Mart 29, 2026, 07:38:30 posle podne

Autor Tema: moje zene  (Pročitano 15622 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

olja

• Gost
Odg: moje zene
« Odgovor #60 poslato: Avgust 01, 2008, 08:48:02 pre podne »
E da da, tako je pa nista onda, moramo da se pomesamo sa Slovencima ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #61 poslato: Avgust 01, 2008, 10:47:26 pre podne »
 I ja se slazem!
 Vi sa Slovencima,a mi jaki na recima sa Slovenkama,pa cemo se nekako vec snaci  ;D
VALJEVSKA PODVALA

olja

• Gost
« Odgovor #62 poslato: Avgust 04, 2008, 10:11:52 pre podne »
 ;D ;D ;Dpa Slovenci iovako dolaze često u Srbiju (evo u Apatinu su bili iz tri kluba: Panthersi iz Celja i još neki zaboravih im imena kluba), vole ljudi da dolaze ovde, samo bi trebalo i drugarice više da dovode a ne samo musko društvo (mislim zbog te razmene:) >:D

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #63 poslato: Avgust 04, 2008, 10:16:28 posle podne »
A ŠTA KAD ŽENE NEČE DA SJEDE NA MOTORU 700 KM I SVE IH BOLI ALI U SVILAJNAC DOLAZE I KOJA SLOVENKA
:police: come in peace or stay at home *3

yubilly

• Gost
« Odgovor #64 poslato: Avgust 05, 2008, 04:17:23 pre podne »
Ja glasam za Slovenke   *325 *325 *325

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #65 poslato: Avgust 05, 2008, 09:15:37 pre podne »
A ZATO I MI DOLAZIMO U SRBIJU DA SE RJEŠIMO MALO ŽENA I DA UPOZNAMO I KOJU SRBKINJU, A VI MOŽETE KADA U SLOVENIJU PA DA UPOZNATE SLOVENKE

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #66 poslato: Avgust 05, 2008, 09:19:41 pre podne »
ALI TREBATE PAZITI U KOJU REGIJU IDETE JER U SVAKOJ DRUGAČNIJI PROFIL ŽENE. A AKO IDETE NA ŠTAJERSKU ONDA SIGURNO ČETE BITI MRTVO PIJANI JEL TAMO PIJU SAMO RAKIJU A U VAZDUHU OBIČNO IMA 0,6 PROMILA ALKOHOLA!!!!!!!!!!!!!!!

*82 *82 *121 *133 *133 *526 *526 *553 *553

olja

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Avgust 05, 2008, 01:15:10 posle podne »
Haha...evo ja sam u Apatinu upoznala dosta Slovenaca, možda je samo jedan bio sa curom, ovi ostali su bili sami, i mogu reći sve najlepše o njima. Dobre komšije u kampu, kad treba neka pomoć, tu su, nisu nepristojni itd..a vidim na sajtu apatinskih Pantera non stop se nešto dogovaraju i ne čekaju moto susret da se vide, nego stalno zuje jedni kod drugih...e tu sam uvek bila malo ljubomorna na muško drugarstvo i uopšte vaše druženje, na žalost, toga kod žena baš i nema...ni približno... :-\

yubilly

• Gost
« Odgovor #68 poslato: Avgust 05, 2008, 01:22:46 posle podne »
Ali zato kod zena ima mnogo stosta sto nema kod muskaraca  >:D

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #69 poslato: Avgust 05, 2008, 01:41:13 posle podne »
Haha...evo ja sam u Apatinu upoznala dosta Slovenaca, možda je samo jedan bio sa curom, ovi ostali su bili sami, i mogu reći sve najlepše o njima. Dobre komšije u kampu, kad treba neka pomoć, tu su, nisu nepristojni itd..a vidim na sajtu apatinskih Pantera non stop se nešto dogovaraju i ne čekaju moto susret da se vide, nego stalno zuje jedni kod drugih...e tu sam uvek bila malo ljubomorna na muško drugarstvo i uopšte vaše druženje, na žalost, toga kod žena baš i nema...ni približno... :-\

