Mart 31, 2026, 07:33:50 pre podne

Autor Tema: Gde je MAS?!?!?  (Pročitano 10352 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Gde je MAS?!?!?
« poslato: April 20, 2009, 08:18:28 posle podne »

Treba da nas je sramota sve redom!!!
Ovako rade kvalitetni i organizovani ljudi a nama ce, nadam se, doci iz dupeta u glavu u najkracem mogucem vremenskom roku, pa ce i MAS konacno poceti da razmislja i o mnogo cemu drugom osim o kalendaru skupova!!!
Ovaj prilog je emitovan i na RTS-u, dnevnik II, u subotu! ( jedna akcija, X TV stanica i web- i vise nego dovoljna medijaska paznja)
 Pitam sve ovde aktivne i prisutne clanove foruma i klubove clanice Moto Asocijacije Srbije: Sta je, i gde je MAS sada?!?

p.s. Zamolio bih sve forumase unapred da bar ova tema ostane ozbiljna kao sto je i sadrzaj posta, i da se odgovori odnose na gore pomenuto i komentarisano!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
Odg: Gde je MAS?!?!?
« Odgovor #1 poslato: April 20, 2009, 08:51:58 posle podne »
Mikice potpuno razumem tvoj bes ali cinjenica je isto tako da niko nista ne oglasava i ne nudi nikakve akcije od strane MASa na koje bi smo mogli da se odazovemo ili ne.
Nema niti jedna tema sa konkretnim predlogom za ovu ili onu akciju,a siguran sam da bi se dosta nas odazvalo posebno humanitarnim akcijama.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #2 poslato: April 20, 2009, 09:07:38 posle podne »

Treba da nas je sramota sve redom!!!
Ovako rade kvalitetni i organizovani ljudi a nama ce, nadam se, doci iz dupeta u glavu u najkracem mogucem vremenskom roku, pa ce i MAS konacno poceti da razmislja i o mnogo cemu drugom osim o kalendaru skupova!!!
Ovaj prilog je emitovan i na RTS-u, dnevnik II, u subotu! ( jedna akcija, X TV stanica i web- i vise nego dovoljna medijaska paznja)
 Pitam sve ovde aktivne i prisutne clanove foruma i klubove clanice Moto Asocijacije Srbije: Sta je, i gde je MAS sada?!?

p.s. Zamolio bih sve forumase unapred da bar ova tema ostane ozbiljna kao sto je i sadrzaj posta, i da se odgovori odnose na gore pomenuto i komentarisano!
*556 *556 *556

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #3 poslato: April 20, 2009, 10:01:07 posle podne »
Brate Miki,potpisujem sve sto si rekao.

To je ono o cemu niko ne prica.

Videcemo kako ce proci strajk ispred Skupstine mada se plasim........
« Poslednja izmena: April 20, 2009, 10:38:17 posle podne od strane TRIKES-M-D »
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #4 poslato: April 20, 2009, 11:18:15 posle podne »
Pa o tom strajku se prica odavno tema o njemu se vuce na ovom nasem sajtu jos od januara i evo dodje april i ostade izgleda samo aprililili

paperinos

• Gost
« Odgovor #5 poslato: April 20, 2009, 11:41:44 posle podne »
Bitno je sabotirati i raskrinkati svaki vladin zakon i uredbu, svaki novi namet treba ljudima detaljno i sa argumentima protiv obrazloziti.

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #6 poslato: April 21, 2009, 10:52:44 pre podne »
kuca je ogledalo domacina ,a nase ogledalo je zamuceno pa se bas ne vidimo lepo,a stvarno treba da se stidimo .
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #7 poslato: April 21, 2009, 05:20:11 posle podne »
Ja sam to ranije pominjao, pa su me kritikovali. Tiha voda breg roni. ;) Svaka cast drugu Pablu i kapa dole za sve sto je postigao. Dal na ovaj ili onaj nacin, ali on ce daleko da dogura.

P.S. E, tako se to radi ;) "Maratonci"

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #8 poslato: April 21, 2009, 08:09:20 posle podne »
moje neko mišljenje je da bi trebalo nešto slično organizovati.....al bi onda bilo ono"videla žaba da se konj potkiva,pa i ona digla nogu"

mada sve u svemu sada je već kasno....ali je verovatno trebalo nešto organizovati pre ovog štrajka,nešto što bi bilo tako medijski propraćeno kao ovo što je odradio bjb.....jer sada će u očima neupućenih izgledati ovako:bjb nosi deci jaja,paketiće bla,bla........a mas štrajkuje....
 jeste da ovaj štrajk što organizujete,je za dobrobit svih bajkera(pogotovo ako bude bilo efekta),a ako ne biće to samo vest na dnevniku koja će trajati 15-ak sekundi.......
 razlika je u tome što oni to rade "na finjaka"(svaka njima čast,jer je stvarno lepo to što su odradili)i njima se faktički sva vrata otvaraju......
 a kod mas-a je barem po meni,naj veći problem što se tu sve ide na "silu"

