Mart 30, 2026, 04:27:49 posle podne

Autor Tema: MOTO RELI 2009  (Pročitano 30313 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Siki

• Profi Vozac
  • **
Odg: MOTO RELI 2009
« Odgovor #120 poslato: Jun 18, 2009, 12:12:40 pre podne »
Ja se godinu dana najavljujem,a sad je upitno hoću li doći.Nadam se da hoću.

Dobio po tintari od nekih klinaca,bez razloga,onako muški,s leđa...Pukla mi jagodična kost.

Od srca se nadam da ću do početka relija biti spreman.

Sretno svima sa pripremama.

Jel te to sacekao u mraku devojkin decko?
MK WARRI0RS
    SERBIA

orr

• Gost
« Odgovor #121 poslato: Jun 19, 2009, 05:47:51 posle podne »
 80% da dolazim, Pula - Velika Plana 743km pa kaj je to za jedan dan , kolega se još dvoumi ,  prijavnicu ću ispunit u petak 26. jel onda ću znati ziher a i za frenda , reli bi odvozili  čitav ,tako da nas možete stavit u  rezervu

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #122 poslato: Jun 23, 2009, 10:20:11 pre podne »
 Dobro dosli!!!

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #123 poslato: Jun 23, 2009, 04:14:31 posle podne »
koliko motora je prijavljeno do sada?
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #124 poslato: Jun 24, 2009, 07:22:56 pre podne »
VREMENSKA PROGNOZA NAM NE IDE NA RUKU :'( :'(
Do sada se prijavilo njih pedesetak, ocekujem da se na skupu u Velikoj Plani prijavi jos. Trebalo i da nas ima bar do 100 motora. Nalepnice za motore, ucesnicke kartice i majce su uradjene po 200 komada plus 100 majci - obezbedio Deki od sponzora. U Plani ce se popuniti prijave dobiti nalepnice, ucesnicke kartice i majce a u Boru deliti zahlalnice. Ekipa iz Panceva ce se prikljuciti u Sapcu nakon povratka iz Kosovske Mitrovice (ako odu).
Ostaje nam samo da se molimo da kisa stane ili bar malo utanji, bar na startu. Prosle godine smo kisli od Zrenjanina pa do Arilja ali to nam nije smetalo da se super provedemo, pa nismo od secera.
VIDIMO SE U VELIKOJ PLANI ;D ;D ;D

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #125 poslato: Jun 24, 2009, 06:02:05 posle podne »
Ma i bolje da malo okvasi kisa da ostanu pravi bajkeri na reliju  ;) Ja ne znam da li sam se u zivotu bolje proveo nego prosle godine po onoj kisurinu u bratskoj koloni po Srbiji  :)

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #126 poslato: Jun 26, 2009, 02:16:12 posle podne »
Zasto se niko od predstavnika MAS-a ne javlja na telefon sekretaru MC Srem u vezi Vaseg dolaska u Mitrovicu u utorak????

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #127 poslato: Jun 26, 2009, 03:59:38 posle podne »
Zasto se niko od predstavnika MAS-a ne javlja na telefon sekretaru MC Srem u vezi Vaseg dolaska u Mitrovicu u utorak????

Oće da vas iznenade...  :o

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #128 poslato: Jun 26, 2009, 05:04:56 posle podne »
Noca se u dva navrata cuo sa Krkeljom da utanace vreme i trasu puta, a Krkelji to trazili iz policije. ja sam pokusavao u vise navrata da se cujem sa Krkeljom ali nisam uspeo.
Nisam se jos jedino cuo sa Susom iz Kraljeva telefon mu nije u dometu, ako neko ima neki drugi kontakt sa Susom neka mi javi na tel. 063/77 55 093 ili 064/ 8358 011, Gnjat

