Mart 29, 2026, 07:05:26 posle podne

Autor Tema: kakvi su nam putevi.i kako .nas .bejkere poštuju.u saobracaju.  (Pročitano 1609 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
kakvi su nam putevi.i kako .nas .bejkere poštuju.u saobracaju.
« poslato: Mart 19, 2009, 03:55:51 posle podne »
Hajde da vidimo kakvi su nam putevi, hajde da vidimo što mi plaćamo registraciju godinu dana, a vozimo šest meseci. Hajde da vidimo šta je sa tim kacigama, neko nosi, neko ne nosi. Pa krediti – da li mi možemo da kupimo te motore na kredite? Još uvek to nije povoljno.''

''I da počnu neki krediti, ima milion drugih stvari koje bi trebalo uzeti, a motor već imam. Godinama ga sređujem i dobro mi služi. Jeste da volim 'Harlija', ali to nije u mojoj mogućnosti, svestan sam toga.”

“Ne samo u ovoj državi, nego bilo gde da sam, meni nikad neće da bude dobro, da ja živim onako kako bih voleo da živim – da imam svoje radno vreme osam sati, a da imam dovoljno sredstava da u slobodno vreme sednem na motor, da odem da se provozam, da pojedem, popijem. A ovako, 14 dana radim da bih otišao negde na vikend, stiskam se, jedem paštetu i hleb da bih zadovoljio neku svoju taštinu.''

“Kodeksi kod nas postoje. Motociklisti su međusobno vrlo složni. Kada bi se svi ostali u tome na nas ugledali, sve bi bilo u redu.”

“Kad si na putu, postoji neka moralna obaveza da staneš da vidiš da li je čovek stao zbog nužde, ili mu se pokvario motor, ili je stao da popuši cigaru. To je ipak tvoj drug, mi se zovemo braćom. Mnogo njih znam, ali većini i ne znam pravo ime, samo nadimak. Može da bude i Mujo i Haso, Josip ili Sloba. Svi smo jedno, sjedinjuje te motor. Uopšte nije bitno ko si, šta si. Razumeš?”

“Bitno je kakav si. Normalno, ako je neko nepristojan, mi to snimimo, udaljimo ga. Ovde policija nema šta da traži, mi sami to rešavamo.”

“Svi mi imamo vrlo mnogo poznanstava i prijatelja van naše zemlje s kojima redovno održavamo kontakte. Sada nas je malo i i-mejl zbližio. Družimo se i sa Mađarima, Nemcima, sa Bugarima, Rumunima – prvenstveno su to ljudi iz našeg okruženja. I, šta je tu bitno? Ratove koji su se vodili kod nas je, naravno, politika napravila, ali tu je bilo problema na nacionalnoj osnovi. Mi te granice ne poznajemo. Mi ne poznajemo nacionalnost. Nama je nacionalnost jedna – bajker. *200 *200 *200 *200 *200 *200 *200 *200 *200 *200 *200.samo čitajte .a komentar
« Poslednja izmena: Mart 19, 2009, 04:58:30 posle podne od strane činčin »
činčin

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
Odg: kakvi su nam putevi.i kako .nas .bejkere poštuju.u saobracaju.
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2009, 05:28:48 posle podne »

1;.PUTEVI SU OCAJNI ;2.odnos prema nama kao prema olosu
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2009, 05:33:04 posle podne »

*556 *556 *556 *556

kuratista

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2009, 08:54:47 posle podne »
Putevi su ocajni a kultura vozaca nikakva, pa je odnos prema svim ucesnicima u saobracaju veoma los!!!! :)

Zverka

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Mart 20, 2009, 10:31:35 pre podne »
ko  sto  ovaj  gore ....
PUTEVI  OCAJNI... odnos prema nama ... ko  prema bagri....
a i  VLADA  ZAKON jaceg ... pa  mi  malo  i  to  ide na k

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #5 poslato: Mart 22, 2009, 12:11:55 posle podne »
Putevi su mnogo dobri za one sto imaju kroserice, dusu dalo za njih. Odnos prema nama je toliko dobar da su cak i taksisti rekli da smo najgori. (Svaka cast nekim taksistima)  ;D

Van mreže Little angel87

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Mart 22, 2009, 04:48:55 posle podne »
Ovde niko nema obzira prema nikom. Ko hoce na miru da se vozi bolje da krene malo dalje. :)

Van mreže zoran_vs

• Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Mart 26, 2009, 06:06:36 pre podne »

upravo tako,a kod registracije nas oderu  za odrzavanje puteva i komunalne takse *7 *118 *504
vozim i pustam druge da voze

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Mart 26, 2009, 04:02:57 posle podne »
Godisnje dam na registracije svih vozila koje imam oko 1500 evra sta li za te pare dobijem to samo Bog zna.