opet ponavljam(kao u većini mojih postova)
izvinjavam se ukoliko sam nekog uvredio,ovo je samo moje mišljenje "iz vana" 

paperinos

• Gost
« Odgovor #9 poslato: April 21, 2009, 09:13:16 posle podne »
Ja sam to ranije pominjao, pa su me kritikovali. Tiha voda breg roni. ;) Svaka cast drugu Pablu i kapa dole za sve sto je postigao. Dal na ovaj ili onaj nacin, ali on ce daleko da dogura.

P.S. E, tako se to radi ;) "Maratonci"

E tako ne prica neko ko ima karakter i kome je stalo do svojeg ja.

Vrlo je bitno kako stignes do necega,ako ne i najvaznije.

Sta ti vredi ako i nesto uspes ako se uz put kompromitujes i ponizis,i ako ti dupe pomere i razbuse.

Dzaba onda svega kad si ti dobio sguza....i sto si dogurao...... ;D....neka hvala.

Znaci principijelnost i doslednost do kraja...bez kompromisa ,,,pa ko izdrzi duze.....al kad pobedis onda nemas razloga da nikome lizes dupe ili da se uvlacis.

Cista pobeda je jedina prava i slatka pobeda sve ostalo je trgovina......

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #10 poslato: April 21, 2009, 10:25:18 posle podne »
Bilo kako bilo, oni se jako brzo dogovore, sakupe i odrade svaku akciju. Evo sad pokrecu i onu asocijaciju, bice to dobra prica. Pablo je jako pametan momak i dobro on to sve gura. Svi znamo da je sa ljudima najteze. Pa lepo je Noca rekao ono za dva srbina ;) A covek to sve radi, organizuje i naravno da ce dobiti pozitivne rezultate. Sta mi mislili o bjb, to je manje bitno, ja sad samo pricam o Ivanu. Respect!

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: April 21, 2009, 10:52:47 posle podne »
 Po meni ne bi trebali ovo lično shvatiti, na neki način. Bitno je da je akcija odradjena, i da su je odradili bajkeri. Zašto i postavljati pitanje ovi ili oni, kad narod u celini i ne pravi razliku, a verujem da ogromna većina i nije ni čula za BJB ili MAS. Pa imali su dosta klubova iz MAS-a slične akcije, na lokalnom nivou, zar ne?
 Ali momci iz BJB-a mnogo pažnje posvećuju medijskoj podršci i to je dobro za sve.

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #12 poslato: April 21, 2009, 11:13:38 posle podne »
 Ovo su oba priloga iz NSa.  ;D Mislim da nije vazno ko je odradio akciju, a pogotovo je to deci nebitno. Akcija je bila super. Ne mogu vam opricati koliko nam je bilo lepo.
 Skroz je nebitno da li je medijski pokriveno ili ne. Ovaj put jeste bilo i to zahvaljujuci ljudima iz 'Decijeg sela' koji su hteli da televizija dodje a ne BJBa, mada ne kazem da i inace ne bi bilo.
 Da ne bi bio slucajno pogresno shvacen mislim da svi mi koji ucestvujemo u tim raznim akcijama da bi ucestvovali bez obzira ko ih organizuje, i bez obzira kako se zo udruzenje zove jer je to ipak lepa i humana stvar. Bilo to davanje krvi, deljenje novogodisnjih paketica ili nesto ovako. Bez obzira ko organizuje tako sto ja cu ucestvovati.
 Stvar je u tome da ne budemo sami sebi svrha .

« Poslednja izmena: April 21, 2009, 11:35:29 posle podne od strane Zmajcek79 »

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: April 22, 2009, 08:24:30 pre podne »
Zmajcek79
.... Mislim da nije vazno ko je odradio akciju, a pogotovo je to deci nebitno. Akcija je bila super.

Što onda na prslucima stoji BJB,na snimku isto,na televiziji su rekli da je organizovanom akcijom BJB,baloni sa istim znakom ... itd itd.
Ako nekome nije važno ko je odradio akciju on kaže npr "BAJKERI (MOTORISTI) SRBIJE" ili Novog Sada ili slično.

sstruja

• Gost
« Odgovor #14 poslato: April 22, 2009, 09:19:17 pre podne »
Što onda na prslucima stoji BJB,na snimku isto,na televiziji su rekli da je organizovanom akcijom BJB,baloni sa istim znakom ... itd itd.
Ako nekome nije važno ko je odradio akciju on kaže npr "BAJKERI (MOTORISTI) SRBIJE" ili Novog Sada ili slično.

