Izvinite, ali tema je "legalizacija marihuane???", a ne "dali ste za ili protiv narkomanije i narkomana".
Ovo je moje misljenje:
Marihuana i heroin nisu, i ne mogu da budu isti k.., kako neko kaze. Ne mora da znaci da oni koji probaju travu, zavrse na igli. "Moderni" korisnici droga idu direktno na kokain, extazi ili razne nove hemijske droge koje su daleko opasnije od trave!! Za njih je trava zastarela stvar, nesto sto pripada 70-tim, pa nisu oni oni "prljavi hipici",oni su "cool"!!
Ako vec brinemo za nasu decu, mislim da nam je glavni neprijatelj alkoholizam, koji je vec uveliko zastupljen kod mladih. Pored te borbe treba pojacati i kampanju u borbi protiv pusenja! Verujte, video sam ljude koji su umrli od raka na plucima, takodje i one koji su alkoholom upropastili zivot sebi i sebi bliznjima!
Zato nemojte da mi kazete da je marihuana najvece zlo ovoga sveta, a da duvan i alkohol to nisu! Razlika je samo u tome sto se "neke" droge prodaju legalno u radnjama i na njima DRZAVA zaradjuje ogromne pare, a "druge" se svejedno prodaju, ali ne legalno (moze se reci "polulegalno") , i na njima POJEDINCI zaradjuju ogromne pare!!
Ako idemo linijom proibicionizma, zabranimo i jedne i druge!! Tu sam ZA!!!