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #129 poslato: Jun 27, 2009, 12:16:52 posle podne »
Noca se u dva navrata cuo sa Krkeljom da utanace vreme i trasu puta, a Krkelji to trazili iz policije. ja sam pokusavao u vise navrata da se cujem sa Krkeljom ali nisam uspeo.
Nisam se jos jedino cuo sa Susom iz Kraljeva telefon mu nije u dometu, ako neko ima neki drugi kontakt sa Susom neka mi javi na tel. 063/77 55 093 ili 064/ 8358 011, Gnjat

Treba da se cujete sa Miretom,sekretarom MC Srem!!!
062 134 23 38

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #130 poslato: Jun 27, 2009, 12:19:01 posle podne »
  Oće da vas iznenade...  :o

Pa mogu da iznenade,ne znam samo kako onda misle da organizujemo policiju!

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #131 poslato: Jun 27, 2009, 01:48:17 posle podne »
Pa mogu da iznenade,ne znam samo kako onda misle da organizujemo policiju!

I njih ce da iznenade...   :o salim se naravno, malo nam je pust forum pa koristimo
  svaku priliku za zajebanciju...  ;) ;D

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #132 poslato: Jun 27, 2009, 04:00:17 posle podne »
I njih ce da iznenade...   :o salim se naravno, malo nam je pust forum pa koristimo
  svaku priliku za zajebanciju...  ;) ;D

Mozda prodju k'o duhovi,da ih niko ne vidi.... :D

profa

• Gost
« Odgovor #133 poslato: Jun 30, 2009, 09:23:04 pre podne »
Cekamo na Iriskom Vencu!
Seo Sremac na Venac...! :D+ :police:

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #134 poslato: Jun 30, 2009, 03:37:15 posle podne »
 Kontakt uspostavljen.

I dan.
 Krenuli iz Velike Plana 28.06. u 10.30.
 Vladice je ,,jahao '' sa nama do prve pumpe, bio je kao duh pa smo ga poslali na spavanje. Krenuli smo sa 45 motora. Preko Osipaonice, Male Krsne prosli pored Pozarevca. Oko 11.30 projahali kroz Veliko Gradiste i pored Dunava , Rumunske granice i Srebrnog jezera stigli u Ram na skelu u 12.00. Osvezili se pivom i oko 12.45 stigli na Banatsku stranu gde nas je docekala ekipa iz RIP-a na celu sa Vladom i Sinisom. U 13.00 stigli na belocrkvansko jezero gde smo uz kupanje i pivo probali i riblju corbu sa knedlama. U 15.00 krecemo dalje uz pratnju policije koja je odlicno odradila pratnju kompletnog prvog dana. Posle sipanja goriva u Debeljacu stizemo oko 17.00 . Docekala nas je ekipa preumornih ali velikog srca brace iz DE WEELSA. Jan, Robi i ostali uz pasulj ( u kojem je bilo vise mesa i kobasica nego pasulja) zalivali su nas pivom i dobrom muzikom. Ja sam podelio po prvih hiljadu dinara za putne troskove. Bilo nas je preko 50. Ostali smo do kasnu uz jedan sank koji smo pronasli i dovukli ga do kampa. Ustao sam u 6.00 ujutru i sa 2 Orla stigao kuci i na posao u 8.00. Reli nastavlja dalje pod vodjstvom Zokija i Vlade. Ja se prikljucujem u sredu uvece.

Za sad toliko , nastavlja se....

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #135 poslato: Jun 30, 2009, 04:36:15 posle podne »
Stigli su u Mitrovicu,iskisli....mi ih cekali na vencu...iskisli.....

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #136 poslato: Jun 30, 2009, 11:52:44 posle podne »
Stigli su u Mitrovicu,iskisli....mi ih cekali na vencu...iskisli.....

Mi za takvu situaciju kažemo...
Zivot ti je kao zenske gace. Kratak, vlažan, prljav a ponekad i krvav...  :D :D :D

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #137 poslato: Jul 01, 2009, 11:15:20 pre podne »
 Na vezi sam sa Zokijem i Pecom . Sve tece bez vecih problema. Malo kisnu ali su raspolozeni.

