Mart 28, 2026, 01:04:39 posle podne

Autor Tema: JUČE U VALJEVU  (Pročitano 3510 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
JUČE U VALJEVU
« poslato: April 05, 2009, 09:36:56 posle podne »
Oko 14 časova,juče u Valjevu ,su sa BMW R 1200 GS,od mog prijatelja Akšija,ukrali top case,u njemu je bio kišni kombinezon,i komplet"civilno"odijelo,još nekih stvari-nož...
Motor je bio parkiran na 5 minuta ispred kafića,da bi kreten skinuo top kejs,i pokušao skinuti i oba bočna kofera,koja su bila zaključana!
Radi se o BMW-ovom orginalnom top-kejsu,pa ako bi slučajno šta doznali,molim Vas,javite!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: JUČE U VALJEVU
« Odgovor #1 poslato: April 05, 2009, 10:55:03 posle podne »
 Ti znas brate da cemo prevrnuti i nebo i zemlju da ga nadjemo  >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #2 poslato: April 06, 2009, 07:21:44 pre podne »
Ako postoji neka slika tog istog top kejsa,okaci,pompgla bi da ga prepoznamo!
Nisam siguran da znam kako izgleda BMW-ov  ???

Apsolutno cu svaki motor koji sretnem dobro zagledati,ako je na nekom motoru u Valjevu,pre ili kasnije cu prepoznati!
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #3 poslato: April 06, 2009, 01:05:54 posle podne »

Ovo je motor sa kog je skinuto. Ja sam čuo da je sa motora spao "top case" ne da ga je neko ukrao. Možda grešim, a ukoliko ga budem video na nekom motoru u Valjevu, preduzeću odgovarajuće mere da se isti oduzme i vrati vlasniku.
Небитни пролазник

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #4 poslato: April 06, 2009, 08:46:20 posle podne »
Pedjo brate nije lepo pre svega da siris dezinformacije.Cim su stigli u Va. rekli su da je kofer spao izmedju Pocute i Valjeva.
Naravno gledacemo svi da ga nadjemo!!!!
Kawasaki VN 800

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: April 06, 2009, 09:09:25 posle podne »
Pedjo brate nije lepo pre svega da siris dezinformacije.Cim su stigli u Va. rekli su da je kofer spao izmedju Pocute i Valjeva.
Naravno gledacemo svi da ga nadjemo!!!!
Ako je Akši meni rekao da mu je kofer UKRADEN,onda ja napišem da je UKRADEN!Da mi je rekao da je izgubljen na dionici puta od do,ja bi to napisao!
Da potvrdim-top case sa BMW UKRADEN!
Tvoja kvalifikacija sta je lijepo a sta nije ,ne "drzi vodu"prije nego što  kontaktiraš Akšija!
Pozovi ga,pričaj sa njim,pa onda davaj kvalifikacije nečijeg posta!

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #6 poslato: April 06, 2009, 10:10:48 posle podne »
Ako je Akši meni rekao da mu je kofer UKRADEN,onda ja napišem da je UKRADEN!Da mi je rekao da je izgubljen na dionici puta od do,ja bi to napisao!
Da potvrdim-top case sa BMW UKRADEN!
Tvoja kvalifikacija sta je lijepo a sta nije ,ne "drzi vodu"prije nego što  kontaktiraš Akšija!
Pozovi ga,pričaj sa njim,pa onda davaj kvalifikacije nečijeg posta!
Legendo "drzi vodu" i to dobro.Nemoram da ga kontaktiram jer sam bio tu kad su stigli!!!
Kawasaki VN 800

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #7 poslato: April 07, 2009, 03:46:54 posle podne »
 I ja sam tu Pedjo bio kad je Cure isao da trazi kofer na relaciji Valjevo-Pocuta,na zalost bezuspesno!
 Kasnije sam od Cureta cuo informaciju,da se pojavio Cipura,koji je rekao da je video kofer na BMW-u ispred kafica Lion's-a!
 Bilo kako bilo,Aksi je pretrpeo veliku stetu i izuzetno nam je krivo sto se to desilo bas u Valjevu,bez obzira da li kofer izgubljen ili ukraden !!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #8 poslato: April 07, 2009, 10:48:30 posle podne »
Bračo,ja samo želim da pomognem Akši da nadje kofer,nikako da uperim prstom na nekoga da je kriv u citavoj situaciji!Da ne bi ovde mlatio praznu slamu,naglabali jel kofer spao sa motora,ili je nedjelo nekog dripca,jos jednom Vas molim da se svi angažujemo kako bi eventualno pronasli taj kofer.

paperinos

• Gost
« Odgovor #9 poslato: April 08, 2009, 12:43:47 pre podne »
Ako je spao onda treba po lokalnim mestima uz put dati imformaciju da sledi nagrada postenom pronalazacu.

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #10 poslato: April 08, 2009, 09:00:12 posle podne »
Ljudi stvarno ne znam sta da kazem,nisam bio tu ali kada sam cuo...znaci bruka.Krivo mi je zbog srajlija jer ipak smo sa njima ekstra.Potrudicemo se da nadjemo,ili kupimo kofer jer ne vidim drugi nacin da spasimo obraz.

Van mreže cybertoy

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: April 09, 2009, 02:50:24 posle podne »
Moram naglasiti da sam ja jedan od OCEVIDACA kada je covek parkirao motor ispred nasih prostorija,i MORAM NAGLASITI DA ISTI NIJE BIO NA MOTORU,moram naglasiti zato sto sam to dobro video i koliko znam moje oci me jos dobro sluze,ali moram naglasiti i to da sam cuo licno da je covek rekao kako je kofer izgubio negde na PUTU DO VALJEVA.
Znaci nije tacno da je KOFER UKRADEN,nego je IZGUBLJEN!!!!
Molio bih svu MOJU BRACU BAJKERE,da pre nego sto plasiraju neku informaciju ili dezinformaciju ISTU DOBRO PROVERE,da nebi stetili ugledu jednog grada,jednog moto kluba kao i svih gradjana.
S`postovanjem Sekretar MK Valjevo!!