Mart 29, 2026, 08:07:05 posle podne

Autor Tema: MK, MC, MC 1% ili sta god ko hoce  (Pročitano 8837 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: MK, MC, MC 1% ili sta god ko hoce
« Odgovor #20 poslato: Februar 26, 2009, 11:21:22 posle podne »
@tenk
pozdrav
mislin da se niko neboji od 1 % i nije ni potrebno
problem sigurno nije 1% klub i njihovi clanovi sto zive taj "lifestyle"
nego bi mogo biti problem politike nekih klubova koji su 1%

problem bi mogo biti politika i interesa koje neki klubovi skriju pod kapom 1%
tu se radi o drugim stvarima nego o bajkerskim igrama

mislim da tebi to sigurno netrebam objasniti
i ja imam dosta prijatelja po klubvima sto nose 1% i sigurno su dobri momci i drzim na njih
u duzo zemalja ta scena vrlo dobro funktcionise sa i pored ti klubova
i nikom nikome nesmeta

ali kad pogledam u francusku ili nemacku tu se desavaju stvari koji stvarno nisu normalni

hocu da kazem da nije lose ako se vise klubova  sklope u jednu zajednicu i posmatraju sta se desava oko nijh da bi mogli na vreme da reaguju

to da svako radi sta kod hoce moze isto biti ...zasto da ne
ali samo dok nedodje jedan i kaze da tako nemoze da bude.... :( :( :(

ja mislim da sigurno ni u srbiji nebi bilo problema ako osnovis MC stavis boje i 1 % na sebe i ides tim putem ....ako se varam popravite me...
to je kao religija
neko veruje u to da u klubu moze biti i zenski clanova a za drugog to ne dolazi u obzir

« Poslednja izmena: Februar 27, 2009, 10:01:25 pre podne od strane Rockhead »
electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Februar 27, 2009, 09:23:41 pre podne »
Koliko ja vidim ti brate moj od neupućenog polako prelaziš u dobro upućenog sagovornika (ili zagovornika) HELSA u Srbiji..... Ili se možda varam ::)

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #22 poslato: Februar 27, 2009, 09:57:25 pre podne »
ne ne ...varas se....mozda sam sagovrnik jake i skupe scene ali nista drugo
ovde u austriji su H.A. u polskoj su R.R. i.t.d. koji su skupili scenu oko sebe ili scene oko nijh
ja samo posmatram i uporedzujem jednu i drugu scenu ali nikome nedrzim stranu
sigurno ne!

pre 2 ili 3 godine sam vido jedan plakt za skup kad sam bijo na odmoru u srbij do tada nisam ni znao da ima neka biker scena dole  :-[

naprotiv da bi imo tu zelju da se ukljucim kao clan u jedan club sigurno nebi otiso u 1%vidim da i tu i tamo ima postivne i negativne strane bajkerskog zivota
a da predam moju slobodu i individualnost nekome drugom.....uaahhhh ...NEMA SANSE!

Moram jos da kazem da razumem ljude koje se uclane u 1% i ko sto sam rekao imam i dosta prijatelja koji su 1%
to je jedna filozofia bikerskok zivota....sve je to o.k.!

electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Februar 27, 2009, 06:48:23 posle podne »
Prijatelju jebo helse nego ima li kod tebe neke ribice da dodjemo da se zezamo. ;)

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #24 poslato: Februar 27, 2009, 06:56:41 posle podne »
hahaha sto se tice riba bolje ostani dole
.....ili otidi kod cincina u slovacku (!!!!)  tamo ima jahuu  ;D dobri riba
najlepsa publika gde smo ikad svirali ....tamo bi sviro za dzabe hahaha ;D

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #25 poslato: Februar 27, 2009, 06:59:42 posle podne »
a posto je moje pitanje vec odgovoreno mozemo malo i otici u off ;)

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Februar 27, 2009, 07:15:52 posle podne »
To ti kazem iber zihen tuturututu. *70 *509 *314 *302 *302 *109 *109 *109