Ja nigde nisam video da stoji BJB, niti su na televziji pomenuli BJB, naprotiv - voditelj je rekao Motoristi Srbije, Asocijacija Motorista Srbije! Jesi li ti siguran da si odgledao snimak ili komentarišeš napamet?

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #15 poslato: April 22, 2009, 11:32:27 pre podne »

Na prslucima je svima stajalo BJB ASOCIJACIJA MOTORISTA SRBIJE i prsluci su svima podeljeni i ko je hteo mogao je da ih kupi ili da ih vrati posle(govorim o beogradskoj akciji, a mislim da je tako bilo i u drugim gradovima). Rečeno je da deci nije važno ko je organzovao akciju, a pošto je to uradjeno od strane AMS BJB-a koji je pravno registrovana organizacija mislim da je sasvim uredu da se kaže ko je organizator celokupnog dogadjaja.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: April 22, 2009, 11:36:58 pre podne »
 Ko' god da odradi i sta god da se odradi u interesu bajkerske price, ja licno podrzavam!

PS. Ja nemam kontakta u medijima (pokusavam ali ne ide). Ako ih neko ima, nemam nista protiv da nam pomogne. Hvala.

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: April 22, 2009, 12:11:05 posle podne »
Ja nigde nisam video da stoji BJB, niti su na televziji pomenuli BJB, naprotiv - voditelj je rekao Motoristi Srbije, Asocijacija Motorista Srbije! Jesi li ti siguran da si odgledao snimak ili komentarišeš napamet?

mislim na svetleće (fluroscentne) prsluke stoji ti znak BJBa,baloni crveni isti znak,spominje se i asocijacija motorista Srbije i BJB,prijetelju nikada ne komentarišem napamet,odgledaj ceo snimak,ne samo ovo što je Mikica Grunf postavio....

sstruja

• Gost
« Odgovor #18 poslato: April 22, 2009, 01:51:27 posle podne »
Evo slažem se sa tobom da je važno ko je organizovao akciju i priznajem da je akciju organizovala Asocijacija Motociklista Srbije! Nisam na forumu da bih se raspravljao već da bih se družio sa starim poznanicima i stvarao nova i ne volim nikoga da ubeđujem u nešto što je stvar individualne percepcije a ne činjenica!

Ali (iako je to veznik i njime se ne počinje rečenica) bih eto voleo da me ubediš da je ovim mališanima, zbog kojih je i organizovana akcija, stvarno bitno da ko je organizovao akciju? Ubedi me da su oni svesni sveta u kome žive, da su svesni sveta koji se nalazi izvan zidina i dvorišta doma u kojima provode ceo život jer su odbačeni prvo od svojih porodica a zatim i od društva i da su svesni postojanja BJB-a, MAS-a, AMS-a, VAM-a i kako čujem ove nove ZNK (Zajednice Nezavisnih Klubova - izvinjavam se ako sam pogrešio ime) i da im je bitno ko je od njih organizovao posetu...

Mi kao bajkeri izgleda nismo imuni na sveopštu srpsku epidemiju sindroma "Da komšiji crkne krava" i novog, finalnog stadijuma istog "Da crkne i moja krava pa da komšija nema od koga da kupi mleko"...

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: April 22, 2009, 02:13:19 posle podne »
Druže iskreno da ti kažem nisam se ni malo iznenadio što si baš ti reagovao,s obzirom da vidim tvoju aktivnost na BJB forumu ili već nekoj nepostojećoj asocijaciji motorista Srbije ili kako već.
Malo si pobrko pojmove i loš si zaključak izvukao,ja sam izvukao deo rečenice iz posta Zmajček 79 i pitao čoveka kad nije važno ko organizuje zašto se onda reklamirate.
Vidi,svaka čast na akciji,posebno za decu zaostalu u razvoju ali mi smo tu akciju isplanirali još u decembru i sprovešćemo je u okviru skupa Smederevo 2009.,a takodje smo sličnih akcija imali i prošle godine kao motoklub baš upravo sa decom zaostalom u razvoju u okviru našeg grada.Smatram i nikada u životu neću okačiti slike sa takvih akcija jer mislim da je njima dovoljno to kakvi su i njihovim roditeljima verujem da nije prijatno da im neko sažaljeva decu kroz forume ili pak hvali neku genijalnu akciju koju je izmislio neko da se lepo izreklamira kao dobar humanista.
Akcija kao sam čin je odlična i za svaku pohvalu,e sad sve posle nje je marketing koji pravi BJB kao i na svemu što rade.
Živ bio brate pa dođi da vidiš kako mi to radimo (bez reklame) i kako su ta deca vezana za nas motoriste.