Mart 29, 2026, 11:59:50 posle podne

Autor Tema: STA CE BITI AKO HELLS ANGELS NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI  (Pročitano 42356 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže PICASOO MZ

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: STA CE BITI AKO HELLS ANGELS NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI
« Odgovor #60 poslato: Decembar 27, 2008, 08:35:07 pre podne »
E ljudi nismo mi ovde da se ljutimo jedan na drugog
Samo ukoliko se ne razlikuju misljenja  :-\

Van mreže flstf

• Suvozac
  • *
  • LIVE & RIDE RIDE & LIVE
« Odgovor #61 poslato: Decembar 27, 2008, 11:05:12 pre podne »
Interesantni komentari na ovu temu, svi se mogu svesti na samo jedno a to je da niko nije za njihov dolazak . verujem da i nece doci ovde dok je situacija u drzavi ovakva kakva je sada jer njima nije interes da pecaju u praznoj bari . ali kad jednog lepog dana postanemo ili se priblizimo evropi budite sigurni da ce ako osete potrebu doci i ovde , niko ih ne moze zadrzati a pogotovo ne drzava . treba znati da gde su oni tu su i korumpirani politicari i ostali koji mogu da im budu smetnja sto znaci da ce kod nas ako rese ne daj boze doci uz svesrdnu pomoc nasih glavesina koji ce i za to reci da je jedan od uslova uspesne integracije u jevropu. Ove godine sam bio na Balatonu na HOG festivalu gde je bilo prisutno bezbroj MC-a I MK-a takodje i helsi su bili prisutni ali nikakav nemio dogadjaj se nije desio. u srecnija vremena dosta sam putovao i stvarno nisam imao prilike da vidim ili cujem da je neko bez razloga bio maltretiran ili pretucen . kad se to i desi onda su to pojedinci budale koji sebe smatraju posebnim. kojih u ima u svakom vecem drustvu . oni su kompanija koja radi i nije im interes da se isticu u glupostima. normalno je da stite svoj posao i da zahtevaju postovanje jer njihov kolac ne zele da dele. licno ne bi zeleo da dodju a ako i dodju to mi ne predstavlja problem da i dalje uzivam u voznji i idem po skupovima .

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #62 poslato: Decembar 27, 2008, 12:50:39 posle podne »
Licno ne vih voleo da imam teoretskih mogucnosti da se srecem sa njima.

Ali bice ono sto mora. Ja bas i ne vidim ko bi i kojim sredstvima mogao da spreci njihov dolazak.
Uvek ce neko, radi licnog interesa prodati svoga brata, kao i uvek sto se desavalo u Srbiji, a istorija je prepuna takvih primera.
U ovoj nasoj drzavici, ionako opterecenoj kriminalom svake vrste i vrhunskim kriminalcima samo hellsi trebaju >:(
Mnogo pozdrava iz Kosovske Mitrovice

www.coper-srbija.com

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #63 poslato: Decembar 28, 2008, 04:37:13 posle podne »
DA NEKO NE SHVATI POGRESNO NIKO IM NE BRANI DA DODJU U GOSTE, PISEM IZ MANCULE, JUCE JE BIO GORAN, ON JE IZ
MC BARBARIANS IZ BUGARSKE, OVDE JE DOCEKAN I ISPOSTOVAN MAKSIMALNO, MC BARBARIJANS SU OFICIJALNI CHAPTER HELLSA
ZA BUGARSKU. OVDE SU DOBRODOSLI KAO GOSTI, PRICAMO O DOMACIM KLUBOVIMA KOJI BI DA STAVE TUDJE BOJE I DA NAM OVDE NAMECU SVOJA PRAVILA.
 U SRBIJI VEC POSTOJI JEDAN KLUB(samo jedan covek_clan) PROTEKT MC ROLING WHEELS IZ BERLINA. TO CE BITI RESENO USKORO, DOBAR PRIMER JE U SRBIJI ASPIRIN. JA I IVKE MU NISMO SKINULI BOJE JER JE BIO GOST MANCULE I OVDE NIJE RED.
 TO JE MISA TENK IZ BORA, I PRVI JE DEKLARISANI PROTEKT U SRBIJI, STAVILI SU MU PRISIVAK DA JE 1% CLAN ROLING WHEELSA, DA BI ZARADIO JOS 99% CLANSTVA TREBA JOS KOJU GODINU DA IM ULAZI U GUZICU.
 DA JE MAS ORGANIZACIJA KAKVA NIJE A KAKVA JA MISLIM DA BI TREBALO DA BUDE OVO BI BILO RESENO U ROKU OD 48 SATI.
FAMILIJA IMA SVOJ STAV I BORICEMO SE UZ PODRSKU MASA ILI BEZ NJE, ONI KOJI ME ZNAJU ZNAJU STA OVO ZNACI.

paperinos

• Gost
« Odgovor #64 poslato: Decembar 28, 2008, 05:25:35 posle podne »
Ma ja bih se posibao sa njima onako na jedan.

U nasem dvoristu vaze nasa pravila,i ima da to postuju inace bice berbe usiju.

Ako se ipak drznu pa pokusaju da ovde zavode neki njihov red,pa mislim da nece dobro proci.

Kod nas slugeranje i poltroni nisu nikad dobro zavrsili,tako da se lepo pripreme oni koji bi da se sakriju pod njihove skute i da im se prikljuce.

Da se mi lepo pomlatimo pa sta kome bog da.

Izgleda da ti likovi nisu nigde fasovali dobro peglanje,pa se zato tako arogantno i ponasaju.

IVKE

• Gost
« Odgovor #65 poslato: Decembar 28, 2008, 07:16:19 posle podne »
Meni boje neko da skine nema sanse pa na telu ih nosim da nece mozda neko i ruku da mi isece? Ma vazi bas da vidim.
Svako je ovde dobro dosao na veselje i ni na sta drugo, pa nisu jaci od turaka i oni vladase dok ih mi neskenjasmo

Van mreže mitri

• Vozac
  • *
  • Transalp 650
« Odgovor #66 poslato: Decembar 28, 2008, 08:22:39 posle podne »
DA NEKO NE SHVATI POGRESNO NIKO IM NE BRANI DA DODJU U GOSTE, PISEM IZ MANCULE, JUCE JE BIO GORAN, ON JE IZ
MC BARBARIANS IZ BUGARSKE, OVDE JE DOCEKAN I ISPOSTOVAN MAKSIMALNO, MC BARBARIJANS SU OFICIJALNI CHAPTER HELLSA
ZA BUGARSKU. OVDE SU DOBRODOSLI KAO GOSTI, PRICAMO O DOMACIM KLUBOVIMA KOJI BI DA STAVE TUDJE BOJE I DA NAM OVDE NAMECU SVOJA PRAVILA.
 U SRBIJI VEC POSTOJI JEDAN KLUB(samo jedan covek_clan) PROTEKT MC ROLING WHEELS IZ BERLINA. TO CE BITI RESENO USKORO, DOBAR PRIMER JE U SRBIJI ASPIRIN. JA I IVKE MU NISMO SKINULI BOJE JER JE BIO GOST MANCULE I OVDE NIJE RED.
 TO JE MISA TENK IZ BORA, I PRVI JE DEKLARISANI PROTEKT U SRBIJI, STAVILI SU MU PRISIVAK DA JE 1% CLAN ROLING WHEELSA, DA BI ZARADIO JOS 99% CLANSTVA TREBA JOS KOJU GODINU DA IM ULAZI U GUZICU.
 DA JE MAS ORGANIZACIJA KAKVA NIJE A KAKVA JA MISLIM DA BI TREBALO DA BUDE OVO BI BILO RESENO U ROKU OD 48 SATI.
FAMILIJA IMA SVOJ STAV I BORICEMO SE UZ PODRSKU MASA ILI BEZ NJE, ONI KOJI ME ZNAJU ZNAJU STA OVO ZNACI.

nije "protekt" nego prospect ...
UMS

paperinos

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Decembar 28, 2008, 09:13:31 posle podne »
Meni boje neko da skine nema sanse pa na telu ih nosim da nece mozda neko i ruku da mi isece? Ma vazi bas da vidim.
Svako je ovde dobro dosao na veselje i ni na sta drugo, pa nisu jaci od turaka i oni vladase dok ih mi neskenjasmo

Tako  je druze....imas moju podrsku......samo neka probaju da skinu bilo sta.....pa pregazicemo ih kao plitak potok.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #68 poslato: Decembar 29, 2008, 03:37:36 posle podne »
Vi mladji bajkeri neznate da je ranije pre 15-20 godina nas prijatelj Zvonce iz Apatina koji je sav bio istetoviran otisao na skup u Madjarsku a slucajno su se tamo nasli Helsi  Hteli su ruku da mu odseku nasilno tj amputiraju bez anestezije samo zato sto je imao na ruci istetoviran znak HELSA  Jedva ga je spasilo rukovodstvo organizatora Ja za ovakvo divljastvo nisam mogao da verujem da postoji ali sam se kasnije kada su nas bombardovali pedercine Ameri shvatio sam da su oni u stanju svakakve zlocine da cine Zbog toga se ne treba cuditi Helsi su iznikli iz njihovih redova

Chriss

• Gost
« Odgovor #69 poslato: Decembar 29, 2008, 11:46:53 posle podne »

Ako hoce rat dobice rat!Familijo i mi seljaci smo uz vas

IVKE

• Gost
« Odgovor #70 poslato: Decembar 30, 2008, 12:16:21 pre podne »
Vi mladji bajkeri neznate da je ranije pre 15-20 godina nas prijatelj Zvonce iz Apatina koji je sav bio istetoviran otisao na skup u Madjarsku a slucajno su se tamo nasli Helsi  Hteli su ruku da mu odseku nasilno tj amputiraju bez anestezije samo zato sto je imao na ruci istetoviran znak HELSA  Jedva ga je spasilo rukovodstvo organizatora Ja za ovakvo divljastvo nisam mogao da verujem da postoji ali sam se kasnije kada su nas bombardovali pedercine Ameri shvatio sam da su oni u stanju svakakve zlocine da cine Zbog toga se ne treba cuditi Helsi su iznikli iz njihovih redova
Nemam tudje nego svoje boje istetovirane e tu je razlika to mi nemogu skinuti a ti mangupi ko zna koliko na jednog mucenika e bas takve volim da j...m bas da ih vidim jake ovde ma koliko ih je na jednog a ni ja nisam sam mozda mi je dovoljno i samo par zanatlija da im se naje..mo majke ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: Decembar 30, 2008, 12:25:22 pre podne »
Ja samo hocu da ukazem na probleme koji se mogu javiti ako se izlazi iz zemlje na strane manifestacije cak sam ovde na forumu video da neki nas klub hoce da se zovu Hels angels  Garantovano ako odu u inostranstvo sa bojama koje ne moraju da lice na njihove samo natpis ce biti dovoljan da ih istrendziraju Nemojte se igrati molim Vas

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #72 poslato: Decembar 30, 2008, 05:31:13 pre podne »

