April 02, 2026, 06:02:19 posle podne

Autor Tema: KALENDAR MOTO ZURKI ZA 2009g.  (Pročitano 10970 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

pirates1

• Gost
Odg: KALENDAR MOTO ZURKI ZA 2009g.
« Odgovor #20 poslato: Maj 04, 2009, 09:35:08 posle podne »

Mjesto odrzavanja Moto Susreta         Velika Plaza - Ulcinj    Safari Beach

VISE OD 2500 GODINA STARI GRAD

ULCINJ CENTAR (STARA CARSIJA)

DOBRODOSLICU VAM ZELI MC PIRATES - ULCINJ... UZ PJESMU - TRI LIVADE :)))
« Poslednja izmena: Maj 05, 2009, 06:45:34 posle podne od strane pirates1 »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Maj 05, 2009, 08:47:56 posle podne »
Mnogo je lepo.....
Kako bre ljudi niste uzeli termin od onog sm.... Lojda,pa lepo da se druimo i zatvorimo sezonu ko i svake godine u CG,ovako mi mnogo rano da dodjem.... ,steta zbog ove lepote i lepote voznje ka CG al ne mogu :-\

pirates1

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 05, 2009, 09:00:24 posle podne »
A tako smo naleteli bas na zadnji voz smo uvatili termin,al ipak otvaranje sezone po ovoj ljepoti trebalo bi da bude lepo.Bas su nam se puno najavili da ce doci,al ipak ima i tih sto im ne odgovara termin (mi bismo se svakome prilagodili da mozemo jbg..) al sta je tu je.Ima i jos puno bas puno lijepih stvari u ulcinj al nismo hteli da prenatrpimo slikama a i da nesto prepustimo Bajkerima kad nam budu dosli da imaju sta da Ispricaju kad se budu vratili.ipak i u flajere smo pisali IZNENADJENJE...A mislimo da ce biti i organizacija bas super jer nam pomazu puno bajkera.sto im se zahvaljujemo.svaka pomoc je dobrodosla..

pirates1

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Maj 05, 2009, 09:03:21 posle podne »
Plaza je prelepa, a siguran sam da ce se i nasi domacini potruditi  da nas ugoste!

Potrudicemo se svakako. Uvjerice se sami svi koji dolaze a i oni sto nece doc jer ce im drugi ispricati..;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #24 poslato: Maj 05, 2009, 09:06:13 posle podne »
A tako smo naleteli bas na zadnji voz smo uvatili termin,al ipak otvaranje sezone po ovoj ljepoti trebalo bi da bude lepo.Bas su nam se puno najavili da ce doci,al ipak ima i tih sto im ne odgovara termin (mi bismo se svakome prilagodili da mozemo jbg..) al sta je tu je.Ima i jos puno bas puno lijepih stvari u ulcinj al nismo hteli da prenatrpimo slikama a i da nesto prepustimo Bajkerima kad nam budu dosli da imaju sta da Ispricaju kad se budu vratili.ipak i u flajere smo pisali IZNENADJENJE...A mislimo da ce biti i organizacija bas super jer nam pomazu puno bajkera.sto im se zahvaljujemo.svaka pomoc je dobrodosla..

svaka cast braco,sve najbolje vam zelim,znate i sami da smo na skupu u Smederevu dali sve sto smo mogli da promovisemo vasu zurku,srecno  *605

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #25 poslato: Maj 05, 2009, 11:08:01 posle podne »
Da ste uzeli stari termin od  komsije,verujem da bi Ulcinj bio prepun motora,ovako mnogi koji zele doci kod vas,nece moci zbog vremena,a i ja sam jedan od njih :-[
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže sadiul

• Suvozac
  • *
  • Mc Pirates
« Odgovor #26 poslato: Maj 07, 2009, 09:31:07 posle podne »
Hvala organizatorima moto skupa u Smederevu za najave moto zurke u Ulcinju.
Sto se tice naseg datuma vidim da bi mnogi zeljeli da bude u Septembru, vjerujte da smo mnogo
razmisljali o tome pa smo odlucili da je bolje kraj maja ili pocetak juna kada kod nas nema ljetnje guzve
u gradu i na Velikoj Plazi.Vjerujte da u vrijeme ljetnje sezone na putu prema Velikoj Plazi u vrijeme kada je predvidjen
defile nije moguce organizovati isti jer su nenormalne guzve zamislite kada ljudi sa oko 11 kilometara krenu iz plaze prema gradu
a i u samom gradu bude velika guzva, ko je bio kod nas zna da se tada jedva
prolazi kroz grad,a i plaza gdje treba da se odrzi zurka je u tom periodu prepuna.
Mislim da smo izabrali dobar datum krajem maja je naveliko otvorena sezona kupanja, plaza ce biti spremna sa
svim inventarom suncobrani lezaljke itd naravno i spasilacka sluzba na plazi, kamp ce takodje biti spreman.
U ime Mc Pirates iz Ulcinja pozivam sve na dobro druzenje i lijep boravak u nasem gradu!     
« Poslednja izmena: Maj 08, 2009, 12:30:19 pre podne od strane sadiul »

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #27 poslato: Maj 08, 2009, 01:26:46 pre podne »
HITNO!!! Možda nije tema za ovo ali ću postaviti jer je vezano za žurke. II MOTO FEST 2009 u organizaciji MOTO KLUBA ŠID se zvanično OTKAZUJE!!! Molim prosledite vest dalje koliko god možete da bajkeri ne bi zapucali kod nas i zatekli praznu poljanu. Razlog je pogibija Slobodana Farbaša Bode koji je jedan od Šidske stare garde bajkera i naš veliki prijatelj. Hvala , uprava MK-ŠID.
Biker forever....

