Mart 28, 2026, 11:02:10 posle podne

Autor Tema: najveci majstor?  (Pročitano 6906 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
Odg: najveci majstor?
« Odgovor #40 poslato: Januar 06, 2009, 03:01:49 pre podne »
bla bla bla  kvek kvek kvek stani be ja ne kazem nista lose za tvoju temu majstori majstori to je tvoja tema i ti tamo kvekeci kolko oces ja je citam i nije losa ,ali ovde ga stvarno preterujesh kolko neko gleda da ti kaze nesto na kulturan nacin ti tolko gledas da se zdapas i da se svadjas i ubedjujesh , a to dal nekom cutis ili ne neznam ,ja sam samo reko svoje misljenje isto ko sto si ti reko tvoje misljenje meni u sobi gde sam kritikovao skup u zajecMaru ,znaci reko si neku nebulozu i glupost i stvarno neznam koji  je tvoj problem pa gledas da se zakacis sa kim stignesh....Mislim da gresis ali nema veze tvoja stvar....kolko sam ja primetio ti jedva cekas da ti neko nesto kaze i veruj mi da ti sam od toga napravis sto bi se ovde kod nas reklo,,cudilo,,i ovde ne postoji nikakav hor kriticara vec ljudi koji imaju isto misljenje o tvojim postupcima koji se kolko i sam vidis retko kome svidjaju

paperinos

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Januar 06, 2009, 03:07:35 pre podne »
Nisam rekao nebulozu...procitaj malo bolje..molim te.
Ja svoje reci merim na grame i znam tacno sta sam  ti tamo rekao......

Rekao sam ti da si ih TI prekrstio....Zajecar si prekrstio u Zajecmar... zar ne (procitaj sta si napisao)..... i sta je tu sad glupo i nebulozno sa moje strane.... ???, ono na sta sam ti ukazao da si ti rekao...... ??? ono je bila moja sala  na TVOJ natpis pogrdnog  naziva Zajecara...
« Poslednja izmena: Januar 06, 2009, 05:45:42 posle podne od strane paperinos »

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #42 poslato: Januar 06, 2009, 03:18:55 pre podne »
ok ok necu da se ubedjujem za zajecMar ,jebes to ,nego samo hocu da ti kazem da se ne uspaljujesh tolko kad ti neko kaze nesto iz zajebancije ili kad ti neko nesto prebaci ,stvarno si u stanju da od jedne obicne primedbe napravis dzumbus od 5 strana....mislim da ti to nije u redu i da nisi u pravu kad se svadjas za neku sitnicu....kao sto se ovde raspravljas ,Rendi se je samo nasalio i to se vidi iz aviona a ti si raspalio odma rafal ko da ti je reko jebem li ga i ja sta....

paperinos

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Januar 06, 2009, 03:49:16 pre podne »
Nemoj sad "jebes to".....procita li ti ono sto sam napisao..... >:(

Tako se uvek zavrsi.

Ja sve demantujem i pokazem crno na belo...a onda bude "jebes to"

Cemu sve to, zasto stalno meni nabijate na nos i mene  disciplinujete.

Ne potezi nesto i ne vadi ga iz konteksta.

Tako je i ona ekipa zapocela.....ua, ovo ono....prozivke i izmisljanja kojecega.

Prave ankete, pljuju i kurce se.

I sta je bilo dalje......kad im sve im hronoloski slozim i pokazem da su uhvaceni u laziji..onda jao i kuku.....jaucu, okupljaju se u copore i zaurlavaju.

Uvredi se lik na  moju  saljivu insinuaciju naziva Klan ( zamili boga ti i njegov klub se tako zove),

A kad se NJEGOV klub tako zove  pa to je onda svetinja..

Zamisli Klan je klub ciji je on  clan...u jebo te drug clan....

A kad on uvredi moje pisanje direktno, koje je SAMO MOJE onda ....sta onda. ???

Onda je to nista, mogu da me zove i gnjidom i da mi kazu da intelektualno masturbiram, ma to ja treba da trpim...o kako  da ne.,,,....... mi se napasu.

Ovo je moje  delo i nisam ja njegov nego je ono moje, ja sam ga stvorio...

Ovo je moje i samo moje....a on je clan .....udruzenja......kluba.

Klub nije svojina, a moje delo je moja svojina.......dakle nismo na istom, da se zna.

Onaj drugi se  opet trci i peci ,otvara glasanje .

Moralista onaj treci trazi da se tema sklanja.

Napominje.... nema komentara.....kad neko kaze da cita.

Ali komentarisu kad treba pljuvati to je ok.

Pljuju po onome sto pisem.

Znaju oni da sam ja izbacen i najuren sa BJB-a.....ajde ......

I ja sad treba da kuliram i cutim. na te drske lazi..zasto...da bi se drzao lazan mir. ??? da se gospoda ne uvrede.

O kako da ne....

Nisam ih napao..demantovao sam ih u svemu.

Lepo ih demantujem sa cinjenicama, kazem idite i procitajte sve.

Za sve postoji pisani dokaz, da lazu i da izokrecu istinu.

I sta bude....pa nista, odmah se okrece na novu parolu cela ekipa urla..... na mene drvlje i kamenje.

Jaucu kod administratora.

Ti me poredis sa nekim pozerima, MISLIS da bi cutao.. KAO NEKI..odakle ti sad to.

Da li sam ikad ja ikome ocutao nesto..ili se ne daj boze uvlacio za bilo sta....procitaj sta si mi napisao.....sta mislis da ja tako nesto tebi kazem....

Zajebancije na moj racun znaci prolaze, a ja kad se nasalim....znaci ne zajebavam se..nego se samo nasalim, to bude odmah shvaceno kao jeres.

I odmah krece halabuka.
« Poslednja izmena: Januar 06, 2009, 05:57:40 posle podne od strane paperinos »

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #44 poslato: Januar 06, 2009, 04:02:35 pre podne »
Reko sam jebes to zato sto se ovde radi o necemu sto nema veze sa zajecMar i uopste ne bezim od toga ajde ja sad idem da spavam mrtav sam a ti i dalje demantuj i dokazuj da si u pravu ....nemam nista protiv.ajde sad demantuj nesto iz ovog mog posta pa da ti dam medalju....Aj pa laku noc ,i da napisi knjigu bicu prvi koji ce da je kupi ali molim te zajebi da se vadis u ovoj temi kako kako su svi protiv tebe zato sto pises majstore,mislim to je cista glupost....

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #45 poslato: Januar 06, 2009, 12:56:47 posle podne »
Daklem stvarno idete u krajnost. Pocecu stvarno da zakljucavam teme. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #46 poslato: Januar 06, 2009, 03:31:39 posle podne »
Daklem stvarno idete u krajnost. Pocecu stvarno da zakljucavam teme. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ne preti vise, nego prdjite sa reci na dela!!! Ovo je vise nedopustivo!!! Koju god temu covek da otvori samo su kojekakve prepirke i ujedanja!!! Ovo je zvanicni forum MAS-a i mora se znati neki red!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #47 poslato: Januar 06, 2009, 11:18:08 posle podne »
 Izgledi vremena za sutra:
 Posle olujnog vetra,vrtlozne mase se sele sa ovih geografskih sirina  ;D
 Ocekuje se samo blagi povetarac  ;D 
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #48 poslato: Januar 06, 2009, 11:28:01 posle podne »
Dokvudu ajde smuckaj neki rastvor za ove pacice i paljevine  da malo prikoce.