POSTOJE OBA TERMINA, U OVOM SLUCAJU RADI SE O PROTEKTU, "PROSPECT" ZNACI PODRSKA I TO SU KLUBOVI SA SVOJIM NAZIVOM A ISTIH BOJA,
A PROTEKTI NOSE I IME I BOJE MATICNOG KLUBA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #73 poslato: Decembar 30, 2008, 01:57:08 posle podne »
 Slazem se sa Rendijem. Kako budemo vise putovali po svetu ipak cemo morati da vodimo vise racuna o nasim bojama i o pravilima. Kod nas do sada nije bilo nikakvih pravila o bojama. Mogao si na ledja da napises i stavis sta god hoces i da u Srbiji nemas nikakvih problema ali kad odes preko moras postovati njihova pravila. Kako i mi trazimo da se postuju nasa, tako moramo da se ponasamo napolju.  Skoro sam u Italiji bio upoznat sa Floom jednim od *andjela* koji se jako iznenadio sto ja kao predsednik MAS-a ne znam ko je Alen njihov zastupnik za Hrvatsku...

IVKE

• Gost
« Odgovor #74 poslato: Decembar 30, 2008, 03:07:58 posle podne »
Nediraj me nediram te prosto ko pasulj

Van mreže Joe

• Suvozac
  • *
« Odgovor #75 poslato: Decembar 30, 2008, 10:17:01 posle podne »

Rolling Wheels nisu isto sto i Hell's Angels,a za Misu Tenka tesko da ces od nekog da cujes neku losu rec.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #76 poslato: Decembar 30, 2008, 10:21:37 posle podne »
Ja Gorana iz Bugarske znam vec neko vreme, lik je super, pozitivan skroz, a Misu Tenka sam upoznala u subotu, deluje mi bas ok... A to cije boje nose na ledjima - ma ljudi to je njihova stvar!
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #77 poslato: Decembar 30, 2008, 10:23:24 posle podne »
Misu znam 15 godina sjajan je lik

Van mreže mitri

• Vozac
  • *
  • Transalp 650
« Odgovor #78 poslato: Decembar 30, 2008, 10:25:41 posle podne »

POSTOJE OBA TERMINA, U OVOM SLUCAJU RADI SE O PROTEKTU, "PROSPECT" ZNACI PODRSKA I TO SU KLUBOVI SA SVOJIM NAZIVOM A ISTIH BOJA,
A PROTEKTI NOSE I IME I BOJE MATICNOG KLUBA

Deki u pravu si , sad sam gledao na njihovom sajtu :

http://www.rolling-wheels.de/common.php?show=chapter

ranije kad sam gledao pisalo je "prospect chapter" , a sad "Rolling Wheels - Serbia" ima pune boje ...

A sta mislite o braci Rusima , mislim na "NIGHT WOLVES" ,  znam da imaju chapter u Makedoniji ... a da li ce ga praviti i u Srbiji ? I kako bi njihovo eventualno prisustvo bilo prihvaceno od strane nasih klubova ?
UMS

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #79 poslato: Decembar 30, 2008, 11:02:20 posle podne »
Bogami citam postove i malo me brine jer odlicno poznajem pomenutu firmu (hajdukovali su desetak godina u mojoj ulici u Parizu gde sam ziveo ).Pariska policija imala je muke sa njima sve dok nisu srusili zgradu u kojoj su se uselili na divlje.
Momci koji se izjasnjavaju da nisu dobro dosli kao sto i ja mislim to je uredu.
Ali ne zaboravite da ce ti Angelsi imati dobru podrsku na nasim terenima s`obzirom kojim se sve biznisom bave.A tvrdim vam da se bave jako prljavim poslovima i ne biraju sredstva.
Neki ljudi iz mog kluba  su vec imali jedan razgovor sa njima posle nekog moto susreta u Grckoj ili na samom susretu u smislu da se ne diramo kada su oni u prolazu na nasem terenu a i oni da se ne interesuju za nas na drugim terenima.Ja sam licno imao poziv jednog od njih posredstvom jednog bugarina da se vidimo da pricamo (taj momak je bio iz Austrije) i ja nisam to prihvatio jer nemamo sta da pricamo,ustvari nije se izjasnio prethodno o cemu da pricamo.
Sve u svemu treba tu pojavu pratiti non stop i ukljuciti alarm odmah na ovom i slicnim sajtovima.