Mart 29, 2026, 03:41:05 posle podne

Autor Tema: BAJKERSKA PRAVILA (za zene bajkera)  (Pročitano 3440 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

specijalac

• Gost
BAJKERSKA PRAVILA (za zene bajkera)
« poslato: Januar 31, 2009, 08:40:46 posle podne »
Ovo su pravila za koje bi svaki biker volio da njegova draga nauci i da nikada ne zaboravi. Svi su oznaceni sa brojem «1» jer su svi jednako vazni. Predlazem da postavite ova pravila na zgodno mjesto, tako da stalno podsjecaju na svoju vaznost.

1. Nauci da «odradis» WC sjedalicu. Ti si velika djevojka. Ako je gore, spusti je dolje.

1. Nikada ne sisaj svoju kosu. Duga kosa je mnogo atraktivnija, nego kratka kosa. Razlog zasto se bikeri plase zenidbe je taj sto udate zene odmah krate kosu, tada je biker ustvari zaglavio sa «bitch»

1. Ukoliko pitas pitanje na koje ustvari ne zelis odgovor, ocekuj odgovor koji ustvari i ne zelis da cujes.

1. Ako mislis da si debela, onda vjerojatno i jesi, ne pitaj bikera «da li si». On ce odbiti da ti da odgovor.

1. Mnogo puta mi ne mislimo na tebe. Racunaj sa time.

1. Ne budi toliko glupa da na pitas sta mislimo. Osim ako nisi spremna da diskutiras o hladnom pivu, motorima i drugim zenama. Mozda cak i o tvojoj najboljoj prijateljici.

1. Nedjelja je za voznju motorom, najcesce sam. Racunaj sa tim.

1. Mi ne volimo da idemo u kupovinu!

1. Kada moramo negdje da idemo zajedno, apsolutno bilo sto sto izaberes da obuces, nama savrseno odgovara. Sto slobodnije, to bolje.

1. Imas dovoljno garderobe u ormaru i sasvim dovoljno cipela

1. Plakanje je ucjena.

1. Tvoj bivsi je pametniji od mene, OK. Ne trebas me podsjecati. Imao je dovoljno pameti da se rijesi tebe.

1. Trazi sta zelis. Neka ne bude nesporazuma: prikriveni nagovjestaji ne pale; ociti nagovjestaji ne pale; jaki nagovjesaji ne pale. Reci jasno i glasno sta zelis!

1. Ne, mi ne znamo koji je datum. Niti cemo ikada znati. Oznacite sve datume, vama vazne, na kalendaru i podsjecajte nas cesto sto je taj datum blize.

1. Najveci broj bikera posjeduje najvise tri para cizama. Zasto mislis da bi ja mogao da odlucujem o tome koji od tvojih tridest pari cipela ide uz tvoju haljinu?

1. Da ili ne su odlicni odgovori za bilo koje pitanje koje biste mogle postaviti.

1. Pristupi nam sa problemom samo ako zelis pomoc oko rjesavanja istog. Za «rame za plakanje» se obrati svojoj najboljoj prijateljici.

1. Provjeri svoje ulje u autu ili motoru sama. Molim te!

1. Ne smatraj nase motore ili automobile igrackama. Sve to je ozbiljna stvar za nas.

1. Ne laziraj orgazam. Radije bismo da se osjecamo neefikasni, nego prevareni.

1. Sve što smo rekli prije sest mjeseci se ne prihvata kao argument. Ustvari, svi komenari su bezvrijedni nakon sedam dana, jer se mi niti ne sjecamo sta smo mogli reci prije sedam dana!

1. Ako se ni ti ne oblacis kao ribe iz kataloga «Victoria's Secret», jer si se udebljala, ne ocekuj od nas da izgledamo kao oni supci iz sapunskih opera, iako mislimo da su oni svi ionako pederi.

1. Nesto sto smo rekli, moze se shvatiti na dva nacina. Ako te jedan od ta dva nacina cine tuznom ili ljutom, mislili smo ono drugo.

1. Ne zamjerajte nam sto mjerkamo druge ribe, to je genetski.

1. Mozete nas zamoliti da nesto uradimo, ili reci nam kako zelite da to bude uradjeno. Ne oboje. Ako ustavari znate kako bi to trebalo uraditi, onda to i – uradite.

1. Kada god je moguce, a ako zelite nesto da kazete, recite to tokom reklama.

1. Kristifor Kolumbo nije trebao određivanje pravca, pa tako ni mi.

1. Ribe koje nose mali grudnjak, nemaju prava da se zale što bikeri gledaju u     grudi.  I druge ribe bi se trebale tako oblaciti, jer bikeri vole da gledaju u grudi!

1. Nasi odnosi nikada vise nece biti kao sto su bili na pocetku i pomiri se sa tim i prestani da se zalis svojoj najboljoj prijateljici. Ni njena relacija nije nista bolja od tvoje.

1. Ako nas svrbi, mi cemo se pocesati. Mi to radimo.

1. Mi nismo «citaci mozgova» niti cemo to ikada biti. Ovaj nas nedostatak nije dokaz da se malo brinemo o vama.

1. Ako pitamo «sta je problem» i vi kazete «nista», tada mi pretpostavljamo da je sve u redu. Tu se zaustavljamo.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: BAJKERSKA PRAVILA (za zene bajkera)
« Odgovor #1 poslato: Februar 01, 2009, 01:59:39 pre podne »
Koliko ti je trebalo ovo da smislis pa tek da napises...............

specijalac

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Februar 01, 2009, 09:24:50 pre podne »
Koliko ti je trebalo ovo da smislis pa tek da napises...............

sta je rendi jesi li to sebe u ovom stivu prepoznao mozda???? a trebalo mi citavih 30 sekundi da skinem s neta i stavim na forum.....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Februar 01, 2009, 03:59:40 posle podne »
Delimicno da.Ima elemenata u kojima sam se prepoznao ;) ;)

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #4 poslato: Februar 02, 2009, 11:03:52 pre podne »
*64 *74 *64 *74 *64
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže Baja

• Vozac
  • *
  • FOREVER 1%
« Odgovor #5 poslato: Februar 08, 2009, 01:05:36 posle podne »
Sestro ima jos nekih primedbi koje se odnose na nas muskarce iz Srbije ali necu o tome, dosta je i ovo. >:D >:D
SERBIAN BAJKER FOREVER