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Februar 27, 2009, 11:35:29 posle podne »
hahaha sto se tice riba bolje ostani dole
.....ili otidi kod cincina u slovacku (!!!!)  tamo ima jahuu  ;D dobri riba
najlepsa publika gde smo ikad svirali ....tamo bi sviro za dzabe hahaha ;D
Ja razumeh da si ti iz Austrije, a ja kad god sam gore kod tebe bio bilo je jako lepih austrijanki i mnogo se dobro provode. Eto nas malo i gore kod tebe. ;D ;D ;D

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #28 poslato: Februar 28, 2009, 01:55:22 pre podne »
sigurno ima i ovde dobri zena ....ako voliz da dizes teglove *60 *110 *325 ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: Februar 28, 2009, 04:45:43 pre podne »
Ma dizemo mi i teglove a i jos ponesto. *314 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Mart 17, 2009, 10:11:12 pre podne »
Ljudi zdravo, evo mene opet! Vudu gresi u jednoj maloj stvari. Moj klub tj. ROLLING WHEELS MC chapter Serbia je 1%!!!  I verujte mi da to nije nista strasno po ostale bajkere u Srbiji i okruzenju! Mnogo bi mi trebalo prostora da objasnim ovde sta je 1% ali verujte da to nije nikakav bauk osim sto postoji poseban uslov i nacin da se to postane! Ljudi koji to nose na prslucima uglavnom ne zele da pricaju o tome. A ko razume shvatice...   

U PRAVU SI, TVOJ KLUB NIJE OPASAN PO BAJKERE U SRBIJI, ZA SADA. DA VAS IMA 50 LJUDI BIO BI OPASAN, KAO I SVAKI DRUGI CHAPTER, NE ZNAM U CEMU JE RAZLIKA IZMEDJU CHAPTERA R.W.-a I CHAPTERA H.A.-a, KAKO OSTALI NA FORUMU NE VIDE DA AKO DOZVOLIS JEDAN 1% KLUB U SRBIJI NE MOZES DA SPRECIS DRUGE DA OSNUJU TO ISTO.
 KOGA SU R.W. PITALI DA NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI, ILI MISLITE DA SE U SRBIJI NIKO I NE PITA NISTA ZATO STO NE ZIVI PO VASIM PRAVILIMA.
 AKO DOPUSTIMO POSTOJANJE 1%-CHAPTERA NECEMO MOCI DA BIRAMO VI MOZETE A VI NE BICE PUNO CHAPTERA I PITANJE VREMENA KADA CE NEKO DOVOLJNO OJACATI DA NAM NAMECE PRAVILA I NAPLACUJE PROCENAT OD ULAZA NA RODJENI SKUP.

Van mreže tenk

• Suvozac
  • *
« Odgovor #31 poslato: Mart 17, 2009, 11:22:48 posle podne »
Ljudi shvatite jednu stvar,a i ti DEKI. To sto je moj klub RW MC Serbia 1% nikako ne znaci da smo u vezi ili nedaj boze u "srodstvu" sa H.A. , Bandidosima ili Outlawsima!!! Mi jednostavno zivimo rock and roll i ne interesuje me sta ostali klubovi rade. Ko bude hteo da se druzi sa nama dobrodosao je a svima ostalima zelim uspeh u radu! Isto tako nemam nameru da u klub primim 5o ljudi jer moj klub ne juri masovnost a ako mislite da cu nekom da se mesam u unutrasnje poslove kluba grdno ste se zajebali. Zao mi je sto niste najbolje informisani a dok pljujete po meni u Zajecaru ce uskoro biti osnovan chapter Outlaws Serbia 1%!  I H.A. se motaju okolo a vi pogodite gde. Izvolite pa ih sprecite u tome. E, a tu mozete da ocekujete probleme kad broj clanova naraste preko 20. A onda cu sve vas koji me napadaju da pitam zasto ste sve to dozvolili ili cete tada da mislite da sam ih ja doveo! I ne zelim vise da se prepucavam preko foruma sa nekim ljudima da li sam izdajnik ili ne, jer ako neko zeli da mi licno nesto saopsti sretacemo se ove godine po skupovima pa uz pivo mozemo da pricamo o svemu a ja imam puno informacija o tome ko ce kada i kako da proba da vrbuje ljude u Srbiji. Mene ocigledno u Srbiji proziva 5 ili 6 llljudi a ja znam da se bas neki od njih bave radnjama za koje bi da optuze mene, TENKa!  Ziveli...
Vozac, on the road again...

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Mart 20, 2009, 08:03:37 posle podne »
Ljudi shvatite jednu stvar,a i ti DEKI. To sto je moj klub RW MC Serbia 1% nikako ne znaci da smo u vezi ili nedaj boze u "srodstvu" sa H.A. , Bandidosima ili Outlawsima!!! Mi jednostavno zivimo rock and roll i ne interesuje me sta ostali klubovi rade. Ko bude hteo da se druzi sa nama dobrodosao je a svima ostalima zelim uspeh u radu! Isto tako nemam nameru da u klub primim 5o ljudi jer moj klub ne juri masovnost a ako mislite da cu nekom da se mesam u unutrasnje poslove kluba grdno ste se zajebali. Zao mi je sto niste najbolje informisani a dok pljujete po meni u Zajecaru ce uskoro biti osnovan chapter Outlaws Serbia 1%!  I H.A. se motaju okolo a vi pogodite gde. Izvolite pa ih sprecite u tome. E, a tu mozete da ocekujete probleme kad broj clanova naraste preko 20. A onda cu sve vas koji me napadaju da pitam zasto ste sve to dozvolili ili cete tada da mislite da sam ih ja doveo! I ne zelim vise da se prepucavam preko foruma sa nekim ljudima da li sam izdajnik ili ne, jer ako neko zeli da mi licno nesto saopsti sretacemo se ove godine po skupovima pa uz pivo mozemo da pricamo o svemu a ja imam puno informacija o tome ko ce kada i kako da proba da vrbuje ljude u Srbiji. Mene ocigledno u Srbiji proziva 5 ili 6 llljudi a ja znam da se bas neki od njih bave radnjama za koje bi da optuze mene, TENKa!  Ziveli...

BRATE O TOME STO PRICAS CULI SMO ALI TO JE SUSTINA, AKO JEDNI KLUBOVI MOGU DA IMAJU CHAPTER U SRBIJI KOJIM ARGUMENTOM DA ZABRANIMO DA TO URADE I DRUGI.
 DA NEKO NE POMISLI DA IMAM NESTO PROTIV TEBE LICNO NISMO SE NI UPOZNALI, CUO SAM O TEBI SVE NAJBOLJE ALI JE CINJENICA DA LJUDI RAZMISLJAJU AKO NEKO MOZE DA OSNUJE R.W.-CHAPTER U BORU STO JA NE BI OUTLOWS-a U ZAJECARU ILI H.A. U GROCKOJ.
 JA ZNAM I GARANTUJEM ZA SEBE I SVOJ KLUB DA CE UVEK BITI FAMILIJA-SRBIJA I DA NECEMO BITI NICIJI CHAPTER, IAKO SU NAS VRBOVALI RAZNI JOS OD OSNIVANJA.
 AKO ZNAS KO CE SLEDECI DA IZDA POSALJI MI P.M. DA SE NE PROZIVAMO JAVNO
DEFINITIVNO SE MOTAJU OKOLO SVI VELIKI KLUBOVI I PITANJE JE VREMENA KADA CE DA OSVANE SLEDECI CHAPTER U SRBIJI I CIJEG KLUBA CE BITI.
 I ISKRENO TI KAZEM DA SMATRAM DA MAS NIJE SMEO DA DOZVOLI CHAPTER NIKOME JER SU PRAVILA ISTA ZA SVE I SADA JE TESKO OBJASNITI KAKO JEDNI MOGU A DRUGI NE.
« Poslednja izmena: Mart 23, 2009, 07:46:02 posle podne od strane DEKI FAMILIJA »