Mart 30, 2026, 02:52:02 posle podne

Autor Tema: Poljoprivredni radovi..  (Pročitano 6764 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Poljoprivredni radovi..
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 19, 2009, 05:37:03 posle podne »
pa i ja bi ovako cepao motor koji nisam platio,ovaj je motor dobijen od BJB zajednice jel da??????

Sjajan post *22 *22

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 19, 2009, 06:24:07 posle podne »
pa i ja bi ovako cepao motor koji nisam platio,ovaj je motor dobijen od BJB zajednice jel da??????

O ovome smo već pisali !!!
 Motor nije dobijen od BJB-a već od grupe Milanovih prijatelja,od kojih neki jesu,a neki nisu članovi BJB-a!!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 19, 2009, 06:53:03 posle podne »
Mislim da nema potrebe potezati tu pricu kako je covek dobio motor.
Njegov je i neka vozi kako mu drago a greh je enduro ne poterati po prirodi,za to je i napravljen.
Samo napred majstore  ;)

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 19, 2009, 07:49:57 posle podne »
Sad je njegov,zar je bitno kako je dosao do njega.Neko pokloni policiji motor,a oni nas jurcaju s njim i kaznjavaju.Cepaj majstore.

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 19, 2009, 07:56:45 posle podne »
nek ga vozi sto godina,nekazem ja to,motor je dobio od BJB znam.pozdravi nek dodje na moto kros stazu u racu mi smo tamo svake nedelje oko 12 sati
samo polako i pun gas

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 23, 2009, 03:15:21 posle podne »
nek ga vozi sto godina,nekazem ja to,motor je dobio od BJB znam.pozdravi nek dodje na moto kros stazu u racu mi smo tamo svake nedelje oko 12 sati

jel se to opet pojavljuje neko ko zna bolje od onih koji su Milanu poklonili motor , e pa majstore posto Ja ne znam da je Milanu kupljen motor od BJB-a i slucajno sam ucestvovao u toj akciji ali sam izgleda bio oslepljen pa nisam znao da iza toga stoji BJB, a tebe posto vidim da sve znas nesto ne vide kod Milana u Starom selu na primopredaji istog ,a i vidim da si iz S.Palanke sto mu dodje nekih 15-ak kilometara od Milana , mogao si da sednes na motor pa da ga lepo i priupitas o cemu se radi a ne da palamudis ovde kako sve znas, ovo pisem samo zbog onih ljudi koji su cista srca usli u sve ovo a sada ih neke sveznalice etiketiraju ovde, ponajmanje su GordanMg ,Vladamir,Pit a i ostatak ekipe vezani za BJB, i poslednji put kazem akcija je potekla od Gordan Vejnovica aka GordanMG a nikakvog BJB i prestanite da kenjate o tome vise .
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 23, 2009, 04:43:09 posle podne »
Bas vala, kao da ne znaju za izreku "Da ti leva ruke nezna sta je desna dala" ! Ako je od srca, od srca je dato, ako ne,... sta ko ima sa tim!
Небитни пролазник

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 23, 2009, 05:10:01 posle podne »
Bas vala, kao da ne znaju za izreku "Da ti leva ruke nezna sta je desna dala" ! Ako je od srca, od srca je dato, ako ne,... sta ko ima sa tim!

pa vidis li bre Miso da ima bolje obavestenih i od onih koji su ucestvovali u tome , ne znam samo odakle nekom pravo da blati bilo ciji gest sa pricom JA ZNAM , a da pri tom nije ni ucestvovao u svemu tome, pre 15ak godina mi se desilo da sedim sa covekom 2 sata za istim stolom koji prica meni  o meni sve najgore :) , kada je zavrsio ja izvadim licnu kartu pokazem mu je i pitam ZASTO BRE ? pa i ne znas kako izgledam a seres kao foka ? ostao sam bez odgovora ali je vredelo videti njegov izraz lica kad je procitao podatke iz l.k., jel nam se sve svelo na rekla kazala, za mene je svako OK dok se ja ne uverim u suprotno, a price tipa rece mi jetrva od pasenovog malog da je onaj tamo ....stvarno ne bih vise komentarisao.
btw,. Miso imal vesti o nasem nesretnom drugaru Verku ?