Ne mogu detaljno, ali ukratko:

II dan - krenuli iz Debeljace posle dorucka, kod Novog Sada naleteli na oluju, malo se pogubili ali svi stigli. Rale i NS Riders su ih ugostili i posle rucka krenuli za Apatin. I tamo je bio fantastican docek, vecera muzika, pivo i smestaj...

III dan ustajanje , dorucak, put ka S. Mitrovici - bez problema. Docek, sta reci, to je MK Srem...
Nastavak za Sabac i prenociste na Ceru. Klopa i poziv meni da sam se veoma zaj... sto nisam sa njim. Koncert na Ceru, more pica, smestaj, topli tusevi i druzenje do zore... Pozdrav za Civijase

IV dan , jutros smo se culi, krenuli su posle dorucka puni utisaka dalje...

Nastavice se...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #138 poslato: Jul 01, 2009, 03:21:35 posle podne »
Nemoj, Srdjo ,kad te molim   ;D ;D ;D

Na zalost, jutros sam morao,zbog porodicnih obaveza, da se iskljucim iz relija!
 Dosadasnji utisci izvanredni!
 Posto je Noca vec izneo dosadasnja desavanja, ja cu to prikazati fotkama!

I DAN

Pripreme za polazak iz Velike Plane!

MAS forsira Dunav  ;)

U Beloj Crkvi...

...domacin je bio MC R.I.P. cija je ekipa osvojila II mesto na takmicenju u pripremanju riblje corbe...

...koju smo u slast smazali  ;)  Ocigledno su i nasi gosti iz Svajcarske uzivali  ;D

Uvece,nas domacin je bio MK DE WHEELS-Debeljaca! Pored ukusne vecere,domacini su se potrudili da obezbede odlican kamp,kao i apartmane pa vrlo popularnoj ceni !!!

II DAN

Drugog dana nasi domacini su bili MC NS RIDERS ! Ponovo fenomenalno gostoprimstvo uz nezaobilazan bajkerski pasulj !!!

Na putu ka Apatinu,u blizini Kule,prvi put smo imali susret,sa inace nasom vernom pratiljom, KISOM  ;D

Uvece su nas docekali Apatinci, MC PANTER,koji su svoje goste okrepili rostiljem i domacim proizvodom,rogonjom  ;D
 Ponovo je bio obezbedjen predivan prostor za kamp,kao i privatni smestaj po ceni od 5 eura!!!
 Da zabava bude potpuna,potrudio se bend,koji je u repertoaru imao,kako hitove domaceg rock-a,tako i najvece svetske r'n'r hitove!
 Mnogi su proverili i svoje umece u kuglanju  ;D

III DAN

Iz Apatina smo se preko Novog Sada i Sremske Mitrovice uputili ka Sapcu,odnosno Ceru,gde su nasi zajednicki domacini bili MC SREM i MK CIVIJA !!!

U Futogu,ponova nasa prijateljica, KISA  ;D

Na Iriskom Vencu su nas sacekali nasi prijatelji iz MC SREM,kod kojih smo se onako pokisli,kao i oni,okrepili za dalji put  ;)

Pred Sapcem,veselu druzinu su docekali Civijasi  ;D Nakon krace pauze,zbog intervjua za TV Sabac,put smo nastavili ka Ceru,nasem konacnom odredistu za taj dan !

Ovde smo spavali  :D

Bend "Predigra" vrhunski,prasio preko cetiri sata  ;)

Neki su se sa prasicima i "Lavom" borili unutra,a neki napolju  ;D

Poznate face  ;)

Zvezda u usponu  ;D

Braco moja,srecan put,manje kise,a za provod vec cete se sami pobrinuti  ;D

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #139 poslato: Jul 01, 2009, 04:01:22 posle podne »
Bravo ljudi,svaka cast :)
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC