Sve te price o krizi su naduvane i imaju neki drugi smisao.
Kriza jeste, ali ne u lovi i materijalnim stvarima, nego u inteligenciji i zdravom razmisljanju.
Poenta je ta da se siri panika i nesigurnost....a sa time se uvek manipulise i vlada.
Veliki brat koji je odavno sveprisutan nas drzi u stalnom strahu , od rata, bolesti, nestasice, poskupljenja, nemastine, gubitka posla i kojecega.
Ljudi osvestite se sve je to prevara.
Pa zar vam nije jasno da je sve to deo velike igre.
Pogledajte malo samo naslove i kampanju od pre dve godine, vratite film unazad....uzmi kredit, kupi stan, uzmi ga, treba ti, privredni rast programiran, sigurnost bankarskog sistema, ekonomski procvat, nismo zaduzeni.... ,banke nude lovu na odlozeno..laki kesh.....

Pa zar nije ocito bilo da kod nas sve manje ljudi ima posla, fabrike stoje, zatvara se sve......

Koj crni privredni rast.
A sad odjednom kriza na vidiku.... vracaj lovu..penali ....nema kredita....kriza.....

To je cista manipulacija.
Naslovi u novinama tipa sta ce biti ako poskupi registracija i jos kojesta....

Onaj lihvar Alvirovic stalno nesto manipulise, nize carine polovnjaci u bescenje...da bi posle dva broja opet bombasticno najavio dace polovnjaci poskupeti....

Sam sebe demantuje, covek lupa kao klepetusa, a budale se primaju.
Budite toliko promocurni da se ne primate na te halabuke.
Budite opusteni.
Ne skacite na prvu.
Razmisljajte, dugo i opusteno, nemojte da srljate.
Pa to je fora, zaboli me bas....necu registrovati auto , ni motor, ne treba mi ako budem morao da platim tri puta vise.
Ako je drzavi malo ono sto mi otmima do sad....pa pozeli da me oguli zestoko.....ok ...sad joj necu dati nista.
Nedam ni dinara, necu da platim bas nista.
Neka onda pune budzet kako znaju i umeju.
Od mene nece dobiti love da palcaju pedere i lezbejke...ja za to ne dam ni zute banke.
Neka se drzava deklarise lepo kao sigurna kuca za tu populaciju, pa da se onda obracunamo kako dolikuje.
Ili mi ili oni.....
Ajde da vidimo ko ce da izdrzi duze.