Mart 28, 2026, 08:07:30 pre podne

Autor Tema: Poseta moto skupu... obaveza ili zadovoljstvo...  (Pročitano 6437 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: Poseta moto skupu... obaveza ili zadovoljstvo...
« Odgovor #20 poslato: Februar 01, 2009, 01:20:50 posle podne »
Odosmo u off,uopste ne pricamo o samom kvalitetu skupa vec o odluci gde otici.
Mozes ti Grunfe da pricas sta god hoces ,tacno je da je ekipa bitna ali tacno je da negde odes i pozelis da nikad nisi dosao koliko je sranje pa upadne cela ekipa u bedak.
Covek iskreno pitao i ja mu iskreno odgovorio sta mislim
Vezano za ispijanje piva u kaficu,nisi uhvatio kontekst sta sam hteo da kazem ali,to nije ni bitno.
Putuj igumane i ne misli na manastir
 *109 *109 *109 *109 *109 *109

Mislim da smo uhvatili poentu, ja na skup idem da se provedem i napunim baterije. Jedan primer za ovu pricu je proslogodisnji Sokolac: Skup je bio dno dna, sto kazes da covek pozeli da nikad nije odlucio da krene ali... Ekipa sa kojom sam otisao i vratio se, kao i ljudi koje sam sreo tamo su mi dali toliko pozitivne energije da za to nepostoje reci kojim bih to opisao.
Jos pritom ako spojis lepo( voznju) i korisno( vidis i upoznas nove ljude) bude pun pogodak! Zato i mislim da nije toliko bitno kakav je skup vec koliko si ti sam resen da se dobro provedes!!!
E sada, kao i u zivotu sto nije sve potaman tako i u klubu postoje stvari koje nam se ne svidjaju i ne poklapaju sa nasim zeljama. 
Neki puta uspemo da se izborimo neki puta ne, jbg to je zivot.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Februar 01, 2009, 01:26:15 posle podne »
Pa to je to 100 ljudi 100 cudi,kad bi se svi u klubu i svi klubovi medjusobom slagali,bilo bi jednoumlje.
Da smo zivi i zdravi ,uspecemo svi da se ispostujemo na neke nacine *109 *109 *109 *109

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Februar 01, 2009, 04:32:45 posle podne »
Mislim da ste svi u pravu a pozdravljam misljenje specijalca.Zasto zato sto ako idem kod prijatelja nije mi vazno ni kakav je skup ni kisa ni kilometraza.Neko je pomenuo smaranje na skupu,to ne razumem jer mi je na svakom dobro.Takodje je neko pomenuo da mu je svako prijatelj koji dodje na njegov skup.To je sasvim logicno.Sta bi rekli na ovo pre 5-6 godina sam krenuo na skup u Kulu preko 400 km i kad sam dosao tamo nije ni odrzan zbog nekih opravdanih razloga,ni to mi nije smetalo jer imam prijatelje i tamo pa sam ostao 3-4 dana u Kuli i verujte lepse sam se proveo nego na skupu koliko smo se samo izludovali. Prema tome nikako ne treba odlazak na bilo koji skup shvatiti kao obavezu vec kao zadovoljstvo

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #23 poslato: Februar 01, 2009, 09:17:50 posle podne »
Mislim da ste svi u pravu a pozdravljam misljenje specijalca.Zasto zato sto ako idem kod prijatelja nije mi vazno ni kakav je skup ni kisa ni kilometraza.Neko je pomenuo smaranje na skupu,to ne razumem jer mi je na svakom dobro.Takodje je neko pomenuo da mu je svako prijatelj koji dodje na njegov skup.To je sasvim logicno.Sta bi rekli na ovo pre 5-6 godina sam krenuo na skup u Kulu preko 400 km i kad sam dosao tamo nije ni odrzan zbog nekih opravdanih razloga,ni to mi nije smetalo jer imam prijatelje i tamo pa sam ostao 3-4 dana u Kuli i verujte lepse sam se proveo nego na skupu koliko smo se samo izludovali. Prema tome nikako ne treba odlazak na bilo koji skup shvatiti kao obavezu vec kao zadovoljstvo
Pametan neki covek! ;D ;D ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #24 poslato: Februar 07, 2009, 12:35:37 posle podne »
 ;) ;) *75 *75 *75 *75 *75 *75 *509 *509 *509 *509

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #25 poslato: Februar 09, 2009, 12:04:05 pre podne »
stvarno ne znam...ja bas o tome i ne mislim...prisustvovala sam takvim razgovorima u mom klubu i ova tema mi je nebitna...Ja na koji god skup da sam otisla ili na zurku,lepo sam se provela..nije mi bilo toliko bitno ko ce svirati i da li je gulas dobar ili ne...bilo je bitno da su pravi prijatelji i dragi ljudi oko mene,neko novo iskustvo i voznja...sve u svemu druzenje gde god...A O POSTOVANJU NEKA MISLE PREDSEDNICI PA NEKA SE POSECUJU MEDJUSOBNO......he he he
>>>Live to ride,ride to live<<<