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #28 poslato: Maj 11, 2009, 08:32:54 posle podne »
Iz tehnickih razloga,odlaze se moto zurka u Kostolcu koja je trebala da se organizuje 15 i 16 maja od strane MK "Viminacium".Mesto i teren na kome je trebala moto zurka da se odrzi(topoljar na plazi) je totalno ruinirano i  ogoljeno zbog sece topola.Drugi tereni na kojima bi mogla da se organizuje zurka ne mogu da se dobiju odobrenja od nadleznih institucija,tako da dok se ne pronadje adekvatno mesto od zurke nema nista!!!

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #29 poslato: Maj 14, 2009, 08:51:59 pre podne »
 Marta, ovo nije u redu! Videcemo o ovome na UO. Svi se grabimo za termine a nismo spremni da resimo neke osnovne probleme...

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Maj 14, 2009, 10:43:51 pre podne »
Pa cekaj Noco jel ste svi kukali da jedan grad moze da pravi jedan skup ili jednu zurku i sta sad mi necemo da pravimo iz razloga koji je naveden a legionari hoce i u cemu je sad problem jedan grad jedna zurka termin koji smo godinama drzali ste nam maltene oduzeli jer su tamo neki veliki klubovi kukali kao moze neki mali klub da ima termin u spicu sezone , i sta sad nas teren je bio odlican za sve od kampa pa do prilaza ali su to sve sjebali sa secom topola i sad je tamo ledina bez i jednog drveta. Posadili su neko siblje koje nece skoro da poraste i da smo pravili zurku tamo to bi se mozda nesto i polomilo pa bi mi ovi strucnjaci iz mz posle jebali majku ovako je bolje i bezbolnije.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #31 poslato: Maj 14, 2009, 10:58:42 pre podne »
 Da, opet smo MAS i ja krivi sto vi otkazujete zurku koja je u kalendaru, 5 dana pred njen pocetak...

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Maj 14, 2009, 12:59:56 posle podne »
Ja stvarno nevidim razlog ovakve tvoje reakcije ti si sam rekao da bi bilo dobro da se napravi zajednicka zurka i sta sad ???

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Maj 14, 2009, 01:19:52 posle podne »
Da  zajednicku koja treba da se najavi i pripremi, a ne otkaz pred odobren termin... Uostalom, videcemo...

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Maj 14, 2009, 01:22:23 posle podne »
E pa onda  si trebao da se cujes i sa legionarima pa da se dogovorimo ja jesam za zajednicku ali da svi ucestvuju i sokolovi i legionari i mi pa cak su i neki klubovi iz pozarevca hteli da ucestvuju

Van mreže zoran_vs

• Vozac
  • *
« Odgovor #35 poslato: Maj 16, 2009, 02:49:59 posle podne »
E pa onda  si trebao da se cujes i sa legionarima pa da se dogovorimo ja jesam za zajednicku ali da svi ucestvuju i sokolovi i legionari i mi pa cak su i neki klubovi iz pozarevca hteli da ucestvuju
i sta bi na kraju price ? ko pravi a ko ne pravi zurku u kostolcu ? da li se zna termin te zurke ?
vozim i pustam druge da voze

junior

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Maj 17, 2009, 09:44:58 posle podne »
ljudi, u Svrljigu(okolina Nisa) je od skora oformljen klub "ROAD DIGERS" u saradnji sa "hells cetniks"-ima, "shedows"-ima i Carlijem, i sa jos dosta klubova  pravice veliki moto skup i veliku moto zurku najverovatnije od 29-31avgusta, prica se da je izdvojen novac za rok grupu(yu grupa, azra, ili smak), da ce biti veliki stand neke jake pivare(apatin, lav hajniken..), rucak, kazani sa gulasem, grejano vino, itd.... predsednik kluba kaze da ce biti najmanje 250-300 motora,
Vidimo se u Svrljigu!

Van mreže iced

• Suvozac
  • *
  • Kawasaki GPZ 500 S
« Odgovor #37 poslato: Maj 17, 2009, 11:02:21 posle podne »
prica se da je izdvojen novac za rok grupu(yu grupa, azra, ili smak)

Smak i Azra ne sviraju godinama

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Maj 18, 2009, 09:19:51 pre podne »
 Legionari Viminacijuma imaju svoj termin , a sa Sokolovima po pitanju termina ja nemam sta da pricam ( mi smo super prijatelji , licno) , jer oni nisu u MAS-u. Bilo je toliko otimanja na skupstini za termine da je ipak bolje sto se nismo ( mi iz UO) mesali. Zasto? Pa i ovako smo za sve krivi ( narocito ja), a zamislite da sam ''zabranio'' jednom klubu iz Kostolca da pravi zurku. Polako , sve ce se srediti...

PS sto se tice Pozarevca, ni jedan klub nije nas clan, prema tome....

Van mreže zoran_vs

• Vozac
  • *
« Odgovor #39 poslato: Maj 18, 2009, 05:50:58 posle podne »
i sta bi na kraju price ? ko pravi a ko ne pravi zurku u kostolcu ? da li se zna termin te zurke ?
da li ce neko da mi odgovori na ovo pitanje ????????????????
vozim i pustam druge da voze