Mart 28, 2026, 02:58:31 posle podne

Autor Tema: Najava povecanja registracije  (Pročitano 19049 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Vozi srcem i dusom
Odg: Najava povecanja registracije
« Odgovor #100 poslato: Januar 15, 2009, 06:02:57 posle podne »
Sto se tice vlasti oni nebi imali leba da jedu da nije naroda i samo sede i smisljaju ako to urade ja sam prvi za pobunu.

Nikola

• Gost
« Odgovor #101 poslato: Januar 16, 2009, 04:03:06 posle podne »
Ja bi onog ko je to predlozio uza zid, pa metak u celo.Dokle vise krađe i bogacenja na racun naroda.Čak i dosadasnje registracije su PRESKUPE.I ZASTO JOS UVEK VAZI ŠEŠELJEVA TAKSA KAD JE ON HAGU?

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #102 poslato: Januar 16, 2009, 04:09:47 posle podne »
Tu taksu je on uveo za vreme sankcija i rata a ovi su je samo preimenovali u drugi naziv i nastavili lopovi jer su to velike pare.Uzmi samo da ja placam tu taksu godisnje 20.000 din pa ce ti biti jasno da se oni nece NIKAD odreci tih postenih PRIHODA od nas

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #103 poslato: Januar 16, 2009, 04:10:09 posle podne »
zato sto je nasa vlada uvezla par desetina audija a8,mislim da je tacnija cifra oko 90kom,e to neko treba da plati,da registruje i da napoji,....
mislim ja od poreza od pdv a,itd itd...
eto ja cuvam toyotu supru,mog sam da je gledam,auto iz 92god,jeste kao casa,al nemogu ni 1000e da dobijem za nju,tolko joj bezmalo registracija,2998cm,250ks,6oi kusur hiljada dinara,dokle smo dogurali,nesmem ni da pomislim na motor preko 750cm,zapravo i to mi je mnogo,al podnecu nekako,najradije bi nesto do 500cm,ili nek upolovace registracije,i ovo je preskupo,a oni bi jos da poskupe...
brm brmmmmmmmm