Mart 30, 2026, 04:22:26 posle podne

Autor Tema: MOTO RELI 2009  (Pročitano 30299 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: MOTO RELI 2009
« Odgovor #20 poslato: Januar 05, 2009, 08:28:20 posle podne »
Mozda bi bilo dobro radi veceg odziva dati oglas u Novosti oglasi to cita dosta motorista Takodje na nekim lokalnim tv to nije skupo ako ne moze na RTS ili neku gledaniju.Trebalo bi poslati i klubovima van zemlje Neko od njih bi verovatno dosao

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #21 poslato: Januar 06, 2009, 07:26:07 pre podne »
Proslogodisnji reli je redovno pominjan na svim Skupstinama MAS-a. Na predsednicima klubova je bilo da obeveste i animiraju clanove da podju na RELI. Letci nisu stampani, ove godine ce mo ih odstampati. Mislim da je delenje letaka po moto skupovima naj bolja reklama.Sto se tice lokalnih TV stanica ja sam na nasim lokalnim stanicama, kad god sam gostovao, izmedju ostalog uvek pominjao i RELI. Mislim da i ostali klubovi gostuju vise puta na lokalnim TV stanicama, samo predstavnici treba da se sete i pomenu RELI.
Ja licno ocekujem da na ovogodisnji reli, ako BOG da, krene bar 100 motora od starta.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Januar 06, 2009, 12:45:37 posle podne »
Od boga zdravlja i vise. ;)

Chriss

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Januar 06, 2009, 12:53:47 posle podne »
Proslogodisnji reli je redovno pominjan na svim Skupstinama MAS-a. Na predsednicima klubova je bilo da obeveste i animiraju clanove da podju na RELI. Letci nisu stampani, ove godine ce mo ih odstampati. Mislim da je delenje letaka po moto skupovima naj bolja reklama.Sto se tice lokalnih TV stanica ja sam na nasim lokalnim stanicama, kad god sam gostovao, izmedju ostalog uvek pominjao i RELI. Mislim da i ostali klubovi gostuju vise puta na lokalnim TV stanicama, samo predstavnici treba da se sete i pomenu RELI.
Ja licno ocekujem da na ovogodisnji reli, ako BOG da, krene bar 100 motora od starta.
To i nije neka velika brojka kad pogledas koliko klubova ima u MAS i samo po 2 clana da posalje svaki klub

fat boy apatin

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Januar 17, 2009, 01:05:20 posle podne »
podunavski reli je ok ideja donav kroz srbiju tece oko cetristo km a sta da radimo sa drinom i to je lepa ruta

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #25 poslato: Januar 17, 2009, 01:56:07 posle podne »
podunavski reli je ok ideja donav kroz srbiju tece oko cetristo km a sta da radimo sa drinom i to je lepa ruta

Naravno, i Drina je fantasticna ali mislim da se ne treba vezati po regijama, jer ako je Moto rally kroz Srbiju onda bi morali povezati sve regione od Subotice do Vranja. Jedini i naj veci problem predstavlja vreme koje treba odvojiti za rally. Malo je 4 dana da se obidje i vidi Srbija, a 4 slobodna dana da se dobije u firmi je skoro pa ne izvodljiva misija...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

djera

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Januar 17, 2009, 02:14:34 posle podne »
Zasto uopste moraju da se angazuju klubovi da docekuju reli.Pa valjda u Srbiji postoje kampovi.Moze reli da se podeli u 3 etape da se krene iz nekog kampa na nekoj reci da se usput poseti neki manastir ili istoriski lokalitet tu se organizuje rucak pa se nastavlja u drugi kamp gde se pravi zurka i noci a muzicari i logistika sa tocilicama prate reli.
Mislim da cemo tako imati mnogo bolji odziv motorista.

Chriss

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Januar 17, 2009, 05:37:22 posle podne »
Zasto uopste moraju da se angazuju klubovi da docekuju reli.Pa valjda u Srbiji postoje kampovi.Moze reli da se podeli u 3 etape da se krene iz nekog kampa na nekoj reci da se usput poseti neki manastir ili istoriski lokalitet tu se organizuje rucak pa se nastavlja u drugi kamp gde se pravi zurka i noci a muzicari i logistika sa tocilicama prate reli.
Mislim da cemo tako imati mnogo bolji odziv motorista.
Bravo Djero  *603 *603 *603
Svaka cast na idejic ;)

djera

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Januar 18, 2009, 01:54:15 pre podne »
Nisam ja izmislio rupu na saksiji samo sam gledao kako to drugi rade.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: Januar 18, 2009, 09:29:46 pre podne »
A sto moramo da radimo kako drugi rade .Hajde da radimo kako nama odgovara

