Pre, odprilike' pola sata u emisiji "SAT+" exluzivni gost Mirka Alvirovica bio je zamenik ministra za Infrastrukturu, gde je pricano o novom zakonu o bezbednosti u saobracaju. Naime, zamenik ministra je najavio da ce zakon 07. 04. tekuce godine biti predat vladi, a 09. 04 iste prosledjen Skupstini na usvajanje!!! Najveca novina je da ce zakon nakon Skupstinskog usvajanja poceti da se primenjuje u roku od 7 dana!
Iako je juce na sastanku UO MAS-a, i klubova- domacina rally-a u Valjevu usvojeno da se nasa peticija preda u petak 24. 04. na otvaranju sezone moto skupova, uz protestni defile do Skupstine i ministarstava, mislim da bi se ovo po HITNOM POSTUPKU moralo pomeriti na sto kraci period, cak na prvi dolazeci vikend jer je to vec 10, 11, 12. 04 i zakon ce biti tada najaktuelnija tema u nasoj Drzavi( sto bi mi trebali iskoristiti)!!!
Isto tako misljenja sam da bi trebalo poslati mail- om svim strankama u vladi nasu peticiju, i primedbe na trenutni status motorista u Srbiji, pa time mozda izboksujemo i neki amandman koji ce biti u nasu korist!