

Bosiljak Sampor...Ljilja Marcheta.. a na celu Ruzica Crnomarkovic Milanovic..eh da si pazljivije citao onaj  moj       tekst.....

paperinos

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Decembar 07, 2008, 01:29:20 posle podne »
Sad treba sto pre da nabavis neku potvrdu od doktora, bolest neka koja te sprecava da odes u kavez.
Zapaljenje bubrega ili tome slicno.

E za to vreme moras da se pripremis za psihijatra.

Treba da uvezbas klaustrofobiju...znaci strah od zatvorenog prostora.
Tu treba da se bas dobro pokazes.
Sa tom potvrdom da spavas ako treba.
Cisto sumnjam da u zatvoru sad imaju mesta tek tako....da te odmah odvedu na izdrzavanje kazne.

Sad je sezona kad u zatvor idu razni klosari, uglavnom cigosi koji tako prezime zimu i greju se o  trosku drzave.
Zima je bogom  dana jer nema posla na njivama da nesto rintaju na zatvorkoj ekonomiji.
Znaci izlezavaju se i hrane  u toplom..sve o trosku drzave.

Tebe to ne treba da greje niti da zanima...vreme radi za tebe...od onog trena kad je presuda postala punovazna,pocinje da istice zakonsko vreme od jedne godine.

Cifra koja je ispod 15.000 je ta koja odredjuje vreme zastarevanja.

Ne javljaj se nikako...posle godinu dana ta kazna zastareva...i one debelguze iz suda mogu da ti poduvaju onako u horu.... ;D

Dalje ako te ne daj boze smotaju i prisilno odvedu na to izdrzavanej kazne..odma da im tutnes onu potvrdu(koju ces kopirati)...znaci da imas klaustrofobiju.

To nije potvrda da si lud,dakle ostaju ti sva prava koja ima normalan gradjanin.

Verovatno ce te zajebavati...ali nista... ti se drzi te svoje igre i ne nasedaj na provokacije i zatvorske formalnosti.

Na kraju ces se ti smejati a oni ce da jaucu.

Zapamti im brojeve sa sluzbenih znacki.

Onda neka advokat odmah potegne prijavu u tvoje ime......

Nadji advokata kojem ces da das polovinu od odstete koju ces da trazis od drzave.

Znaci ne dajes advokatu ni dinara, nego delite ono sto on izboksuje.

Advokat mora biti najkvarniji tu u gradu..raspitaj se malo..znaci neki koji je branio kriminalce i ubice.

Taj je pravi....on ce jedva da doceka da pokupi lovu od drzave.

Znaci ako i budes lezao u mardelju.....znaj da ces izaci bogatiji za nekih 500.000 dinkish minimum.

Coveka kojeg znam je od drzave smotao dva miliona...i jos ih tuzi.....za posledice, maltretiranje bolesne osobe... ovo ono...covek je podneo  tuzbu i u Strazbur ..... ;D
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2008, 03:49:07 posle podne od strane paperinos »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Decembar 07, 2008, 01:33:05 posle podne »
u jbt ,kud pita ovog patka,covek napravi krimi novelu.... :D :D :D

spenser

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Decembar 07, 2008, 03:21:25 posle podne »

12,700 dinara.Jebala ih dnevnica od 530 dinara.

Hvala ti Pajo na savetima,sve ti od sada verujem!
 Ajde da vidimo ima li ovde doktor da mi izboksuje potvrdu da sam lud(nema ništa da falsifikuje,časna reč).

farbach

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Decembar 07, 2008, 03:27:24 posle podne »
ako ti trebaju dva svedoka da si lud tu sam ;D

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #9 poslato: Decembar 07, 2008, 03:34:01 posle podne »

Ajde da vidimo ima li ovde doktor da mi izboksuje potvrdu da sam lud(nema ništa da falsifikuje,časna reč).
Jel bese V-strom u pitanju i u drustvu ti bio neki sa BMw-om?
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Decembar 07, 2008, 03:34:55 posle podne »
Ili Varadero?

spenser

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Decembar 07, 2008, 03:49:49 posle podne »
ako ti trebaju dva svedoka da si lud tu sam ;D
Znao sam Marko da na tebe mogu da računam. ;D
Ili Varadero?
Ja sam vozio zx 750 a pomogao mi je Adam-super deka sa futožanima ,ako na to misliš.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: Decembar 07, 2008, 03:52:22 posle podne »
Onda si ti jos jedan koji je pao na putu za Kos.Mitrovicu!

paperinos

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Decembar 07, 2008, 03:59:26 posle podne »

Opet ne citas pazljivo.

Nikako da nesto naucis.

Nisi ti lud...jer ako ti da potvrdu da si lud....pa zavrsices u ludari,zatvorskoj. :o

Plus gubis prava,kao sto je vozacka dozvola i jos kojesta.

Ti si bolestan covek,klaustrofobicar.

To je bolest koja nije drustveno opasna.