Chriss

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Januar 18, 2009, 10:33:38 pre podne »
Nisam ja izmislio rupu na saksiji samo sam gledao kako to drugi rade.
A nisi ti ismislio,pa ko je onda majku mu?  :icon_scratch:
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

djera

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Januar 18, 2009, 02:36:28 posle podne »
A sto moramo da radimo kako drugi rade .Hajde da radimo kako nama odgovara
Srbin ti je cudnovata biljka,nece kako drugi hoce , a kad drugi pristane onda Srbin kaze <e sad necu ni kako ja hocu>
Upotrebimo recept koji daje rezultate , a kad se reli omasovi onda cemo ubacivati nesto nase.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Januar 19, 2009, 10:55:34 pre podne »
 Hajde, brate zamisli taj konvoj sa muzicarima , tocilicama, pivom, konobarima... I od kampa do kampa...
 Prvo, neko mora da organizuje (rezervise) te kampove, onda neko mora i da ih plati. Muzicare ,takodje, ili bar da im pokrije sve putne troskove... A zar nije bolje da klub - domacin preuzme na sebe sve te organizacione obaveze (kao ove godine), pa koliko moze. Ja sam prosle godine trazio livadu za smestaj sa malo vode i nesto malo za hranu sa kazana. A dobili smo smestaj pod krovom, gde god smo stali klubovi su se utrkavali ko ce bolje da nas ugosti i na 2 nocenja je bila obezbedjena ziva muzika..

Jos jednom ovom prilikom hocu da pohvalim klubove domacine :

MK Vrsac, MC Road Flyers - Muzlja, MK Gonzales - Lesnica ( prenociste),MK Lions - Valjevo, MK CBR - Arilje, MK MIdnight Riders - Petrovac na Mlavi ( prenociste), MK Legionari Viminacijuma - Kostolac i MK Familija - Beograd.

djera

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Januar 19, 2009, 09:21:17 posle podne »
Noco , i taj docek karavana kosta pice,muzika ,klopa ,prostor to isto neko mora da plati.
Uopste nisi mastovit.Nadjes nekog ugostitelja koji ce da radi pice za uzvrat neka plati muzicare,daj mu 20-30%od kotizacije da spremi klopu za ucesnike,kamp odnosno livada ne moze da kosta mnogo,klubovi nece biti angazovani oko doceka samim tim ce odziv biti veci....
 ;) ;) ;D ;D

Chriss

• Gost
« Odgovor #34 poslato: Januar 19, 2009, 09:28:39 posle podne »
Pustite Djeru da organizuje,shvatam o cemu govori i bio bi to extra provod bez obaveza,to bi za sve klubove doslo kao ventil za opustanje

djera

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Januar 19, 2009, 09:45:18 posle podne »
Pustite Djeru da organizuje,shvatam o cemu govori i bio bi to extra provod bez obaveza,to bi za sve klubove doslo kao ventil za opustanje
Nemoj brate molim te hocu i ja da se malo opustim. *82 *109 *132 *133 *134 *322 *342 *509 *553 *572 *597

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Januar 19, 2009, 09:51:07 posle podne »
Dokle ce da se opustas, bojim se da ne preteras u opustanju *90

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #37 poslato: Januar 20, 2009, 09:34:15 pre podne »
 Ako Djera hoće sa preuzme organizaciju relija , nemam ništa protiv (super). Jedno je pričati, a drugo je pokazati se na delu. Zato brate, izvoli i pokaži nam kako se to radi.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #38 poslato: Januar 20, 2009, 11:41:47 pre podne »
Nemogu da se pohvalim ucescem na relijima, ali ovaj nas proslogodisnji je, cini mi se, bas zbog onakve organizacije, doceci kao goste na slavu, klopa, pice, smestaj... Mislim da to daje posebnu draz NASEM reliju. Mozda, kada broj ucesnika preraste mogucnosti domacina da nas sve ugosti trba MAS da preuzme (preko sponzora i sl.) deo troskova.
Mi i inace nosimo kamp opremu tako da mozemo prenociti i na livadi. Klopa moze sa kazana (bar smo na to naviknuti). A svirka i druzenje je uvek na novou pa i ako je muzika sa kasetofona ili gramofona. (mada vise skoro i da nema ni kasetofona ni gramofona ali su zato tu kompjuteri).
Ja licno planiram da za dane RELIJA (ma kad oni bili) uzmem godisnji i provedem tih nekoliko dana sa pravim prijateljima.

djera

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Januar 21, 2009, 05:46:21 posle podne »
Koji sam ja K.... u MASu da organizujem reli MAS.Osim toga to ne bi organizovao ja vec ekipa ljudi clanova MK CIVIJA a to onda vise nebi bio reliMASa.
Ja sam samo dao predlog i rekao da je moguce organizovati reli i drugacije a na vama je da to prihvatite ili ne.
Rendi ,ja sam uvek sklon preterivanju. ;D