Mart 31, 2026, 03:30:59 posle podne

Autor Tema: Stand MASa na sajmu motorcikla u Beogradu  (Pročitano 12796 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Stand MASa na sajmu motorcikla u Beogradu
« Odgovor #60 poslato: Mart 06, 2010, 06:51:25 posle podne »
Ove godine nismo uspeli da obezbedimo besplatan stand za MAS. Zakup je isuvise velik tako da se odustalo od BEOGRADSKOG SAJMA ove godine.
Deki rece da se rukovodece struktura na sajmu promenila i to je jedan od glavnih razloga zasto MAS ove godine nema svoj stand na sajmu. Ali to nas nece spreciti da odemo do sajma i vidimo (a mozda neko nesto i kupi) sta ima novo u ponudi za predstojecu sezonu.

Ok
Ajde da napravimo nešto pa se vidimo svi zajedno istog dana u nekoj privatnoj režiji (čitaj MAS režiji) na pivkanu na sajmištu.
Ove godine je zajedno sa automobilima, izbacite ovde neki termin kad se vidimo, dodjemo svi zajedno i napravimo druženje na sajmu.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #61 poslato: Mart 07, 2010, 02:33:19 posle podne »
Ove godine nismo uspeli da obezbedimo besplatan stand za MAS. Zakup je isuvise velik tako da se odustalo od BEOGRADSKOG SAJMA ove godine.
Deki rece da se rukovodece struktura na sajmu promenila i to je jedan od glavnih razloga zasto MAS ove godine nema svoj stand na sajmu. Ali to nas nece spreciti da odemo do sajma i vidimo (a mozda neko nesto i kupi) sta ima novo u ponudi za predstojecu sezonu.

MOLIM DA SE MOJE IME NE STAVLJA PORED LAZI, KOME SAM JA TO REKAO DA SE PROMENILA STRUKTURA U.O.SAJMA. BELI ME JE DODUSE, ZVAO PRE DVA DANA I PITAO MOGU LI DA ZAVRSIM BESPLATNI STAND, I JA SAM MU OBJASNIO DA SE VANKOMERCIJALNI (čitaj besplatni) ŠTANDOVI DELE MESEC DANA RANIJE A NE 5-6 DANA PRE POČETKA SAJMA.
 NIJE TAJNA DA SAM SE POVUKAO IZ UPRAVE MAS-a ZBOG GNJATOVIH MANIPULATORSKIH IZVESTAJA, GOSPODO PUNO SRECE U RADU I BEZ UZIMANJA MOGA IMENA VISE, POGOTOVO KADA LAZIMA POKRIVATE SVOJU NESPOSOBNOST.   

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #62 poslato: Mart 07, 2010, 02:41:42 posle podne »
Ok
Ajde da napravimo nešto pa se vidimo svi zajedno istog dana u nekoj privatnoj režiji (čitaj MAS režiji) na pivkanu na sajmištu.
Ove godine je zajedno sa automobilima, izbacite ovde neki termin kad se vidimo, dodjemo svi zajedno i napravimo druženje na sajmu.

SAMO DA TE POTSETIM DA SU KLUPSKE PROSTORIJE FAMILIJE 300 METARA OD ULAZA U SAJAM( KOD BIP-a SKRETANJE SA AUTO PUTA,ULAZ U žELEZNIČKU STANICU "PROKOP")I DA STE SVI POZVANI NA PIVO U OKVIRU OBILASKA SAJMA *109 *109 *109

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Mart 07, 2010, 03:03:13 posle podne »
Naravno brate da vas nećemo promašiti i popiti po koje pivo kod vas u klubu  :).
Ajmo ljudi da svi zajedno posetimo sajam datuma kog se dogovorimo OD-DO , popijemo neko pićence i kod Dekija Familije i na samom sajmu i malo se družimo. Lep povod za spontano druženje, jebo više prepucavanja bajkeri smo i imamo priliku da vidimo i nove modele naših ljubimaca i da se družimo, eto povod...

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #64 poslato: Mart 07, 2010, 03:09:10 posle podne »
Ali bez zena ako moze :D :D

• Ultimate Biker
« Odgovor #65 poslato: Mart 07, 2010, 03:18:33 posle podne »
Ali bez zena ako moze :D :D

nije problem ako se ti plašiš pitaću ja tvoju ženu da te pusti saMOG na sajam da ideš  :P

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #66 poslato: Mart 07, 2010, 06:40:41 posle podne »
Ja u subotu oko 15h idem za BG i tamo sam do nedelje uvece. Tako da ako se uklopite i vi u nekom od navedenog termina zovite da se pridruzim.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #67 poslato: Mart 08, 2010, 11:09:10 pre podne »
 Mislim da bi bilo bez veze ( pogotovo sto nam bodzet nije veliki ) da placamo par stotina hiljada dinara mesto. Ali bismo mogli da se zajedno pojavimo bar kod nekog sanka , da podelimo flajere i da se cuje nas glas - ooooooooooooo - ziveli  *109 *109 *322.

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #68 poslato: Mart 11, 2010, 11:50:18 posle podne »
Na zalost posto MAS nije bio u mugocnosti da omoguci odgovarajuci prostor ove godine na sajmu, pozivam sve sestre i bracu da u subotu dodju na sajam i da se sakupimo (npr. oko nekog sanka koji samo izaberemo) i probamo koliko toliko da podelimo neki flajer (ko sto rece Noca) i promovisemo se...nista obavezno ko hoce hoce ko nece njegova stavar...u svakom slucaju eto malo da se vidimo, popijemo pivce, pogledamo sta ima od motora i naravno probamo da se promovisemo....POZDRAV PA SE GLEDAMO !

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #69 poslato: Mart 12, 2010, 12:34:29 posle podne »
 Stiski Orlovi su oko 15.00 kod sanka....ako nas ne vidite , cucete nas.... ;)

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #70 poslato: Mart 12, 2010, 03:03:04 posle podne »
U koliko sati je skup na Sajmu...
Da pozovemo i ostale Bajkere i Bajkerke...
« Poslednja izmena: Mart 12, 2010, 08:01:06 posle podne od strane dj_rade@absolutok.net »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: Mart 12, 2010, 08:26:20 posle podne »
Eto i EXTREMa, vidimo se (čujemo) za šankom ;)

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #72 poslato: Mart 12, 2010, 10:00:56 posle podne »
Mi dolazimo ranije oko 12....