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 23, 2009, 08:09:00 posle podne »
ala su uvredljivi ovi sa bjb
samo polako i pun gas

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 23, 2009, 08:20:42 posle podne »

ocigledno da znas da sam i ja sa BJB-a , uzmi malo pa se bolje raspitaj momchino.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 23, 2009, 11:23:07 posle podne »
Sta znaci to "ovi sa BJB". Clanovi nekakve organizacije ili clanovi njihovog web portala.
Ako mislis na web portal, clan jesam, a ako mislis da sam clan nekakve organizacije, grdno si se zajebao.
Nisam clan nikakve organizacije niti kluba ali sam prijatelj M.K. Valjevo iz Valjeva . A oni su clanovi MAS-a.
Небитни пролазник

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 24, 2009, 09:15:37 pre podne »
Boske kralju  :D :D :D :D :D

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 24, 2009, 10:14:03 pre podne »
ocigledno da znas da sam i ja sa BJB-a , uzmi malo pa se bolje raspitaj momchino.
Ja mislim da je Gordan MG skriveni spijun.A tu je negde i Vlada.Licno sam upoznat sa akcijom,jer je dosta toga je dogovarano upravo kod Misirca.Cuo sam bar 10 puta pricu kako je protekla predaja motora.ISKLJUCIVO JE TO BIO GEST PRIJATELJA.

GoleKawa

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 24, 2009, 06:06:53 posle podne »

Moja pokojna baba Darinka je umela da kaze kad neko ne ume da kaze nesto pametno bolje da stavi g.... u usta...Bog da joj dusu prosti. A mi ovako malo elokventniji od te stare generacije na ovakve komentare odgovorimo, pustis seljaka u kupatilo, on pojede sapun!  Slucajno sam i ja bio u toj lepo organizovanoj grupi koja je odlucila da svom prijatelju pokloni motor, naravno od srca! Motor je od tog trenutka njegov i moze da radi sa njim sta god hoce a to sto Sstruja koristi motor za to za sta je i namenjen, i salje nam prelepe slike i price sa svojih radova, jos jedan je dokaz da smo motor zaista poklonili prijatelju, od srca!

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 25, 2009, 07:41:08 posle podne »
sad ste dosadni,pecnes jednog sa BJB a oni se sami posle svadjaju,ccc,sta vas je ovde spijuni
samo polako i pun gas

gordanmg

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 25, 2009, 10:05:26 posle podne »

Zbog tebe sam morao da udjem ponovo na MAS. Koliko imas godina, koliko vozis znas li ti sta je ljudskost. Sta tebe boli njegov motor, ko je Tebi kupio motor itd itd.
Batali se glupog naklapanja i brini brigu svoju. Ako te interesuje ja sam TRAJNO BANOVAN SA BJB-A

gordanmg

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 26, 2009, 08:44:20 posle podne »
Sjajan post *22 *22

Razocarao si me, gde potrosi te silne godine koje imas u guzici.
Ali verovatno si u klimaksu pa ti se prasta za glupost >:D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 26, 2009, 10:27:42 posle podne »
Niti znam ko je kome davao ili poklanjao motore niti me to interesuje ali imam svoje pravo na misljenje a to je da netreba unistavati motore pa bili oni poklonjeni ili kupljeni. Motore treba cuvati i voleti i svako maltretiranje istih mi smeta a klimaks nema veze sa tim jer sam isti bio i u 20 godina posto smo tesko dolazili do motora.

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 27, 2009, 07:23:13 posle podne »
ma bre ljudi opusteno,ja se malo zejebavam a vi ko da se borite za predsednika drzave,i uopste se neradi ovde o necijem motoru i dali je poklonjen ili kupljen,zao mi je sto sam ovog momka sstruju uvukao u sve ovo,ali vi sa BJB preteraste sve mere svugde vas ima ko crvi ste samo busite i podrivate,pa se posle sami otkrivate i bucete,a ti gordane opusti se znamo se,ti rece da si kao na tvom avataru don kihot koji se bori protiv BJB vetrenjaca ako se secas da si to negde izjavio
samo polako i pun gas

gordanmg

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 28, 2009, 12:37:13 pre podne »
ma bre ljudi opusteno,ja se malo zejebavam a vi ko da se borite za predsednika drzave,i uopste se neradi ovde o necijem motoru i dali je poklonjen ili kupljen,zao mi je sto sam ovog momka sstruju uvukao u sve ovo,ali vi sa BJB preteraste sve mere svugde vas ima ko crvi ste samo busite i podrivate,pa se posle sami otkrivate i bucete,a ti gordane opusti se znamo se,ti rece da si kao na tvom avataru don kihot koji se bori protiv BJB vetrenjaca ako se secas da si to negde izjavio

Milan je Milan, on nije BJB niti ga ovde predstavlja cak sta vise i tamo je potcenjen zato sto je iz provincije kao i 99 % nas. Koliko god on za neke mucio taj motor on je i uradjen za te stvari. A servisira i odrzava taj motor  vise od 80 % ljudi koji voze motore.