Mart 28, 2026, 09:20:23 posle podne

Autor Tema: Najava povecanja registracije  (Pročitano 19128 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Najava povecanja registracije
« Odgovor #60 poslato: Decembar 12, 2008, 04:28:38 posle podne »
Ma mi ovamo dva petka na motoru slabo ucestvujemo u protestu ali evo tu smo da slusamo i ucimo od starih motorista.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #61 poslato: Decembar 12, 2008, 04:30:31 posle podne »
Ma mi ovamo dva petka na motoru slabo ucestvujemo u protestu ali evo tu smo da slusamo i ucimo od starih motorista.
OK. ;)
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #62 poslato: Decembar 12, 2008, 04:31:50 posle podne »
Ok. ;)

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Decembar 12, 2008, 04:57:42 posle podne »
Ali od tebe nemamo sta od ovih starih ti si mladji. ;)

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #64 poslato: Decembar 12, 2008, 04:59:54 posle podne »

??? ??? ??? ???
ko je bre mladji sta pricate hocete da nas murija pobije nas u manjim gradovima :police: :police:

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #65 poslato: Decembar 12, 2008, 05:22:25 posle podne »
mislim da bi bilo najbolje da motore iduce godine ne registrujemo,a posto se ovde vise prepucavate na forumu,mislim da bi bolje bilo da umesto otvaranja sezone organizujemo protestni skup u trajanju od tri dana ispred skupstine u bg i blokiramo ulice kao sto su vec jednom uradili taksisti u vezi fiskalnih kasa i povecanja tarife za taksiste.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #66 poslato: Decembar 12, 2008, 05:24:03 posle podne »
Ali treba se dogovoriti.

paperinos

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Decembar 12, 2008, 06:26:26 posle podne »
Meni je sve ovo uvod u kataklizmu svetskih razmera.....covecanstvo je postalo rob nekolicine mocnika koji drmaju celom planetom preko poslusnika koje dovode i odrzavaju na vlasti.

Mora biti nekog sranja,jednostavno se ovako vise ne moze,moraju se glave poskidati sljamovimakoji su vlast uzurpirali i tlace milione slobodoumnih ljudi pod izgovorom globalizacije.

paperinos

• Gost
« Odgovor #68 poslato: Decembar 12, 2008, 06:35:30 posle podne »
Ali treba se dogovoriti.

Sa teroristima ne pregovaramo.....

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #69 poslato: Decembar 12, 2008, 06:38:30 posle podne »
 Ko je bio na Skupstini MAS-a u Sirakovu zna,ali informacija i za ostale!
 Dat je predlog da se 3.vikenda u aprilu 2009.,odnosno najverovatnije u petak,pre pocetka sezone skupova,organizuje u BG-u veliki protest bajkera i tom prilikom preda zahtev za ukidanje "Seseljevog" poreza na luksuz!
 Ako u tome uspemo,registracije ce biti nize i do 60%!
 Zato,ponovo podsecam,da svi klubovi UO-u MAS-a treba da dostave overene spiskove svog clanstva !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #70 poslato: Decembar 12, 2008, 08:32:14 posle podne »
Sa svojih 40god. i 25god. na dva tocka sigurno imas sta da naucis,samo ako hoces! ;)Tek sad videh da i ti imas 40! ;D
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: Decembar 12, 2008, 08:53:42 posle podne »
Da nisi u mas-u mislio bi da si bjb-ovac,oni imaju slicna razmisljanja ovako videcemo ko je u pravu,mladji si ne zameram na mladjima svet ostaje.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #72 poslato: Decembar 12, 2008, 10:01:28 posle podne »
Ako oni usvoje zakon u Januaru o povecanju registracije, bas ce nam trece nedelje aprila bojkot imati neku svrhu. Celu 2008 godinu su se skupljale peticije o smanjenju registracije na motorcikle, evo ga decembar dokle se stiglo? Oni su resili da nam uzmu i crno ispod nokta, a samo do nas i do naseg velikog odziva je da im se odupremo. Ne pozivam na nasilje da neko to slucajno ne pomisli vec na neko blokiranje ulica i to u Beogradu. Tacno nije Beograd Srbija ali tamo zivi skoro trecina gradjana Srbije i tamo se nalazi sve ono sto mi ne zelimo, i tamo najvise boli vlast kada se nesto desava.
« Poslednja izmena: Decembar 12, 2008, 11:31:57 posle podne od strane Crven Ban »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #73 poslato: Decembar 12, 2008, 10:24:25 posle podne »
 Ako si Miso mislio na mene da sam mladji,pogledaj moj profil  :D
 A posto od peticija i sl. stvari nije bilo nista,MAS je odlucio da ovoga puta savim ozbiljno blokira BG!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #74 poslato: Decembar 12, 2008, 10:46:31 posle podne »
BLOKADA >:( >:( >:( >:(

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #75 poslato: Decembar 13, 2008, 02:24:27 pre podne »
Doco ja mislio ti mladji,nije Beograd Srbija to je neka zajebancija izmedju Vudua i mene a ispade u pm,izneo sam neka moja misljenja a ne neko prepucavanje sa bilo  kim,a sto se tice blokade postoji jedna koordinisana akcija koja za sad funkcionise u Beogradu ako zatreba nesto tu sam. ;) ;)

IVKE

• Gost
« Odgovor #76 poslato: Decembar 13, 2008, 03:40:55 posle podne »
Nema prpblema videcemo koliko smo slozni u aprilu ako se plasite svojih ajd onda svi ali svi u bg

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #77 poslato: Decembar 13, 2008, 05:40:33 posle podne »
brm brmmmmmmmm

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #78 poslato: Decembar 13, 2008, 08:30:02 posle podne »
Ko je bio na Skupstini MAS-a u Sirakovu zna,ali informacija i za ostale!
 Dat je predlog da se 3.vikenda u aprilu 2009.,odnosno najverovatnije u petak,pre pocetka sezone skupova,organizuje u BG-u veliki protest bajkera i tom prilikom preda zahtev za ukidanje "Seseljevog" poreza na luksuz!
 Ako u tome uspemo,registracije ce biti nize i do 60%!
 Zato,ponovo podsecam,da svi klubovi UO-u MAS-a treba da dostave overene spiskove svog clanstva !!!

SVE JE U NADLEZNOSTI SEKRETARIJATA ZA SAOBRACAJ KOJE JE POD MINISTARSTVOM INFRASTRUKTURE.
DA VAM PRENESEM SLIKOVITO U KAKVOM SMO PROBLEMU MINISTRA MRKONJICA LICNO POZNAJEM 10 GODINA, MOJ KUM MILAN(ZNATE GA SA MOG VENCANJA U VALJEVU) JE VOZAC I LICNO OBEZBEDJENJE DRUGA MRKE. SAD SVI MISLITE BOGU HVALA NAS COVEK ALI PORED SVEGA TESKO CEMO ISTA DOBITI ZA NJEGOVOG MANDATA, NAIME LICNO SMATRA MOTORISTE ZA SLJAM KOJI SMETA NA NJIHOVIM PUTEVIMA.
  MOJ KUM KRENE SA PRICOM "ZNATE DEJANA ON I JA SMO CUVALI ANDJELKOVICA NA KOSOVU  98 GODINE."
 "ZNAM SECAM SE MOMKA STA TREBA ZA NJEGA" PITA MRKA
 "ON JE MOTORISTA, ZNATE PRAVE LEPA DRUZENJA, MANIFESTACIJE, HUMANE AKCIJE"
 "STETA ZA MOMKA STO JE U TAKVOM DRUSTVU, TO SU SVE ALKOSI, NARKOMANI, LUDACI I IZGREDNICI OD REDA I ZAKONA"

TAKO SE ZAVRSILO LOBIRANJE MOGA KUMA ZA NAS KOD MRKONJICA.
SEKRETARIJAT ZA SAOBRACAJ BI TREBAO DA FORMULISE NASE ZAHTEVE UKOLIKO IH SMATRA OPRAVDANIM I DONESE UREDBU O OSLOBADJANJU POREZA NA LUKSUZ, I UREDBU O KVARTALNOJ REGISTRACIJI, I TO SE PROSLEDJUJE NA POTPIS KOD MRKONJICA.
 BOJIM SE DA DOK JE MRKA MINISTAR NECEMO NAICI NA RAZUMEVANJE, IAKO U SEKRETARIJATU IMAM NASE LJUDE PESIMISTA SAM DA CE NAS PROTEST NA PROLECE DONETI REZULTATE.
 ALI "FAMILIJA" CE SE POTRUDITI DA BUDE DOBAR DOMACIN U BEOGRADU NA PROLECE I NADAM SE DA CEMO POKAZATI SLOGU I ORGANIZACIJU PROTESTA ZA RESPEKT. PA AKO USPEMO DA NAVUCEMO SVE MEDIJE DA PRICAJU O TOME MOZDA SE I GOSPODIN MINISTAR PREDOMISLI.
 KO GOD OD VAS POZNAJE NEKOGA U SEKRETARIJATU ZA SAOBRACAJ ILI MINISTARSTVU INFRASTRUKTURE NEKA KRENE DA LOBIRA VEC SADA MOZDA NAM I UPALI NESTO, BAJKERI SE NIKADA NE PREDAJU PA STA NAM BOG DA.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #79 poslato: Decembar 13, 2008, 08:59:44 posle podne »
Moj predlog je ako se ovo desi da sa nekog skupa recimo iz Smedereva posto je prvi u sezoni svi krenemo za Beograd u sto vecem broju pred skupstinu i iznesemo nase zahteve mirnim protestom sa malo zakrcenja saobracaja Za ovakvu akciju su nam potrebni ispisani i overeni zahtevi MASa i megafon posto nam sigurno nece dati ozvucenje jer mi smo za njih nevazni *48 *48 *48 *48

OZVUCENJE DAJE FAMILIJA, DOKUPILI SMO JOS DOSTA TOGA PREKO ZIME SKRPILI SMO 20 000 WATI NOCINA IDEJA DA MAS KUPI BINU I RAZGLAS JE BILA ODLICNA, ALI POSTO NIJE PROSAO PREDLOG NA SKUPSTINI FAMILIJA JE SAMA KUPILA RAZGLAS. FALILO NAM JE JOS PARA PRED SKUP ZA ZVUCNIKE ALI ZA PROLECE IMACEMO OZBILJAN RAZGLAS PA MOZEMO I DA MITINGUJEMO ;D ;D ;D