AKO BUDEŠ NA WARRIORSIMA U SUBOTU POTRAŽI NAS I MOŽEŠ SNAMA PRIČATI DOK NEČEŠ BITI UMORNA A AKO BUDE SVE UREDU SAMNOM ČE BITI I CURA TAKO DA ČEŠ BAREM JEDNOM DA SE NAPRIČAŠ SA DJEVOJKOM SA SLOVENIJE SAMO ONA MALO SLABIJE PRIČA SRBSKI ALI VEČ ČETE SE SNAČI

olja

• Gost
« Odgovor #70 poslato: Avgust 05, 2008, 01:48:01 posle podne »
Pa vidi ovako: ja sam planirala ići u Futog na moto susret (to je 5km od Novog Sada), jako dobar skup i ne mogu ga eskivirati nikako zbog prijatelja koji su tamo domaćini (inače svira Atomsko sklonište u subotu), tako da sam za vikend u Futogu. A vama ako nije teško a i mobilniji ste od mene (ja još nemam motor i mučim se sa prevozom), a vi skoknite ili u petak ili u subotu za Futog, nećete se pokajati MC Classic Wheels kad nešto napravi, nema greške (a i lepo mesto uz Dunav za kampovanje).

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #71 poslato: Avgust 05, 2008, 04:10:17 posle podne »
Pa vidi ovako: ja sam planirala ići u Futog na moto susret (to je 5km od Novog Sada), jako dobar skup i ne mogu ga eskivirati nikako zbog prijatelja koji su tamo domaćini (inače svira Atomsko sklonište u subotu), tako da sam za vikend u Futogu. A vama ako nije teško a i mobilniji ste od mene (ja još nemam motor i mučim se sa prevozom), a vi skoknite ili u petak ili u subotu za Futog, nećete se pokajati MC Classic Wheels kad nešto napravi, nema greške (a i lepo mesto uz Dunav za kampovanje).

E MI IDEMO U SUBOTU SA SLOVENIJE TAKO DA ČEMO DIREKTNO U OBRENOVAC I BIČEMO DO SLJEDEČE SUBOTE U SRBIJI, NEGDE JOŠ NEZNAM, KADA IDEMO U SVILAJNAC NA PIKNIK AJDE TAMO AKO MOŽEŠ

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #72 poslato: Avgust 05, 2008, 04:12:01 posle podne »

DRUGI KLUB KOJI JE BIO SA PANTERIMA BIO JE NAŠ KLUB ROAD KINGS SLOVENIJA

olja

• Gost
« Odgovor #73 poslato: Avgust 06, 2008, 08:03:38 pre podne »
E pozdravi ih sve (ako se secaju mojih boja na prsluku, a bilo ih je puno iz tri kluba ne znam ko je ko:).

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #74 poslato: Avgust 10, 2008, 03:47:00 pre podne »
ja sam vala upoznala slovence u Indjiji i Waru-a i zene...
>>>Live to ride,ride to live<<<

olja

• Gost
« Odgovor #75 poslato: Avgust 11, 2008, 10:30:05 pre podne »
E je.i ga, meni je žao što sam Indjiju propustila (prvi put ove godine), ali sam se brčkala u Grčkoj sa ćerkicom :D, ali Indjija, Apatin, Sremska Mitrovica, Futog, to su skupovi u Vojvodini koje ne treba propustiti (na kojima sam ja bila i koje toplo savetujem)

Voja

• Gost
« Odgovor #76 poslato: Septembar 17, 2008, 11:45:02 posle podne »
Ja sam Waru video i u Indjiji i u BG-u... Ne verujem da me se seca, mislim, ne verujem ni da zna ko sam...  :)

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #77 poslato: Maj 05, 2011, 09:39:02 pre podne »
Pa po svetskim statistikama žena ima 4 puta više nego muškaraca........ znači.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D četri na jednog xixixxi
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!