Ne smeju te zbog toga diskriminisati,zakon je na tvojoj strani,treba ga iskoristiti.

Kao klaustrofobicara ako te budu zatvorili.....pa najebali su ga.

Polupaj im sve tamo urlaj,valjaj se po podu,cepaj sve sa sebe od garderobe....i mogu u dupe da te poljube.

Ako te ne daj boze pipnu odma se izvrni,reci da ti je lose,gusi se.

Morace odmah za bolnicu da te voze.

Kod doktora samo kazez od cega bolujes...ispricaj mu za kaznu od tih tricavih 12 000 ,reci da su ti sudije trazile novac,,, ;D,doktori su alergicni na uniformisane i na sudije...plus mu slozi tugaljivu pricu o materijalnim poteskocama....reci da su te zamrzili kad si rekao da si nesvrseni student medicine.... ;D da su ti psovali majku studentsku i da su rekli da su svi doktori lopovi koje bi oni uza zid i streljali po kratkom postupku... ;D ;D....ma snadji se.

Doca ce da bude tvoj igrac,ima da ti napise brdo povreda i  zdravstvenih problema koje su ti panduri prouzrokovali.

To na sudu vredi kao suvo zlato. ;D

Ne smeju te drzati u zatvorskoj bolnici,nisu kvalifikovani za te slucajeve...plus ti nisi kriminalac.

Od tog trena ti dobijas i paranoicni strah od uniformisanih lica,urlaj svaki put kad vidis pandura i valjaj se po podu.

I za toima da ih tuzis naravno...... ;D

U drzavnoj bolnici ces dobiti strazara koji ce da bude na hodniku eventualno......mada ti nisi kriminalac,nego prekrsilac saobracajnog propisa.

Znaci kad istekne to sto treba da istekne....najebali su ga svi...privatno obavezno tuzis sve po redu  od strazara do upravnika i sudije. ;D

Onda samo sa advokatom obilazis klinike i skupljas potvrde....a  sudije i panduri ima da obijaju pragove sudova...ti ces da se baskaris i cekas svoju lovu...naravno ako te ikad i privedu na saslusanje opet urlaj kad ugledas pandura..... ;D

spenser

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Decembar 07, 2008, 04:02:51 posle podne »
 Ja sam najebo u Kniću kada smo išli na Kosovo(prvi put).Drugi put sam najebo kada sam išao po motor i upoznao Saleta.Definitivno(U životu druže  ;D) više tamo ne idem!

spenser

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Decembar 07, 2008, 04:16:40 posle podne »

Vidim da će ovo da ide malo teže.Da sam lud može da se sredi,ovo drugo brate mora da se laže.Materijalna situacija ne prolazi pošto sam privatnik i lako mogu da ustanove da sve na vreme izmirujem što se tiče državnog harača.Moram da prekopam po fiokama,možda nađem presudu da vidim kada je stupila na snagu(negde u proleće ove godine, čini mi se).
 Što bre nisi završio pravo pa da me ti braniš? ;)

paperinos

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Decembar 07, 2008, 04:25:37 posle podne »
Pa sta ako si privatnik ,to sto izmirujes obaveze je tvoj plus,ti si lojalan i posten gradjanin koji uz tesku muku placa dazbine. ;D...zb0og silnog nerviranja si se i razboleo....pogadja te nepravda koju tesko prihvatas... vrlo emotivno.
Ti nisi pristao da platis nesto sto nije istina....ti nisi uopste vozio tom brzinom,korumpirani policajac je trazio novac da te ne upise...zaustavio je kolnu bajkera i svi su platili..tvoji drugari koji ce da ti budu svedoci....nudili su da plate i za tebe...ti iz principa  to nisi hteo to da platis i nisi im dozvolio da plate.

Pandur je tad samo tebe upisao i napisao ti tu prijavu...to ce da posvedoce svi...ako treba i ja... ;D

Sudija ti je takodje trazio novac..koji opet nisi iz principa dao.

Shvatas li.....ti si zrtva korumpiranog sistema

paperinos

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Decembar 07, 2008, 04:28:02 posle podne »
U zakonu lepo pise...sredstva koja su dozvoljena u dobrani su

1.Braniti se istinom
2.Braniti se cutanjem
3.Braniti se lazima.

Van mreže MI_LOS

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #18 poslato: Decembar 07, 2008, 04:29:50 posle podne »
pa ima nacina da izbegnes zatwor. . . . . samo zatrudni, trudnice nesalju u zatwor ;D ;D ;D
NE BRZE OD ZIVOTA

spenser

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Decembar 07, 2008, 04:34:08 posle podne »
 Shvatam Pajo da sam žrtva korumpiranog sistema,samo nije to tako jednostavno pošto sam se razbio s motorom i hitna me prebacila do bolnice u Kragujevcu.Tamo me spazio neki zadrigli pandur i uzeo podatke. Uviđaj su radili posle,brzinu procenili odokativno a mene terete i za teške telesne povrede(moje!!!).